Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Hai ca imi dau si eu cu parerea desi prefer sa nu fi facut niciuna, dar prefer Hsg, desi a fost neplacut. Anestezia totala poate fi periculoasa, trebuie sa fii sigura ca te mai trezesti.

nu este chiar asa de dramatic,sora mea a facut 2 pana acum si a fost totul bine .Este de preferat laparo pentru ca intr-adevar daca este ceva se poate remedia in comparatie cu HSG unde doar se constata.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'neata fetelor!

EU DE 3 LUNI, ASTA AR FI A 4-A OVULEZ DOAR PE STANGUL
CEL PUTIN DOAR ACOLO SIMT DURERE DECI....
VREAU SI PE DREPTUL CA DE LA hsg N-AM MAI OVULAT PE DREPTUL!!!

trebuie sa caut un medic pt acupunctura
sunt din ce in ce mai hotarata sa fac acupunctura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Multumim pt listuta cu acatist. Sa dea Bunul Dumnezeu sa avem toate bebei in burticuta cat mai repede.
Bafta celor care se testeaza, spor la prestat celor care sunt in per ovulatiei, rabdare de otel celor care mai au putin pana la testare. pe toate.
Despre mine nimic nou, astept sa vina menstra ca sa ma pot apuca de prestat pt bebe, si nu numai

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Multumim pt listuta cu acatist. Sa dea Bunul Dumnezeu sa avem toate bebei in burticuta cat mai repede.
Bafta celor care se testeaza, spor la prestat celor care sunt in per ovulatiei, rabdare de otel celor care mai au putin pana la testare. pe toate.
Despre mine nimic nou, astept sa vina menstra ca sa ma pot apuca de prestat pt bebe, si nu numai

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Neata/
Katy nu te rusina ca si eu abia astept sa treaca patarea asta si la mine ca imi e asa dor de sotul meu, si lui de mine dar ce sa facem asteptam oricum am o luna si 11 zile de cand tot sangerez patez.Luna asta ciclu a venit pe 16 a tinut vreo 5 zile cand am zis ca s-a linistit am zis ca mai astept 2 zile sa merg la medic si dupa trecem la dar a venit iar patarea acum inca asteppt.
Maria stiu ca se pot rezolva si problemele la laparo dar mie imi e frica si nu stiu ce sa fac.
Am discutat cu o fata care a avut o extra a facut hsg a iesit bine a ramas iar insarcinata iar extra pe partea cealalta deci la hsg se vad trompele ca sunt permeabile dar nu si functionale, eu asa ma tem si nu sunt hotarata inca ce sa fac, dar pana atunci ma mai gandesc putin.
Fetele care au facut laparo cum e te poti apuca in luna respectiva de bebei sau trebuie sa astepti?
Fug si la bucatarie ca fac mancare dar mai intru si la voi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Daca totul este in regula si nu umbla sa curete adanc la uter te poti apuca in luna aia de bb.

poze si filmulete
povestea nasterii

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Neata!

Mihaela din ce am citit aici pe DC la topicul despre laparoscopie (si am citit toate capitolele) am inteles de la fete ca recuperarea dupa interventie variaza in functie de organismul fiecareia dar majoritatea dupa 1-2 zile erau in forma si unele dintre ele chiar au si ramas gravide in luna dupa interventie.

Eu nici nu mai stiu a cata zi sunt de intarziere. Ieri am avut 2 pete mici mici mici pe tampon (l-am pus preventiv pt ca ma dureau ovarele si am crezut ca imi vine). Azi deocamdata nimic, doar sanii mai durerosi.
Temp a ramas la 36,8.

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Eu va admir pe cele care se duc direct la lapro, eu sunt mai fricoasa.
Moni, si eu ov numai cu dreptul, nu am reusit sa obtin folicul pe stangul nici cu stimulare.
Sincer, tot discut cu al meu si cu cat inaintam inan, cu atat imi vine sa renunt la proiect. As avea alte investigatii de facut, pe care tot le aman din cauza ca vreau bebe. Problema e, ca daca ma apuc sa rezolv altele trebuie sa fac pauza minim 18 luni.

Mergi la inceput

Si eu ovulez doar cu un ovar si am si trompa infundata dar am ramas in luna in care am facut HSG ,asa ca nu stati si mergeti la analize pentru ca timpul trece.

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata si scuze pentru mesajul de ieri...Am zile mai bune si zile mai putin bune...Sper ca nu am suparat pe nimeni
Am facut toata seria de analize, nu s-a gasit absolut nimic in neregula, inafara de o lipsa de progesteron - pe care doctorul meu a tratat-o cam cu indiferenta. E adevarat ca lipsa de progesteron poate fi si un simptom de avort, nu neaparat cauza, dar atunci ar fi trebuit sa imidea concediu medical citeva zile (eu lucrez in caldura si stat ore in sir in picioare) si sa imi dea sa iau Prometrium, poate ca acum eram si eu in luna a saptea, precum sotia sefului. Dar ea sta acasa...Mda.
Numele pentru acatist, daca vreti sa ne treceti si pe noi, sunt Dana & Hans. Saru'mina!

Sunt de aceeasi parere cu irmaria, laparo e mai indicat decit HSG, se pot rezolva pe loc probleme, daca exista si riscul de infectie e mult mai mic. Plus anestezia generala, din care te trezesti doar cu o mica jena, nu doare ca la HSG. Va urez multa bafta la procedura, daca faceti. Mie nu mi-a gasit decit un chistulet, pe care mi l-a scos si am ramas a doua luna de la op.
Scuze ca m-am lungit.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Si eu ovulez doar cu un ovar si am si trompa infundata dar am ramas in luna in care am facut HSG ,asa ca nu stati si mergeti la analize pentru ca timpul trece.

poze si filmulete
povestea nasterii

Anca si ai ramas cu trompa cealalta care era buna?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput