Mamici inimoase de Constanta (154)
Raspunsuri - Pagina 5
lulu77 spune:
Mneatza,
Asa este, happy radiaza, si eu am observat.Are asa...un aer de adolescenta indragostita si fericita ca aduce un pui pe lume
Ce este mai linistea asta?
Deci...unde gasesc eu visine? Ati vazut in piata? Eu am vazut aseara la mine in piata, dar erau cam... ofilite.
Vreau macar vreo 2 kg sa pun la congelator.
Fug la munci.
roxanaz spune:
neata doamnelor
mai am 2 zile de job. yes yes stiu ca-s stresanta dar na, ma preocupa si pe mine
sa aveti o zi buna!!!
vladis spune:
rox, cred ca toti simtim asa, si eu tot cu AMR-ul, numai ca eu am mai mult de numarat cica e firesc sa asteptam cu nerabdare concediul ca suntem www.capital.ro/detalii-articole/stiri/romanii-muncesc-cele-mai-multe-ore-pe-saptamana-dintre-angajatii-din-ue-150676.html" target="_blank"> fruntasi la munca in europa. si eu ma simt tare obosita, in iunie am avut ceva zile libere, dar au fost petrecute in stresul si emotia examenelor, asa ca tare simt nevoia sa ma relaxez!
lulu, visinele mele deja-s in borcane si damigeana anul asta vad ca fructele, exceptand piersicile, apar si dispar f repede, eu de ex. am scapat capsunile si ciresele, tot asteptand sa se ieftineasca.
o zi buna
mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
georgipuia spune:
Buna ziua!
Chiar ca se simte vacanta in randurile noastre... Eu sunt agitata rau ca ieri baiatu zice ca facu putina febra si scaune moi... daca nu-si revenea plecam sa-i aducem acasa aseara... si colac peste pupaza nu stiu ce s-a intamplat de nu mai au semnal acolo nici pe vodafone nici pe cosmote... si aveau full... am innebunit sunand aseara si azi... oricum am aflat ca Teo e foarte bine si m-am linistit, dar vreau sa vb cu ei...
La munca e agitatie rau... acasa am o groaza de treaba si de alergat... maine dupa job plecam la tara... offf abia astept week-end-ul...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis visinele mele deja-s damigeana o zi buna mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
Hmmmmm, si le-ai degustat ?
eu vreau sa pun visinele in caserole la congelator ptr prajituri. Dulceata e deja facuta, nu am mai apucat insa si ptr prajitura sa pun la congelator.
lulu77 spune:
Rox, ma cam oftici, recunosc.
Eu am stat acasa 6 zile, e adevarat ca m-am simtit bine alaturi de copil, dar tot in rutina zilnica am fost.Spalat, gatit, alergatura, plaja printre picaturi...vreau concediu sa plek undeva..si asta se va intampla la sf lunii August.
roxanaz spune:
iubito, n-ai de ce sa te oftici, ca io tot in rutina asta voi fi. in afara celor 4-5 zile cat vom merge l munte unde vom sta tot asa dupa fundul copchilasilor.. asta e. las ca e bine asa, or sa creasca rapid si o sa ne fie dor sa mai iesim cu ei pe undeva. sau chiar sa stam cu ei
Angi hehehe, da, primii la nr de ore si ultimii la productivitate din pacate.
Georgi sanatate iepurasilor!
ziceti-mi si mie va rog cum faceti visinata. e obligatorie o damigeana, nu? eu nu unst fan bautura in cauza, e prea dulce dupa mine, dar ador visinele alcoolizate, puse in prajituri, mancate asa.. o minune!
georgipuia spune:
Eu fac visinata/cornata/ afinata intr-o sticla de 3 l parca gen damigeana de la nu stiu ce vin... pun fructul, adaug zahar dupa gust, las sa-si lase zeama (2-3 zile) dupa care adaug alcoolul sau tuica de la tara. Mie imi place mai dulce... mama ii spune sirop... dar o alcoolizezi dupa gustul tau.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
citat din mesajul lui roxanaz or sa creasca rapid si o sa ne fie dor sa mai iesim cu ei pe undeva. sau chiar sa stam cu ei |
Da, ai dreptate, am avut aseara parte d eo cerinta de acest gen.
Luca pedepsit imi zice:
Hai afara din nou (l-am bagat in casa ptr un comportament necivilizat am zis eu)
Nu mai mergem azi afara Luca esti pedepsit.
Dar te rog mami, vreau afara la prietenii mei.
Eu nu mai ies afara si nici tu, ca esti pedepsit.
Vreau afaraaaaa.
Eu nu mai ziceam nimik, il ignoram sperand sa se opreasca din bocit.L aun momnet dat il vad la usa, se inclata cu sandalale.
Luca ce faci?
Ma duc afara.
Cu cine? Eu nu mai merg si tu nu poti iesi singur, plus ca esti pedepsit.
Ba da o sa ies si singur. Ma incalt, cobor cu atentie scarile, strig copii ca am iesit iar afara, nu plek din fata blocului si cand ma distrez destul urc iar in casa. Ma descurc si singur, asa ca tu ramai cu pedeapsa in casa.
am numart usor pana la 5 si l-am descaltat si am inceput iar si iar explicatiile.La un moment dat:
Mamiiii, gata, stiu, sunt pedepsit, am inteles, glumeam si eu.
vladis spune:
Hmmmmm, si le-ai degustat ? |
hai, bre, ca e prea cald afara, visinata mi-ar trebui da-mi fac provizii pt la iarna, am si zmeurata
rox, eu am pus in damigeana pt productie mai mare, da' nu-i musai, daca nu ai o sticla din aceea de 3 l de care zice georgi, poti pune si intr-un pet de 5 l, umplut cam 3/4 cu visine si 1 kg zahar, eu am lasat 1 saptamana la fermentat intr-un loc mai racoros si cu capacul semidesfacut, din cand in cand strangi capacul, le mai amesteci sa se topeasca zaharul si apoi il lasi iar putin desfacut, dupa aceea adaugi 1 l de alcool de 90 grade, strangi capacul si-s gata. daca folosesti doar visinele nu mai trebuie diluat cu tuica ulterior, da' nu-i pacat de sirop? ce de explicatii am dat... fiecare cu priceperea lui
mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE