Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

mai eu nu mai inteleg nimic

pai dc e menstra cum papuci trece in 2 zile? ca de ieri seara nu mai sunt decat 3-5 stropi pe tampon

dc nu e menstra cum papuci alalataieri curgea rosu (cam cum era inainte in a 3-4 zi de menstra/din 5 toate)

mi se pare ff complicat

abia sapt viitoare am programare la doctor ....

si eu sunt ca ala din piesa lui caragiala ...a fost au ba menstra?

nu de alta da in august as vrea sa incerc iar de bb si macar sa stiu dc ma apuc de numarat au ba zilele pana la ovulatie ...

Porumbita de 1 luna si 7 zile am aceeasi intrebare, sangerez se opreste patez maroniu ma spal nu mai curge nimic apoi iar sange, iar patez si tot asa, aseara m-am spalat si nu a mai curs nimic, azi chiar ma bucuram ca poate incep jap-japul dar introduc degetul inauntru si ce vad maroniu cu bucatele de chegulete.
Deci obisnuieste-te ca prima menstra nu e normala.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna fetelor...eu abia acum am reusit sa recuperez tot ce ati scris....
de luni sunt in concediu,doua saptamani...din pacate stam acasa...ca nu ne permitem sa mergem niciunde...ca bani...sunt tot la unchiul in portofel...sotul a ramas din nou fara servici,arabul la care a inceput s-a dovedit a fi mai excroc ca si unchiul...acum avem programare la fortele de munca pe data de 3 august,si speram sa primeasca somaj si sa mearga la un curs de limba ,ca sa poata sa isi profeseze meseria lui de electrician...pe langa aia ni s-a mai stricat si masina...asta e...numai ghinioane...
bebele meu e bine...nu ma lasa sa mananc prea multe...
elenusht ma bucur ca se vede si la tine o speranta de mai bine...sa iti dea dumnezeu multa fericire si putere sa treci peste toate...
gaby,merci ca te gandesti la mine...iti doresc un concediu placut...mergeti acasa,in romania?
apropo de acatist si matzaila e graviduta,sau?
miha,ma bucur si de vestile tale...multa sanatate...
ss-tzuky...hai capul sus si gandul la bebei,sa stii ca si eu lucrez in bucatarie,si la mine e cald de mori...si singurul lucru pe care mi l-a recomandat medicul este sa ma hidratez suficient...atat timp cat nu ma simt rau mi-a zis ca nu am de ce sa imi iau medical...si in momentul in care considera el ca munca mea e un risc pentru sarcina imi da permis ca sa nu mai lucrez deloc pana la nastere...si mi-a zis ca daca eu gandesc normal si nu ma gandesc cu groaza toata ziua ca tre sa merg la munca...si bb va fi bine...sa stii ca si eu de multe ori ma speriu,dar incerc sa ma linistesc singura...vorba lui soacra-mea...ca ea cand a fost gravida a lucrat in soare si carat greutati si tot a avut 2 copiii...daca DD vrea sa fie bine,e bine...si de multe ori DD da greutati oamnenilor puternici...
fetelor haideti cu liniutele...
va pup pe toate si va doresc la toate ....

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

buna fetelor...eu abia acum am reusit sa recuperez tot ce ati scris....
de luni sunt in concediu,doua saptamani...din pacate stam acasa...ca nu ne permitem sa mergem niciunde...ca bani...sunt tot la unchiul in portofel...sotul a ramas din nou fara servici,arabul la care a inceput s-a dovedit a fi mai excroc ca si unchiul...acum avem programare la fortele de munca pe data de 3 august,si speram sa primeasca somaj si sa mearga la un curs de limba ,ca sa poata sa isi profeseze meseria lui de electrician...pe langa aia ni s-a mai stricat si masina...asta e...numai ghinioane...
bebele meu e bine...nu ma lasa sa mananc prea multe...
elenusht ma bucur ca se vede si la tine o speranta de mai bine...sa iti dea dumnezeu multa fericire si putere sa treci peste toate...
gaby,merci ca te gandesti la mine...iti doresc un concediu placut...mergeti acasa,in romania?
apropo de acatist si matzaila e graviduta,sau?
miha,ma bucur si de vestile tale...multa sanatate...
ss-tzuky...hai capul sus si gandul la bebei,sa stii ca si eu lucrez in bucatarie,si la mine e cald de mori...si singurul lucru pe care mi l-a recomandat medicul este sa ma hidratez suficient...atat timp cat nu ma simt rau mi-a zis ca nu am de ce sa imi iau medical...si in momentul in care considera el ca munca mea e un risc pentru sarcina imi da permis ca sa nu mai lucrez deloc pana la nastere...si mi-a zis ca daca eu gandesc normal si nu ma gandesc cu groaza toata ziua ca tre sa merg la munca...si bb va fi bine...sa stii ca si eu de multe ori ma speriu,dar incerc sa ma linistesc singura...vorba lui soacra-mea...ca ea cand a fost gravida a lucrat in soare si carat greutati si tot a avut 2 copiii...daca DD vrea sa fie bine,e bine...si de multe ori DD da greutati oamnenilor puternici...
fetelor haideti cu liniutele...
va pup pe toate si va doresc la toate ....

11+

Miha pupici.
Imi pare bine ca te simti bine si tu si bebelul, cat de munca sotului tau poate o sa fie bine si pentru voi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Vin si eu!!!!!!!!!!! Fetele mai am 2 sapt si ma duc la Sovata, vin cu bebe la purtator de acolo, e musai

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Te asteptam cu drag sa ne dai vestea cea mare Si eu ma gandeam sa merg la Sovata, dar in august si sept nu am cum sa ajung, acum nu stiu daca prin oct e ok, mi se pare cam frig totusi in oct.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Eu am fost la Sovata in februarie si a fost ok, e chiar mai bine ca nu mai este asa aglomerat si ai timp sa iti faci procedurile linistita eu stateam in loc de 15 minute cat era normal si 30 de minute ca ne lasau asistentele.
Lilimara imi pare asa rau ca au venit uratii.

e super atunci ca pot merge oricand, ma gandeam ca le pot face doar pe prioada verii. sarumana

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput