Aspirante optimiste > 20 ani (701)
Raspunsuri - Pagina 5
MeAlex spune:
Irmaria, depinde cate zile are faza luteala la tine...dar eu cred ca sunt sanse sa fii gravida. Incearca un test First Response, se pare ca da rezultate pozitive chiar si cu 6 zile inainte de ziua in care trebuie sa apara menstruatia. Din pacate, inca nu am avut ocazia sa verific cat de bun e testul asta .
Tin pumnii!
toate fetele!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
mamutz spune:
Buna fetele
Am vazut ca sunt deja in listuta cu mamici.
Am vrut sa pun o poza cu Bobo dar am constatat ca mai stiu parola dar nu mai stiu ID-ul. Daca are cineva timp sa imi dea si mie un PM.
Mami fericita de bebe Petru Nectarie
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luiza77 Mamutz ai PM. Mami de Matei (09.06.2011) |
Pai asta nu e parola? Ca parola o stiu dar nu mai stiu Id
Mami fericita de bebe Petru Nectarie
gabyv spune:
Buna
Sper ca aveti un weekend minunat
Adresa de email pt picasa este aspiranteoptimiste@yahoo.com
In principiu sunt multe teste care se pot face la 10 zile de la ovulatie. Sper sa fie cu noroc Maria
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
M-am intors si eu de pe drumuri si putin cam dezamagita, ma duc incontinuare la doctorii mei de la suceava care practic m-au scapat de operatie, fara trompa taiata si in viata.
Sunt dezamagita ca aveam programare la ora 11 si am intrat dupa 12 si plus de asta eram vreo 3 femei programate la aceeasi ora iar cand am intrat inauntru doctorul nici nu s-a uitat la hartiile mele, m-a intrebat pe mine de ce am venit la el, cat este beta acum, cand a fost ultimul ciclu si ce doza de metotrexat am facut dupa care mi-a facut un eco si a zis ca totul e ok ca nu am nici un motiv sa nu raman gravi, sa ma protejez 2 luni dupa aia sa incerc 3 luni sa raman gravi si daca nu raman sa ma duc la el sa imi fac o histerosonografie ca histerosalpingografia care mi-a recomandat-o doctorita mea e mai invaziva.In timp ce vorbea cu mine a intrat pe net si raspundea la emailuri la paciente si a primit un beep de la o pacienta care era mai veche si ii zice asistentei ca dupa doamna sa o bagi pe cutare inauntru ca e doamna cu fiv, deci eu zic lipsa de respect fata de pacient si legat de flamexin care mi la dat doctorita si carpicon supozitoare a raspuns cum bine nu iti face asa nici nu iti strica deci voi ce ati inteles?
Vorbeam si cu sotul la intoarcere ca cum sa incerc 3 luni sa raman gravi si dupa sa fac histero daca in timpul asta raman si trompa e cu aderente si fac iar extrauterina?Cred ca o sa ascult sfaturile doctoritel mele ca ea nu se grabeste si face lucrurile cu cap.
Deci am scapat de 150 ron pentru eco nici macar nu mi-a facut control, am dat pe motorina, oboseala 2 ore dus 2 intors, nervi si am plecat bou si am venit vaca.
M-am intins foarte mult dar asta e ma iertati nu?
Va pupic
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
J.D. spune:
Neata! Pofiti la cafea.
Maria, aici exista teste cu sensibilitate mare /sub 10/ care se pot face incepand cu ziua 7 dpo. Cele mai multe teste au sensibiltate 25. Depinde si de concentratia de hormon din corpu fiecareia. Arata foarte bine graficul tau asa ca tinem pumnii sa vi cu vesti excelente.
Finn Constantine 15.10.2009
elenusht spune:
neata fetelor! declar si eu ziua 1 dupa 39 de zile de la chiuretaj. Probabil din cauza stresului s-a mai dereglat putin. Important e ca a venit si intru in normal, daca pot sa spun asa. Va pe toate!
irmaria spune:
Neata, desi m-am trezit la 6 azi :(
Fetelor va multumesc de incurajari
Daca nu vine CM-ul, maine o sa incerc sa fac un test. Sper sa gasesc la farmacie first response.
Am observat ca daca fac efort incepe sa ma doara burta, nu ovarele, dar simt o greutate in zona dintre ovare si din cand in cand ma inteapa in partea dreapta. In rest pot spune ca sunt foarte speriata (nu stiu cum voi reactiona daca va veni CM-ul), dar ma simt ok per ansamblu.
Va doresc o duminica frumoasa!
viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c