Aspirante optimiste > 20 ani (701)
Raspunsuri - Pagina 21
MeAlex spune:
Eu am pus 2 berze, sa fiu sigura! Hai ca vin si eu in august! Azi merg la urolog sa vad ce naiba fac cu infectiile astea urinare si apoi merg la gineco sa cer laparoscopie! Sunt hotarata!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
draguta spune:
buna
vin si eu in augustce frumos ar fi sa ne mutam toate aspirantele de acum la aceeasi odisee
cine se mai inscrie??
Katy82 spune:
MeAlex tie poate iti lasa 2 dintr-o lovitura.
Bafta la toate!
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Miky proceduri poti face si in octombrie, fara probleme, doar ca nu mai poti sa mergi la Lacul Ursu. Va fi destul de rece afara. Dar proceduri fac si in ian. asa ca...
Parca Miha a fost acum vreo 3 luni la Sovata. Camcris la tine a dat ceva rezultate Sovata? Cand ar tb sa-ti vina?
Katy82 spune:
Cami de ce nu incerci ovule cu propolis pt candidoza? Ca sa nu se topeasca le ti la frigider. Ai incercat? Multe fete au scapat asa de candida, in plus trateaza si alte afectiuni.
MeAlex spune:
Katy, cati bebei or fi, sa vina, ii astept :)!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Te asteptam cu drag sa ne dai vestea cea mare Si eu ma gandeam sa merg la Sovata, dar in august si sept nu am cum sa ajung, acum nu stiu daca prin oct e ok, mi se pare cam frig totusi in oct. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! |
Eu am fost la Sovata in februarie si a fost ok, e chiar mai bine ca nu mai este asa aglomerat si ai timp sa iti faci procedurile linistita eu stateam in loc de 15 minute cat era normal si 30 de minute ca ne lasau asistentele.
Lilimara imi pare asa rau ca au venit uratii.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
irmaria spune:
M-as inscrie si eu pentru luna august dar cred din ce in ce mai tare ca am ceva trompe infundate iar laparoscopie o sa fac in octombrie.
Dar, cine stie, la cate berze am vazut anul asta... erau si vreo 5 intr-un cuib
viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
Porumbita spune:
mai eu nu mai inteleg nimic
pai dc e menstra cum papuci trece in 2 zile? ca de ieri seara nu mai sunt decat 3-5 stropi pe tampon
dc nu e menstra cum papuci alalataieri curgea rosu (cam cum era inainte in a 3-4 zi de menstra/din 5 toate)
mi se pare ff complicat
abia sapt viitoare am programare la doctor ....
si eu sunt ca ala din piesa lui caragiala ...a fost au ba menstra?
nu de alta da in august as vrea sa incerc iar de bb si macar sa stiu dc ma apuc de numarat au ba zilele pana la ovulatie ...
Mihaelafalt spune:
Mai fetelor e bine ca va ganditi sa plecati toate la aceeasi odisee dar sa mai treceti si pe aici ca eu pana in ianuarie nici o sansa sa ma inscriu la vreo odisee asa ca nu ma lasati singura sa ma mai vizitati si pe mine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.