Aspirante optimiste > 20 ani (701)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
da
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Buna dimineata si scuze pentru mesajul de ieri...Am zile mai bune si zile mai putin bune...Sper ca nu am suparat pe nimeni Am facut toata seria de analize, nu s-a gasit absolut nimic in neregula, inafara de o lipsa de progesteron - pe care doctorul meu a tratat-o cam cu indiferenta. E adevarat ca lipsa de progesteron poate fi si un simptom de avort, nu neaparat cauza, dar atunci ar fi trebuit sa imidea concediu medical citeva zile (eu lucrez in caldura si stat ore in sir in picioare) si sa imi dea sa iau Prometrium, poate ca acum eram si eu in luna a saptea, precum sotia sefului. Dar ea sta acasa...Mda. Numele pentru acatist, daca vreti sa ne treceti si pe noi, sunt Dana & Hans. Saru'mina! Sunt de aceeasi parere cu irmaria, laparo e mai indicat decit HSG, se pot rezolva pe loc probleme, daca exista si riscul de infectie e mult mai mic. Plus anestezia generala, din care te trezesti doar cu o mica jena, nu doare ca la HSG. Va urez multa bafta la procedura, daca faceti. Mie nu mi-a gasit decit un chistulet, pe care mi l-a scos si am ramas a doua luna de la op. Scuze ca m-am lungit. O zi frumoasa! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Imi pare bine ca ti-ai mai revenit putin.
Da fetelor eu sigur o sa fac ceva dar inca nu stiu ce, atat de indecisa sunt o zi spun laparo si o zi hsg, de cand am vorbit cu fata care a facut hsg si a iesit bine si dupa a facut extra iar inclin mai mult pe laparo.Dar cum se procedeaza daca mie 2 doctori pana acum au zis hsg sa le cer eu sa imi faca laparo?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gabyv spune:
Pe mine ce ma enerveazamai mult e ca am toate analizele bune, pana si dr a fost uimit. Mai putin rezerva ovariana, in rest toate perfecte. Dar stiti voi, operatia reusita, pacientul mort. Asa si la mine, totul ok, dar nu ovulez
Voi credeti ca daca am o alta problema care nu afecteaza ramasul, corpul poate refuzasa pastreze o sarcina?
ancadragoman spune:
Laparo iti poti face fara sa ii intrebi pe ei ,te programezi la privat si gata.
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Pe mine ce ma enerveazamai mult e ca am toate analizele bune, pana si dr a fost uimit. Mai putin rezerva ovariana, in rest toate perfecte. Dar stiti voi, operatia reusita, pacientul mort. Asa si la mine, totul ok, dar nu ovulez Voi credeti ca daca am o alta problema care nu afecteaza ramasul, corpul poate refuzasa pastreze o sarcina? |
pai daca nu ovulezi nu ai cum sa ramai,ai facut si stimulare a ovulatiei?
poze si filmulete
povestea nasterii
gabyv spune:
Anca, da, dar nici atunci nu am mai mult de un folicul. Desi stiu ca e nevoie numai de unul, dar bun. Ma si intreb ce pot face in continuare, dr spune ca inca 2cicluri cu stimulari, ca sa fac 4 in total si apoi pe inseminare. Desi eu nu cred ca asta e solutia.
ancadragoman spune:
Pai si la inseminare ai nevoie de folinculi ,imi pare rau dar nu cred ca ai sanse natural poate doar FIv (IA mi se pare apa de ploaie) daca reusesti sa scoti macar 2-3 folinculi.
poze si filmulete
povestea nasterii
gabyv spune:
Asa cred si eu, ca Ia e o mare porcarie, si poate o stimulare in procedeu lung mi-ar da un pic mai multi foliculi,desi si asa e dificil. Un Fiv cu 3 foliculi , cred ca are sanse mici. Faza nasoala e ca trebuie sa trec prin minim 3 Ia, ca sa am Fiv ul platit de asigurari
Deci astept sa vina sept, sa termine dr concediul si apoi trebuie o discutie serioasa. Ca si asa consum la bani cu stim, macar sa nu ii dau degeaba.
miky82 spune:
Neatza si de la mine fetelor!
Mihaelafalt parerea mea este sa faci laparo acolo daca e ceva repara pe loc, de exemplu la mine daca faceam hsg era totul ok la mine uterul si trompele sunt perfecte, concluzia este ca nu vedea si endometrioza pe care am avut-o pe ov stang de altfel eu cu ov ala nici nu am ovulat la stimulare cu toate ca avem folicul baban, Doamne fereste sa nu ai apsolut nimic, dar pentru linistea trebuie sa te gandesti ca pur si simpu mai bine sa arunci niste bani dar sa nu iti gaseasca ceva. Dr meu nici nu i-a trecut prin cap sa fac hsg, am intrebat-o eu mi-a zis ca dau bani aiurea pe ea ca nu este relevanta aceasta analiza iar daca tot vreau sa fac ceva este laparoscopia, eu mi-am revenit repede dupa operatie, nu am avut sonda ca pe mine sonda m-a speriat cel mai mult, nu te dor taieturile acelea mici, mici ci o sa simti in abdoment ca o febra musculara si asta din cauza ca te unfla cu un gaz... hai ca m-am lungit ...scuze
Mai pun inca o data listuta actualizata...imi pare rau ca nu am avut timp sa intru sa citesc din urma ca sunt sigura ca mai sunt fete care nu sunt trecute dar poate ne urmaresc si ne da mesaj
(ancadragoman) Ancuta Georgeta, Adrian Dumitru si Maria Alexandra
(ankcta) Ancuta si Costel
(alina_loca)Alina Valentina si Corneliu
(ang_21_costi) Angelica si Costel Florin
(anne`mary) Lucian Alin si Ana-Maria
(Bettercy).............................
(cora) Mariana Corina si Sorin Florin
(Cosminuta) Cosmina si Andrei
(camcris) Camelia Cristina si Cosmin Gheorghe
(Cixinica) Carmen si Petre
(doula) Silvia Andreea
(didi) Diana si Catalin
(danuta2783) Dana Gabriela si Dumitru
(Dana0000) Dana si Emilian
(dragutza) Georgeta si Tudorel
(dreambaby) Mariana
(elenusht) Elena si Marius
(Felicityhope) Felicia si Ciprian
(Gabyv) Gabriela si Adrian
(gogosar) Sorin -Ioan si Natalia-Anca
(irmaria) Maria
(J.D.) Ioana Ruxandra si David Alexander
(Katy82) Catalina Gabriela si Daniel
(Lary74) Simona si Dorin
(lilimara)Marioara si Radu George cu fetita Maria Eliza
(lucianamoga)Luciana si Dan
(lorena_86)Lorena Mihaela si Florin Mihai
(Matzaila_81)Ioana Andreia si Razvan Stefan
(Mihaelafalt) Mihaela si Gheorghe
(MIKIDUSA) Mihaela Anca
(Monique77) Monica si Claudiu
(Mihaelafalt) Mihaela
(Miky82) Mihaela si George Adrian
(MeAlex) Alexandra Maria si Mihaita Adrian
(Nerama) Ramona Marinela si Florin Victor
(paula frida) Paula Frida si Levente
(Porumbita)...........................
(RaluCris) Raluca Ioana si Iulian Cristian
(sarah199065) Cristina si Mihai
(sorinake) Marian si Sorina
(Ss-Tzuky) Dana si Hans
(Ylari) Cristina
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
lilimara spune:
Buna dimineata
Pe mine m-au invadat rusii azi noapte exact la 14 zile dpo.Deci am inceput sa am si vedenii de doua liniute pe test...Asta este, bine macar ca a venit la timp si desigur incep sperantele pt aceasta noua luna.Sper sa fie cea cu noroc,sotul de cand ne-am apucat de bb2 spunea lasa ca vine augustul si reusim.Sper sa aiba dreptate daca nu in concediu eu voi sta pe scaune iar ei in piscine si in mare
O zi frumoasa va doresc fetelor!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou