Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Ce tare, e duminica

Miha, ma si mir ca te asteptai sa intri la fix la dr. Eu de cand sunt aici, intru cam cu o ora, poate mai mult, dupa ora programarii. Si aici dr nu se sinchiseste sa semneze hartii, raspunda la telefon si altele.
Cat despre faptul ca el stabileste ordinea de intrare, idem, la mine, fiind un cabinet pt infertilitate au intaietate cele cu stimularea, apoi cele cu Fiv si apoi restul. Pe rezultatele mele nu s-a uitat niciodata, se uita asistenta cand le primeste. Si la prima intalnire nu s-a uitat pe nimic, m-a pus pe mine sa povestesc ce ma aduce.
Eu zic ca l-ai judecat prea repede, poate e f aglomerat si poate nici nu avea chef, fiind sambata. Poate vine si concediul...
La ce te referi ca nu te-a consultat, daca ti-a facut eco?
Oricum cu dr e mai mult la feeling asa ca, daca nu ti-a placut de el, ramani cu dr tau, care te-a ajutat si a avut grija de tine.
SI eu am zis la fel, prima data cand l-am vazut, ca nu se ocupa de mine, ca nu ma baga in seama si altele... ca ma duc la dr meu roman ca ma inteleg in limba mea.
Si apoi m-am razgandit si acum sunt f multumita
Oricum sper sa iasa bine si sa ramai cu burtica in prima luna, inca de cand incerci.

Mergi la inceput

In rest va doresc o duminica insorita si plina de iubire.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Salutare fetelor.
Eu sunt in ziua 22, nu stiu daca am ovulat ori ba, graficul meu cam ciudatel ca de obicei......
Nu prea am mai scris ca nu am noutati, dar va citesc mereu.
Elenush ma bucur ca au venit rusii in sfarsit...iti doresc numai bine.
Gaby tu ce mai faci? Ai mai facut stimulare luna asta?
Miha eu cred ca cel mai bine inainte sa te apuci de treaba sa faci HSG e cel mai bine, vezi si tu ce mai este pe acolo..nu cumva sa risti sa faci extrauterina iar, Doamne fereste. O sa fac si eu luna viitoare sunt decisa.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Mergi la inceput

Alina, e posibil sa fi ovulat in z21... daca iti mai creste temp si maine. Eu nu am facut nimic luna asta si nici luna viit nu fac... e dr in concediu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Alina, e posibil sa fi ovulat in z21... daca iti mai creste temp si maine. Eu nu am facut nimic luna asta si nici luna viit nu fac... e dr in concediu.

Of, biata de tine, ce greu trece timpul cand astepti ceva, asa trec si anii luna dupa luna si noi tot stam si asteptam in fiecare luna dupa una, dupa alta.....dar trebuie sa fim optimiste, ce altceva putem face?
Daca temp. bazala creste treptat si nu brusc, mai are vreo relevanta?

Mergi la inceput

da, dar iti trebuie 3 zile de crestere ca sa iti marcheze ovulatia, sau o crestere brusca ff mare
Asa e cu asteptarea... dar ce sa fac, pacat ca nu pot profita si eu de vacanta, dar in august.... abia astept

Mergi la inceput

Merci Gaby, vedem maine.
Iti doresc o duminica frumoasa si un concediu placut in august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Alina, si eu zic ca ai ovulat in ziua 21, ramane sa confirme si fertility friend .

toate fetele!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Gabyv da poate ai dreptate si l-am judecat prea repede dar mi-am dat seama ca neuitandu-se pe hartiile mele nu i-am spus de prima sarcina pierduta, de rh negativ, de chisturi ca el s-a axat doar pe sarcina extrauterina de acum si a zis ca totul e bine si nu are rost sa dicutam alte amanunte ca nu vede nici un impediment in a ramane gravida iarasi, eu m-am invatat cu doctorita mea sa imi raspunda la intrebari sa imi explice ce si cumdar nu conteaza si referitor la control m-am referit ca nu mi-a facut control pe masa ci doar eco, nu-i nimic tura viitoare cand o sa merg la un doctor nou o sa imi scriu de acasa tot istoricul si daca vad ca nu are rabdare o sa ii spun ca eu platesc consultatia si am pretentia sa ma asculte.
Fetelor va rog spuneti-mi ceva ce as putea face ca de ieri dupa eco am inceput sa patez iar cate putin dar e asa enervant ca m-am saturat de pete maronii sange si celelalte.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Off, draga mea Miha, te inteleg ce simti, cand vezi un dr si este superficial, dar banii tii ia. Si eu de cate ori platesc 80 de eur ma gandesc daca s-a meritat. Acum de consult pe masa, nu stiu ce sa-ti zic, nu mi-a facut nimeni niciodata. Eu nu am avut maini inauntru niciodata,mereu a fost cu eco tranv.
Oricum daca erai multumita de dr ta, ramai cu ea, mai ales ca te cunoaste si stie ce probleme ai. Nu neaparat cel mai bun dr e cel cunoscut, ci cel care te ajuta.

Vorbim maine, va pup

Mergi la inceput