Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aris, uitai

FELICITARI pentru cele 500g luate in 21 de saptamini! Data trecuta ai batut recordul la numarul mare de kile luate in timpul sarcinii, acum o sa bati la numarul mic :) esti omul extremelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa - la "putza" ma gandeam ca normal ar fi trebuit sa folosesc un termen mai serios gen "penis" dar parca la subiectul asta nu merge

Mie-mi spui? Eu inca nu m-am hotarat cum sa denumesc... zona, ca termenul anatomic mi se pare prea pompos, iar inlocuitorii imi displac profund. Kiar, mamici de fetite, cum numiti OGE? Si revin cu o intrebare de ieri: mai e vreun ghiocel care se trezeste noaptea sa bea lapte?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

tu chiar crezi ca o sa scapi fara sa o inveti de "pasarica"??? nu de alta, dar asta o sa auda si la gradi si la toata lumea in jur; si eu am evitat sa-i spun lu' mutzu deosebirea, ca el ma tot intreaba: ai putica???si cand i-am zis ca fetitele nu au putica l-am derutat complet.... asa ca o sa trebuiasca sa-i spun si lui cum e treaba.... si probabil to de "pasarica" o sa auda.
mutzu nu mai mananca nimic noaptea de mult. bea doar apita seara la culcare, uneori chiar multa, 300 ml odata.... dar asa-i place lui.(deci nici vorba sa scapam de pemparas noaptea). Dar laptic (titi adica n-a mai servit noaptea de pe la un an si 9 luni parca...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mada, al meu cere papa noaptea, dar primeste numai apa. Citez: "ata nu e papa, ata e apa". Dilema lingvistica cere concentrare indelunga

Aris baga mai des mitraliera p-aci

Dilema putzei: eu am mai auzit la cineva distinctia "putza de baiat" - "putza de fata". E o solutie care te lamureste bustean, stiu...

A, si la pasiuni, eu is cercelomaniaca si balesc mereu la pantofi, dar d-astia nu cumpar prea des nici cand is in bani, ca am un picior greu de capatuit: mic si lat, ca de ratza.

Marturisesc cu rusine ca eu nu folosesc crema de fatza, de fapt nu folosesc creme de nicio culoare... e grav? Parca am inceput sa fac riduri de expresie, da' n-am nicio tragere de inima sa ma ung... cu nimic

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am uitat sa de "nu te duce, mami" - ce fata grijulie e Eva
si de Andrei - Anei, care e un scump.

La noi se numara asa: "unu, doua, tei, shapte, noua, zece!".

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mada, Andrei de regula nu mai cere lapte noaptea, desi mai sunt si exceptii. In schimb ma confrunt cu alta problema: cere lapte frecvent ziua,ba chiar cam are tendinta de a-si inlocui mesele de peste zi cu lapte.

Monn, nu-mi zici ce-i cu blogu'?

Aris,ce-mi mai place cand esti activa pe forum!Oooo, si ce le mai vorbeste Vitamina!!!

Ia sa va pun la incercare imaginatia: ce credeti ca inseamna "caiaia"in gulieza?

Simplyana,tu ce mai faci? Ai mancat rosii cu branza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am intrat sa vad ce mai faceti.

Eu sunt in mare depresie. cam asa am fost toata ziua, dar de cand am citit mesajul Arisicai ca a luat doar 500 g in sapt 21 m-am deprimat si mai tare Ma bucur pentru tine, dar te si invidiez tare. Eu am luat deja vreo 3 si am aproape 10 sapt Deja nu ma mai suport si mai am o gramada

Abia astept si eu intalnirea cu fetele la Moeciu. [b]Moonvas eu stiu ce poti sa aduci tu: placinta cu praz

Va las ca sunt cam insuportabila zilele astea

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

Azi am zacut toata ziua: m-am confruntat cu o stare de rau cam ca starea de rau din sarcina,dar nu e cazul...

La numarat, Andrei sta bine, de altfel numerele sunt pasiunea lui: numara corect pana la 12,ba o mai ia si descrescator cand are chef.

Mergi la inceput

Olgule, hai,nu te deprima,ca trei kg in zece saptamani nu sunt multe: practic te inscrii exact unde trebuie, Aris e o exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monn, nici eu nu ma ung cu nimic, doar iarna, cind am pielea fff uscata si crapata pe miini, mai dau cu cite o crema simpla cu glicerina sau galbenele. Dermatologul m-a tras de urechi cind a auzit, dar mie si crema cu factor de protectie imi "pute" (desi o folosesc constiincios, dar nu pot sa iti spun cit sint de scirbita pina intra bine bine in piele si se estompeaza macar senzatia aia de gras si unsuros...)

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

Aris bine te-am "revazut"
Olga lasa depresilii sa treaca tu esti foarte frumoasa ...si nu o spun sa sa ma aflu in treaba.

Fetelor despre noi ,dar mai ales despre Bogdi aici.

-despre creme....e necesar si la mine...deh varsta...dar folosesc cand si cand
-Isabella si numaratul
@cand vrea doar sa se joace:
"eu:unu
I:doi,tei
eu:patru
I:cici,ase
eu:sapte
I:noua,ece"
@cand isi innumara cea "vital" pentru ea o face corect

@ dat CA,Fe,vitamine,vigantol-doar la sfatul medicului ...

dispa la treburi caci ieri Isabella a avut o zi f proasta si nu am facut mai nimic.
O zi minunata ca voi

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput