Mamici inimoase de Constanta (154)
Raspunsuri - Pagina 6
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis eu am pus in damigeana pt productie mai mare, ... fiecare cu priceperea lui mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
yupiiii, avem ce face la iarna, degustare de visinata, suna bine
roxanaz spune:
hm, am litri intregi de tuica de banat si de zalau, exceptionala, dar nu e chiar de 90 grade totusi. ziceti ca merge sa fac si cu ea?nu se amesteca gusturile? si se face cum trebe?
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz hm, am litri intregi de tuica de banat si de zalau, exceptionala, dar nu e chiar de 90 grade totusi. ziceti ca merge sa fac si cu ea?nu se amesteca gusturile? si se face cum trebe? |
merge, si ce mai merge, si daca totusi ai dubii ca nu iese buna, adu tuica la noi, ca se rezolva sau macar 500 ml....
ce pofte tampite am si eu( nu, nu e cu ochisori ), pe canicula asta, si de fel nu beau tarie, ca nu poci decat vin si bere
georgipuia spune:
Eu am folosit numai tuica facuta de tata si sigur nu-i asa buna ca aia de zalau... dai bataie si ne dai sa gustam si noi, da?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
vladis spune:
rox, merge daca-i tare ca sa nu se inmoaie visinele si sa nu fie de pruna, ca are damful ala specific si ia din aroma lor.
mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
vladis spune:
fetelor, chiar ca suntem de coma, ce preocupari avem... i-am face invidiosi pe barbati cu discutiile noastre "profi"
mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
Mneatza,
Rox, gata visinata
Ledi, sunteti ok?
restul pe unde va umbla piciorusele?
ADINUTZA- ai emigrat?
roxanaz spune:
neata ladies
merci de sfaturi, daca mai gasesc visine maine in piata le pun in practica.
Alino, iti aduc maica. ca oricat de multa am bea tot nu o dovedim
va pupez
georgipuia spune:
Neata doamnelor... sunt si eu pe baricade... va salut si citesc cu interes ce scrieti
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Leditia spune:
Neatza.
Lulu suntem bine,pe acasa,multumesc de intrebare.David nu mai doarme ziua si evident ca nu mai am timp de stat la calculator :)))Si in rest,chestii normale,cumparaturi,smotru,gatit,parc,nimic deosebit.David vrea numa in brate pe afara,iar o sa iasa scandal in curand,ca eu nu-l mai car..gata,ca am coloana varza,iar el ii jumate din mine..Merge un pic si mvai,deja oboseste :)))
Azi am de gatit,nu am chef deloc pe caldurile astea,dar n-am incotro.
O plaja mai goala stiti?ca in mamaia e asa de aglomerat ca nu am tupeu sa merg cu David care fuge de nebun si nici nu se opreste cand il strigi.In sfarsit i-am luat si eu colac si vreau sa-l duc :)))
Va pup si va doresc o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.