Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Lili nu te supara. Lasa ca mergem impreuna la odisee ca si eu sunt hotarata sa raman in august.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetele
cand ajung acasa fac capitol nou, acum sunt la servici si trebuie sa plec cu treburi prin oras
voi trece pe prima pagina acatistul actualizat si rog toate aspirantele care nu se regasesc in listuta de inceput sa-si dea datele: data nasterii, nume de sfant si datele lor+sot pentru acatist
i-mi cer scuze nu am citit din urma am avut foarte multa treaba atat la servici cat si acasa
despre mine nimic nou, incep iar tratamentul ptr. candida si pauza 10 zile de la proiect ca atat dureaza tratam. si nu este voie nimic, asa ca luna asta este pierduta iar... sper sa veniti voi cu vesti bune
va urez o zi frumoasa

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Lili nu te supara. Lasa ca mergem impreuna la odisee ca si eu sunt hotarata sa raman in august.

Se anunta o luna fertila rau augustul asta; o sa plecam grupuri grupulete

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

buna fetele
cand ajung acasa fac capitol nou, acum sunt la servici si trebuie sa plec cu treburi prin oras
voi trece pe prima pagina acatistul actualizat si rog toate aspirantele care nu se regasesc in listuta de inceput sa-si dea datele: data nasterii, nume de sfant si datele lor+sot pentru acatist
i-mi cer scuze nu am citit din urma am avut foarte multa treaba atat la servici cat si acasa
despre mine nimic nou, incep iar tratamentul ptr. candida si pauza 10 zile de la proiect ca atat dureaza tratam. si nu este voie nimic, asa ca luna asta este pierduta iar... sper sa veniti voi cu vesti bune
va urez o zi frumoasa

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Multumim Camcris, 06.11.1982

este pierduta doar luna asta, urmatoarea cu siguranta va fi bb

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

si eu, si eu........cine da startul???????????

Doamne ajuta sa fie cu noroc pentru noi toate si luna iulie ca nu s-a terminat inca si august , ma gandeam ce frumos ar fi sa plecam toate .......mai visez si eu cu ochii deschisi ......

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Vin si eu!!!!!!!!!!! Fetele mai am 2 sapt si ma duc la Sovata, vin cu bebe la purtator de acolo, e musai

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Barza e pe drum, dupa cum puteti vedea i-am facut si o poza, nu-mi mai scapa.........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Vin si eu!!!!!!!!!!! Fetele mai am 2 sapt si ma duc la Sovata, vin cu bebe la purtator de acolo, e musai

Te asteptam cu drag sa ne dai vestea cea mare Si eu ma gandeam sa merg la Sovata, dar in august si sept nu am cum sa ajung, acum nu stiu daca prin oct e ok, mi se pare cam frig totusi in oct.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Si eu ovulez doar cu un ovar si am si trompa infundata dar am ramas in luna in care am facut HSG ,asa ca nu stati si mergeti la analize pentru ca timpul trece.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

eu am facut HSG acum 4 luni si n-am ramas nici pana acum desi cica le am permeabile

Mergi la inceput
Mergi la inceput