Aspirante optimiste > 20 ani (701)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelafalt spune:
Buna dimineata.
Astazi va servesc eu cu o si si ce vrea fiecare de dimineata.Eu inca nu am chef de nimic.
Sunt asa nervoasa ca iar am scurgeri de nu va pot spune, chiar nu stie nimeni ce as putea face sa scap de ele?
Va doresc o zi buna si o saptamana plina de impliniri.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu de azi sunt in concediu 2 sapt.,asa ca o sa am timp sa mai si scriu ceva ,nu doar sa citesc.
Mariaasteptam vestea buna de la tine!Hai Maria cu liniutele ,ca de multisor nu a mai fost bucurie aici pe forum!
Mihaela curaj sa mergi mai departe ,fa toate analizele pe care ti le-ai propus sa le faci si 6 luni sa treaca repede pt tine.
La mine au trecut 5 cm de cand am pierdut,am incercat dupa prima menstra dar din pacate nu sa prins nimic pana acum.Azi sunt in ziua 20 a cm ,de prestat am prestat in z14 ,z18 si z19 a cm.Dupa cum vedeti la inceputul ovulatiei si la sfarsitul ei.In celelalte zile am avut o cearta zdravana cu sotul si mai era putin si ne desparteam.Am mai dat o sansa relatiei nu s-au rezolvat toate dar incercam sa mergem innainte.
Am scris asta pt .Elenus.Elenus daca crezi ca sotul mai merita o sansa daio.Dai sansa si incercati sa o luati usor de la inceput .In viata si atat si in casnicie trebuie sa faci compromisuri.Nimeni nu e perfect,toata lumea greseste sau au anumite vicii.Daca poti sa treci peste greselile lui atunci mergi mai departe alaturi de el,daca crezi ca nu poti uita si ierta renunta ,pt.ca chiar daca il iubesti si ti se pare ca viata ta nu are nici un sens fara sotul tau ,la prima cearta discutie iti vei aminti greseala lui,ii vei reprosa acest lucru si vei trai din nou cosmarul din aceste zile.Atat pot sa te sfatuies :daca crezi ca poti uita si ierta atunci mai da o sansa relatiei,daca nu atunci mai bine pt . tine sa renunti si cu siguranta pe viitor va fi cineva pt. sufletul tau Te pup si curaj sa mergi mai departe indiferent de ce vei decide.
lary74 spune:
Buna Miha !Multumes de cafa!
Iin legatura cu petele pot sa-ti spun ca si mie dupa chiuretaj am ajut cm-uri mai ciudate.La fel ca tine am avut pete pana la 2 saptamani de la reminarea menstrei.Asa a fost primul cm dupa avort,al 2-lea am avut scuirgere ca la menstra normala 5 zile si apoi iar pete pana in z10 a cm.Apoi incet ,incet a inceput sa se regleze organismul si sa reintre in normal cum a fost innainte de avort.Iau trebuit 3 luni sa se regleze.Ai rabdare ca totul va fi bine,fiecare se recupereaza diferit,sant persoane care intr-o luna si-au revenit si apoi au ramas imediat gravidute ,sunt altele care isi revin mai greu si dureaza mai mult timp pina reintra totul in normal.Un pupic si nu mai fi asa suparata ,sunt sigura ca va fi totul bine
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna dimineata. Astazi va servesc eu cu o si si ce vrea fiecare de dimineata.Eu inca nu am chef de nimic. Sunt asa nervoasa ca iar am scurgeri de nu va pot spune, chiar nu stie nimeni ce as putea face sa scap de ele? Va doresc o zi buna si o saptamana plina de impliniri. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Monique77 spune:
'neata fetelor,
va ofer o cafea fara cofeina
si o intrebare: oare eu pot sa fac o stimulare ovariana cumva, fara sa mai merg la doctor? m-am saturat sa dau atatia bani.....
as fi vrut sa ma duc maine insa...nu prea am finante
voi ce ziceti?
a luat cineva de capul ei vreo pastila de stimulare? ce?
a functionat? pot fi efecte adverse?
v-am bombardat de luni de dimi'
miky82 spune:
Neata, Miha multumim de cafeluta
Miha parerea mea este ca pana nu ti se curata tot de acolo nu se termina scurgerile, eu cred ca este bine ca asa se elimina tot ce este rau, acum nu stiu, imi dau si eu cu parerea, cel mai bine ar fi sa-ti suni medicul si sa ii spui
Lary iti doresc un concediu placut si poate ne dai vestea cu II liniute
pe toate
Maria parca tu trebuie sa te testezi astazi? tinem pumnii
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lary74 Buna Miha !Multumes de cafa! Iin legatura cu petele pot sa-ti spun ca si mie dupa chiuretaj am ajut cm-uri mai ciudate.La fel ca tine am avut pete pana la 2 saptamani de la reminarea menstrei.Asa a fost primul cm dupa avort,al 2-lea am avut scuirgere ca la menstra normala 5 zile si apoi iar pete pana in z10 a cm.Apoi incet ,incet a inceput sa se regleze organismul si sa reintre in normal cum a fost innainte de avort.Iau trebuit 3 luni sa se regleze.Ai rabdare ca totul va fi bine,fiecare se recupereaza diferit,sant persoane care intr-o luna si-au revenit si apoi au ramas imediat gravidute ,sunt altele care isi revin mai greu si dureaza mai mult timp pina reintra totul in normal.Un pupic si nu mai fi asa suparata ,sunt sigura ca va fi totul bine
|
Da poate ai dreptate ca se curata dar ce se mai curata? Ca la eco se vede totul normal, ca nu ar mai fi nimic in trompa si nici in uter.Doar am facut eco si miercuri si sambata si sunt nervoasa ca de pe 16 iunie cand am sangerat prima data nu stiu daca am avut 3-4 zile in care sa nu sangerez, patez si sunt satula. Cand ma spal seara pana dimineata nu mai curge nimic si dupa incepe iar, aseara chiar se transformase in sange maroniu si cu firisoare prin el.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui miky82 Neata, Miha multumim de cafeluta Miha parerea mea este ca pana nu ti se curata tot de acolo nu se termina scurgerile, eu cred ca este bine ca asa se elimina tot ce este rau, acum nu stiu, imi dau si eu cu parerea, cel mai bine ar fi sa-ti suni medicul si sa ii spui Lary iti doresc un concediu placut si poate ne dai vestea cu II liniute pe toate Maria parca tu trebuie sa te testezi astazi? tinem pumnii In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! |
Moni nu stiu ce sa zic de stimulare dar eu nu te-as sfatui sa faci fara sfatul unui medic, vezi ca sunt periculoase si poti face chisturi dupa aia, daca le iei de capul tau.
miky82 spune:
citat din mesajul lui Monique77 'neata fetelor, va ofer o cafea fara cofeina si o intrebare: oare eu pot sa fac o stimulare ovariana cumva, fara sa mai merg la doctor? m-am saturat sa dau atatia bani..... as fi vrut sa ma duc maine insa...nu prea am finante voi ce ziceti? a luat cineva de capul ei vreo pastila de stimulare? ce? a functionat? pot fi efecte adverse? v-am bombardat de luni de dimi' |
Moni singurul lucru mai complicat la stimulare sunt chisturile, si anume daca de la stimulare nu se produce ovulatia fuliculii raman acolo si se formeaza chisturi cu toate ca o parte din ei se pot elimina la menstruatie sau se poate intampla sa ai o hiperstimulare a ovarelor care se manifesta cu durerea si cresterea in volum a ovarelor eu asa stiu ca se poate intampla "fetelor daca gresesc va rog sa ma corectati" ,eu am luat clostilbegit cate o pastila pe zi din ziua a 5 a 5 zile in prima luna. Parerea mea totusi este sa o faci sub supraveghere medicala.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
lary74 spune:
Multumesc Miky .Sper sa am un concediu placut,dar deocamdata saptamana asta doar ploi sau anuntat prin ardeal.Asa ca stam pe acasa sapt. asta .Poate in a 2-a sapt. sa mergem undeva pt cateva zile.Sa vedem acum cum rezolva sotul cu lucrul el nu este in concediu ,e angajat doar de 3 luni la firma asta si teoretic nu are dreptul la concediu.Vom vedea ce si cum .
In legatura cu liniutele eu sper sa aducem toate cat mai repede vestea cea mare
Monique ,nu e bine sa faci stimulare fara control eco.pt ca risti sa faci o hiperstimulare si sa te alegii cu chisturi si dureri urate de ovare.In cazul stimularilor e bine ca dupa sa faci pregnil sa fi sigura ca se sparg foliculi formati in urma stimularii.Daca nu faci eco nu sti cand sa faci injectia.Eu te sfatuies sa nu iei nimic fara sa faci macar 2 ecografe.
irmaria spune:
Testul meu a iesit negativ. Am facut un barza gold, nu am gasit altceva la farmacie. Temperatura e tot 37,1, insa ma simt din ce in ce mai rau.
viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c