Mamici inimoase de Constanta (154)
Raspunsuri - Pagina 7
pisoi_aluna spune:
Neatza!
Scrisesem si eu un mesaj ieri dar vad ca nu mai e, nush ce s-o fi intamplat...
Dupa ce mi-am luat monitor ca s-a ars de la tensiune, acum vad ca face figuri routerul si ma tot lasa fara net...intr-o perioada in care si treaba merge prost, s-au gasit toate sa se strice...
Nu mai zic ca incepand cu 13 august avem acte, nunti in fiecare sambata, in septembrie botezam de 2 ori, ca na acum s-au pus finii pe treaba...si ma gandesc cu groaza la cheltuieli...
Plus ca facem 6 luni si trebuie sa schimbam tetine, suzete, lapte, sa luam premergator si masuta de mancat etc imi dati si mie niste visinata sa nu ma mai gandesc? :)))))
Pe langa astea, ne ies dintisorii si suntem agitati si ne foscaim toata noaptea si nu mai avem stare nici macar in pat cu mami si tati, iar toata ziua ne bagam pumnii pe gat si orice mai gasim, desi avem vreo 15 inele de dentitie....
In alta ordine de idei, daca aveti chef de plimbare, maine si poimaine va astept la Targul Handmade la Cazino, Mamaia. Este deschis intre orele 9-21. Nu stiu daca o sa stau toata ziua nici maine, nici poimaine ca ma bombane mama, nu de alta, ca pisoiul n-are nici o treaba, are destui bunici sa fraiereasca...dar o sa fiu cel mai probabil dimineata si seara. Maine dimineata trebuie sa ma duc sa aranjez.
Va las acum, ca m-apuc de sortat, pus preturi etc
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
lulu77 spune:
Ledi, ma bucur ca sunteti ok.
Deja nu mai doarme la pranz?
Nasol de tine
Plaja mai goala si f ok, este si in zona spitalului Militar, cobori pe strada cu Politia- Patriei, unde este si autoservirea ETEKS. Este mai greu de coborat singura si cu copil si tot bagajul, dar sus pe strada este loc destul de parchat masina, plaja este plina de copii, apa super curata si liniste pe plaja.
Am fost si noi aseara acolo.
Evident, copilul meu gurmand declarat, la plecare aveam masina parchata pe trotuarul din fata autoserviri, si miroasea numai a mancare, zice:
Mamii, imi este foame(era deja 20.30)
Ajungem acasa si mananci imediat.
Acasa imi trece foamea, acum vreau sa mananc a ce miroase pe strada
Hai acasa te rog sa mancam friptura.
Imi este foame de imi vine rau, nu cred ca mai rezist pana acasa.( este ffff pofticios)
Am intrat la ETEKS. aglomerat, mancare destula.
Dau sa il iau in brate sa se uite si sa isi aleaga. dar el zice hortarat:
Stiu ce vreau: Pulpita cu piureu si un desert mic (i-am luat orez cu lapte exceptional)
M-am conformat, i-am luat, am stat afara la terasa, la racoare si a mancat tot, a lins efectiv farfuria.
Intram in masina:
Imi place la plaja asta, miroase bine si mananci bine, cand mai venim?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Imi place la plaja asta, miroase bine si mananci bine, cand mai venim? |
demential Luca
lulu77 spune:
citat din mesajul lui roxanaz va pupez |
sigur, ce bine te simti, nu? e ultima zi de munca
multa odihna in concediu, distractie maxima la munte.
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
demential Luca |
mdaaa, lui oricum ii place peste tot, oriunde se si manaca ceva, mai ales o fripturica mica
lulu77 spune:
Deci sa imi fie rusine, dar rusineeeeee,ca dorm pe mine si nu mai stiu pe ce lume sunt, ce zi este si tot asa
ROX, treci aici cu damigeana de visinata
SA ITI TRAIASCA FLACAUL.
Patrick, LA MULTI ANI!
Sa aveti parte de multe bucuriii, de o viata frumoasa impreuna si tu ROX sa ai parte de multi nepoti frumosi si cuminti ca Patrick.
lulu77 spune:
citat din mesajul lui roxanaz ce ma fac ca visinata n-am???? |
nu-i bai, asteptam pana la toamna, numa' buna si atunci
georgipuia spune:
Lulu ce m-ai distrat... esti tare haioasa la povestit, iar Luca e un muz(a) minunat
Rox sa-ti traiasca sarbatoritul si sa-l pupi tu in locul nostru... visinata anu asta eu nu am facut, deci nu voi refuza nici macar la toamna...
Fetele unde mai stiti voi gresie/faianta buna si ieftina si frumoasa? Am fost si in port si la Brick si la Stelcati... dar nu stiu cum fac ca tot la crem si maron ma opresc... doar nu fac toata casa maron,nu?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?