Mamici inimoase de Constanta (154)
Raspunsuri - Pagina 8
Ontica Camelia spune:
La multi ani Patrick!
Roxana va dorim numai bine si multe realizari. a, si concediu placut.
Alina super Luca, asa patim si noi cu mandrele, cantrecem pe langa vreo terasa le apuca foamea cu toate ca sunt satule.
Celor ce intra in concediu le doresc odihna placuta, eu de luni ma reintorc la munca., gata o parte din co.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
Dodo-pui spune:
La multi ani Patrick Filip!roxana felicitari sa-ti traiasca puii sa fie sanatosi si norocosi.CXoncediu placut!
La mine a plecat azi ultima serie de rude sosite la mare(astfel f greu spre deloc m-am apropiat de pc)...si gata pe anu' acesta numai dau drumul la usa nici la "prieteni",nici la dusmani....la anu' sa vedem
In rest multumim lui Dumnezeu pentru tot...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
happymumy spune:
Hello!
La multi ani Patrick! Rox, sa-ti traiasca mindretea de baiat!
Ledi, imi povestea cineva zilele trecute de plaja de la Tuzla- daca nu e prea departe pentru tine - mi-a spus ca e super liniste si frumos, nu stie prea multa lume de ea.
Crix, daca eram eu, imi pare rau ca nu te-am vazut.
Oricum merci si tie si Alinei de complimente, chiar sunt super happy , abia astept sa ma duc marti la morfo, sa vad mindretea, mai ales ca s-ar putea sa aflam si sexul .
Mobilier pentru o camera de domnisoara nu stiti pe unde as putea sa gasesc si eu?
Cornelia, dodo, adinutza, ce mai faceti??
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 11+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
roxanaz spune:
multumesc mult pentru urari dragele mele!!
Ghiulten, mie in afara de ikea imi place mult neoset: http://www.neosetgroup.ro/ , uita-te la adolescenti. dar nu mai stiu deloc ce preturi au.
lulu77 spune:
Ghiulten
Rox, inca odata CONCEDIU PLAKUT! si petrecere frumoasa.
Si eu am un week-end incarcat.
Azi incep in forta, imbin utilul cu plakutul.
Eu fac plaja/baie in mare si soata coace 10 kg vinete
Avem o famile de prieteni din Bucuresti care din Mai pana in Septembrie in fiecare week-end, in fiecare an, de vreo 4 ani de zile sunt la mare.
Si-au achizitionat o nebunie de Rulota, dar o nebunie, ca eu m-as muta in ea , cu dressing, dus, plita, cuptor, frigider, si vin mereu la mare.
Parcheaza rulota pe 01 Mai in camping la GPM si o mai ridica in Septembrie cand incepe baiatul lor gradinitza. Ei doar fac drumul Buc-Cta cu masina lor.
Noi fetele ne relaxam, copiii se joaca si baietii pregatesc proviziile de iarna In acest week-end este randul vinetelor
Maine plaja si balaceala, duminica plaja si balaceala.
Pup minunatele si va doresc un week-end cum vreti voi.
georgipuia spune:
Ce frumosss.... vreau si eu rulota si sa evadez la munte... macar o luna...
Lulu imi place de tine si de sotul tau...
Fetele eu plec acasuca... si imi aduc copii acasa ins eara asta abia astept... va urez we placut, frumos si linistit...!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
La multi ani PATRICK, sa ai o viata fericita si implinita, alaturi de familia ta!
Roxana: multe si concediu placut!
Eu de dimineata nu m-am simtit bine, abia stateam in picioare, imi amorteau mainile, ma durea la ceafa. Am avut o saptamana grea la munca si cred ca de acolo mi se trage, am ramas acasa si m-am odihnit, ca m-am speriat putin de starea mea, eu care de obicei sunt plina de energie , luni ma duc sa-mi fac analizele.Se pare caci cu oboseala si stresul, nu e de joaca
Am vazut ca va laudati cu visinata, eu prefer doar visinele
Alina: mai am si eu doi ca Luca, sa nu cumva sa le miroasa a ceva de mancare, ca direct acolo sunt.
Georgi: noi gresia si faianta am luat-o de la Stelcati.
si weekend placut!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mihaela77O spune:
hello,dragele mele!
Rox,urari intarziate primesti?la multi ani,Pat,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mult noroc in viata!
si noi suntem prinsi cu terapie,plaja,drumuri la Bucuresti...luni,iar plec la Bucuresti ca vine mama,merg sa o iau de la aeroport...voi aparea mai rar...
copii sunt bine,eu racita cobza(va vine sa credeti?),dar e o raceala care nu m-a pus la pat,ceea ce-i bine...
concediu placut celor care pleaca,si eu de abia astept sa plec vreo 5 zile,dar prin septembrie mai pe racoare!
va pupacec!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
vladis spune:
La Multi Ani fericiti, Patrick! o copilarie fericita si succes la scoala! Rox, (cu scuzele de rigoare pt intarziere, am fost plecata cateva zile sa ma "soresc" la 2 mai) sa iti traiasca feciorul, concediu placut si vreme buna in plimbari
simona, sanatate multa, ai grija de tine
dodo, inchide usa si inghite cheia ce fac piticii, cum e in vacanta?
eu am reusit in we sa fac prima baie in mare, daca puteti sa credeti asa ceva, oricum nici prea multe plaji nu am la activ, nici prea balacita de felul meu nu-s si acu', in sfarsit, mi s-a parut si mie apa destul de calda ca sa ma scald a fost perfecta marea: calda, limpede si curata, copiii au stat mai mult pe la fundul apei, dotati cu ochelari, la 2 mai e o minunatie subacvatica de explorat
o saptamana senina
mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE