Mamici inimoase de Constanta (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Bonjurica Doamnelor... va citesc si ma bucur ca va relaxati... Si noi ne plimbam cat putem de mult... avem si 2 verisoarici deale sotului la noi.... azi sunt dadace la copii mei... in schimb eu am din nou insomnii si azi noapte de la 3.30 nu am mai dormit mai deloc... drept urmare dorm pe mine si vreau acasa... Va citesc cumintica si ma limitez la acest scrut mesaj

V-am pupacit!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza,

si eu prin zona, cu treaba multa, dar nu ma plang, nu?

de plimbarit ne plimbam si noi zilnic, si programul este extrem de incarcat.
3 zile/saptamana Luca merge la innot dupa amiaza, in rest plaja, parc, distractie.
abia astept concediul adevarat, adik si sa plekam, pe 26 august, 10 zile de plimbareli.

am intrat si in febra cumparaturilor de toamna, adik de haine ptr toamna, lui Luca.Nu ii mai vine aproape nimik, s-a lungit brusc, si preturile din oras continua sa ma uimeasca .
La incaltaminte am rezolvat, am luat adidasi, ghete, mai caut niste tenesi, niste Conversi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hop si eu .

Lulu, eu am trei carora nu le mai vin incaltarile deloc si nici la haine nu stam prea bine. Si noi vom pleca pe la sfarsit de august la munte si cred c aii duc in papuci si sandale . De unde ai luat adiadasi? Eu am intrat la "outlet-ul" de pa Mamaia, dar ce mi-a placut nu aveau numerele lor. Si trebuie se la iau si haine de gradi baietilor, uniforma si alte cele Mariei... Ma ia ameteala deja .

Simona, sanatate multa!

Nici eu nu sunt tocmai bine, in ultimul timp. Ma cam doboara migrenele .

Mergi la inceput

Cornelia, adidasi am luat de la ADIDAS din complex Perla (sapt trecuta) si de la Nike - Tomis Mall.
La oulet-ul de pe Mamaia, eu niciodata nu am gasit nr lui, numai intre numere.
Pantaloni de gradinitza ne trebuie si noua, destui, ca toti sunt deja 3/4 , bluze inca mai are ceva, sa trecem prima luna .
Am fost la Kiabi- exagerat de scumpe, parerea mea, ptr o pereche simpla de pantaloni treining 45-50 lei, enorm mi se pare.
La FOX-in Tomis Mall au pantaloni treining frumosi- undeva intre 18-25 lei-dar nu au marimea lui- au de la 6 ani in sus.
La Waikiki- au cate ceva, daca ai noroc sa mai gasesti nr care iti trebuie, in rest....destul de slaba oferta in oras.
Cred ca atunci cand ma intorc de la munte, ma opresc 2 zile in Bucuresti si rezolv problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
Las

Vladis ms de intrebare.Noi cu ale noastre,terapii,teme,joaca,nimic nou ...ei eu si cu lucrul meu...

Multumim lui Dumnezeu! Doamne ajuta!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

ce este cu linistea asta?

ori pe plaja, ori in concediu ori la pregatelile de toamna?

eu am inceput sa ma pregatesc de toamna, incet dar sigur...niste vinete(nu destule ), patrunjel, marar, leustean, afine, visine, caise la congelator, si tarhon in borcan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

ce este cu linistea asta?

ori pe plaja, ori in concediu ori la pregatelile de toamna?

eu am inceput sa ma pregatesc de toamna, incet dar sigur...niste vinete(nu destule ), patrunjel, marar, leustean, afine, visine, caise la congelator, si tarhon in borcan.

Asta numesti tu incet ?

Buna ziua si de la noi!

Am luat si eu ceva pantaloni de trening de la Waikiki pt. baieti. Doar ca am uitat ce numar poarta baiatul meu mai mare si ii sunt mari. De fapt o pereche e potrivita, dar ii mai incape in ei cel putin un fund . Vladimir se pare ca e intre numere... Sau nu mai stiu eu sa cumpar haine pentru ei .

La Tomis ajung o data pe an, in Mamaia nu am calcat anul asta (exceptand o petrecere). Ce preturi au adidasii si Nike-ii ?

Mergi la inceput

Cornelia, ADIDAS au costat 100 lei si Nike-urile 80 lei, ca erau redusi cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Eu sunt acilea, dar abia acum avui timp sa intru sa va "vad"... trebuia sa ma fac matematician la cate calcule am uneori de facut... Lulu.. ce preturi...Eu inca nu am cu ce sa-mi pun problema la astfel de achizitii momentan...

Abia astept sa plec acasa... daca nu mai intru va spun de pe acum o seara minunata!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Mneatza,
ce pustiu.....

aseara am inaugurat si noi locul de joaca de pe lac, de la LAKE VIEW. Frumos, mare, curat, relaxant. Merita.Si au un profiterol si o limonada

Mergi la inceput