Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
BB-Yasmi..sper sa va iasa casuta ca in povesti...,
Simo..sa iti fie de bine cumparaturile..Ai cumpart ceva..
Mada...felicitari pt Cata...Cred ca la inceput i-a fost mai greu sa se acomodeze cu gustul...Asteptam sa ne spui cate kg are grasuta..Nu are nimic daca este mai grasuta..stai sa mearga in picioare si sa vezi ce manechin se face...
Roxy..tu pe unde te plimbi azi??La noi este innorat,poate la tine este frumos si poti merge la gratar..
Ioanna16..
Viss..pup si eu cele 2 frumuseti ale tale si o mamica curajoasa!!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cami_antonia spune:
pisuc draga mea
am intrat special
sa iti zic sa stai linistita
la cealalta odisee
a antoniei
s-a vb intens si despre impartasanie
acu eu am o teorie
dar ti-o voi spune si pe cea a majoritatii care nu cunoaste teoria
deci eu cred ca daca NU CREZI CU ADEVARAT CA CE IEI DE LA PARINTE ESTE SANGELE SI TRUPUL LUI HRISTOS si te ajuta pe tine sau pe bebe in totul il fereste de toitul etc e mai bine sa nu te impartasesti
e o mare necredinta acest lucru
deci crede si vei vedea ca asa este
acum oamenii de rand au mai multe opinii
fie din necunostinta de cauza
fie din necredinta
fie de a ne zdruncina credinta noastra
in aceasta sfanta impartasanie
unii zic ca ei vor sa se impartaseasca cu o lingurita a lor
da ce ziceti voi ca soitul se impartaseste
la fiecare sfanta liturghie
ce ar insemna?
sa se imbolnaveasca de n boli
sau cei care impartasesc bolnavii rau
de pe paturile de spital
contagiosii?
ei nu au voie sa se impartaseasca?
ba da
si niciodata nu s-a imbolnavit nimeni dupa nimeni
pt ca nu ai cum sa te imbolnavesti cand tu te curatesti si se insanatosesti cu Hristos
de asemenea o pediatra
de la cealalta odisee
a calculat
la ml
aproximativ
si a demonstrat ca nu poate avea
nici un efect negativ
daca te gandesti si crezi ca acolo este VIN si nu sange
poate nu ai auzit da de multe ori Dumnezeu a dat celor necredinciosi
sange sange transformat
sa se convinga
deci draguta mea
nu cred ca e cazul sa iti faci astfel de probleme daca ai credinta adevarata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
neata fetele
ieri n-am mai intrat ca am iesit afara si am stat pana la 20. a fost asa frumos afara, soare, putina racoare. in schimb azi a plouat de dimineata... inca n-am iesit. abia acum este soare si ne pregatim imediat de plimbare. cu toate ca am o lene si as dormi...
lalely week-end-ul asta n-am mai fost la gratar ca a fost urat, dupa cum spuneam. sper ca saptamana viitoare sa fie frumos sa mergem la padure
simona dar ce ochi ai? ca parca nici caprui nu sunt ia sa intru eu la poze sa te vad
bb_yasmi si eu astept poza
madutza si fetele, ce cereale le dati la bebei? am o prietena care ii da numai orez voi de care le dati? combinate sau cum? habar n-am cum sunt si de care trebuiesc date, presupun ca o sa ma lamureasca pediatra.
cami ce frumos ai spus despre Sfanta Impartasanie. toate mamicile.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
lalely nu-ti mai fa griji in privinta laptelui sau daca sanii par goi. nu sunt goi, te asigur. sa stii ca si Anastasia iar a avut cateva zile in care a mancat foarte des, chiar si la 1,5 ore dar i-am dat cand a vrut. sanii normal ca nu erau tari dar lapte era, in timpul in care suge simt efectiv cum vine laptele, stii, tensiunea aceea care dureaza cateva secunde. chiar daca noaptea suge des nu inseamna ca nu ai lapte. eu asa zic si cred, si te sfatuiesc sa nu bagi lapte praf. da-i in continuare la cerere.
roxy_s spune:
fetelor cate si mai cate cu diversificarea asta.... nici nu stii cum este mai bine. peste o luna incepem si noi
roxy_s spune:
scrish ce lista ti-a dat pediatra oare si mie o sa-mi dea tot asa un carnat lung?
sa ne zici cum ai inceput, cum accepta Luca.
scrish spune:
roxy da, e lunga, mi-a explicat femeia ca la prosti ce i drept mi-a prins bine pentru ca am reusit sa am o imagine destul de clara despre intregul proces
de maine incepem, am emotii dar cred ca o sa fie frumos, acum chiar mor de curiozitate. problema la noi e ca trebuie sa ii schimb programul de mese. luca in timp manca asa: la 8 dim, la 12, la 16, la 19:30-20 si la 22:30. pediatra mi-a dat programul "ca la carte" pe care il adaptez putin, in sensul ca prima masa o sa o aiba tot la 8 dimineata, la 11 gustarea(frcutele), la 14, la 18 si la 22 ultima masa. sper sa nu fie mare bataie de cap pana se ajusteaza...
pisucmic spune:
Cami, tare frumos ai spus, mi-a placut atat de mult! Si mi-am dat seama ce simplu gandeam... Multumesc mult
Lalely, sa bei multe lichide si ceai de alaptare, vei vedea ca laptele nu dispare asa, nici nu are cum si de ce!
Roxy si noi mai avem 2 luni jumatate pana la diversificare... dar deja emotii... Cred ca o sa incep chiar pe 3 octombrie, fiindca intre 29 sept si 1 oct voi fi la Sinaia la un congres, cu el cu tot, asa ca e mai simplu sa bea tot laptic...
Scrish tin pumnii fff strans pentru maine.
Noi azi am cam lenevit pe acasam fiindca ieri am avut zi plina (am fost la un botez, seara cand am ajuns acasa l-am scos pe Petru drag in parc, apoi baita, somn... Azi s-a trezit la 8.20 (cred si eu ca ieri a mancat ca spartul: 2 bibe de cate 150 ml, eu aveam seara niste sani ultra-plini, ca dimineata, asa ca a dormit 10 ore si a facut cachi si in somn
Mai pe seara iesim in parc si poate la un Caramel Machiatto Decaf la Starbucks aici langa noi
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
cami_antonia spune:
pisuc nu veniti la mare?????
fetele nu ma vad cu nimeni anul acestaaaaa???????????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra iasmi, da normal ca ii dau completare dar avem 1 mai mult de o sapt de cand am introdus marul si nu am reusit sa cresc deloc cantitatea. Intrebam in cat timp tb inlocuita complet o masa..10 zile? 2 sapt? 1 luna? nu mai stiu de la Cristi. Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
In Mama si copilul, scrie ca intr-o luna trebuie inlocuita o masa.
Si noi de o saptamana suntem la capitolul supa de zarzavat. Incet si sigur.
![](icon_smile_big.gif)
Mamica de Andrei si Maria