Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce fac feteleeeeee? eu am trimis baietii la plimbare si ma tot invart pe langa 2 tuburi de vopsea de par.... ca mi-am cumparat nuanta gresita... si nu ma indur sa le torn in cap...
la capitolul minciunele spuse de noi.... nu prea avem; adica asa scurte "pacaleli": el urla ca nu vrea cu "dubluv" vrea cu matizu... si eu ii zic: da mami, ne mai plimbam si cu matizul!!! adica nu acuma... dar "o sa ne mai..."; nu-l mint cu ce poate fi verificat, adica iesi cu tati ca vine mami dupa tine si eu sa nu ma duc; mai bine sta inca 5 minute in casa sa-i trteaca nervii, sa vada cata treaba are mamji, si dupa aia iese el frumos afara.
el nu ne minte, pana acum nu a simtit nevoia, ca sut foooooarte raree ocaziile cand e certat; dar cum ziceam, e un copilas taaaare cumintel (sau asa-l vad eu, ca altii zic ca e tot o nazbatie in capul lui.... eu zic ca sunt doar joculetele varstei... adorabile chiar, si incurajate de noi).
la perle de vorbit... ne rupe in bucati zilnic!!! aseara l-a apucat sughitatul, si a venit serios la mine: "mamiiiiiii, ma iuat un sughitz!!!!"; dupa un minut a venit iar la mine sughitand, si eu il intreb serioasa: tot mai sughiti?? el: :daaaa, in continuale sughit in continuu!!!" ; am ramas masca!!! imi place ca bona m-a ascultat si a vorbit cu el normal, fara sa se poceasca, fara sa ocoleasca cuvintele grele, exact cum am facut si noi din prima zi.
gata, ma duc sa ma vopsesc... vad eu mai tarziu daca plang sau nu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa - la "putza" ma gandeam ca normal ar fi trebuit sa folosesc un termen mai serios gen "penis" dar parca la subiectul asta nu merge

ana-maria - si la noi cantecelul e: "ca de nu eu vin cu pusca si cu DOI copoi.

Chatonel - multumescam facut shitele si cartofi copti, ah si salata cu rosii de la o vecina. a macat piciul ca spartul. am mai avut si o intalnire cu un nene pentru prezentarea unui program de vanzari si producte, am luat copilul de la gradi. acum ne-am facut suc de portocale, el alearga prin casa cu chitara de gat si urla "THUNDER!!!" eu cu voi

si vai, ca tot vorbeam noi de minciuni. intru pe usa la gradi si mi se spune direct: pe luca il dam la teatru. zic aoleoo ce a mai inventat?
cica a facut o adevarata sceneta in care el a cazut si s-a lovit la mana si l-au dus la doctor(adica la asistenta de la gradi) unde i-au pus fetele un bandaj cu care a stat la mana pana am venit eu si ii explica educatoarei ca el este accidentat si ca acum o sa vina mama sa il ia acasa. a fost o adevarata criza in toata fetele ca ele stiau ca are probleme cu o mana. dar stupoare, vin eu si le zic. pai nu e mana aia. el are probleme cu stanga nu cu dreapta

ilinca - maine iti spun ultima poveste referitoare la tata. eu m-am gandit ca poate chiar au posibilitatea sa comunice fiind atat de mic, iar eu avand noroc cu el ca vorbeste atat aflu toate astea. cine stie...

daca ma mai lasa intru mai tarziu desi o sa incerc si eu sa il culc mai devreme ca trag de el dimineata sa mergem la gradi. am inceput sa ajungem dupa 9 in fiecare zi

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

O, da, si noi inventam la greu! Personajul "mitologic" din Be e "nenea galben", o statueta catzarata pe o catedrala, care batea clopotul. Si intr-o zi imi zice ca "nenea galben" a venit jos si i-a facut gadi-gadi la gusha... Eu cred ca povestesc si ce viseaza...

Mada felicitari pt excursie.

Multumesc! Sunt datoare cu un pm la tine!

Intr-adevar in perioada urmatoare limita intre realitate si imaginar este foarte fragila la ei.

Nu rezolvi dilema lingvistica: pa-puta-paoi?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
in plus de asta povesteste tot la gradi, stie educatoarea ce am cumparat, unde am fost cu cine ne-am vazut. imi zice intr-o zi: am auzit ca ati cumparat poarta pentru scara ca sa nu mai poata el sa coboare la televizor singur dimineata. sau in alta zi: am auzit ca la el in camera are o chitara mare prinsa pe perete si inca doua pictate.ah si am inteles ca a nascut pisica dumneavoastra? ca stiam pe cineva care isi dorea una mica...etc...
am in casa un mic securist turnator

ah, ce bine cunosc sentimentul; da raportul la absolut tot ce cumparam/ mancam/ vedem la tv/ vorbim...; stiu toate babele din cartier ce masini avem, cu care mergem la cumparaturi si unde, si ce cumparam, cu care se duce mami la servici...... ce am gatit seara si ce a mancat ultima saptamana..... deci n-are rost sa va zic ce perversitate de placere e pe el sa "dea din casa tot"!!!
Aaa, nu v-am povestit... ma duc cu el la frizeria de copii din auchan... kids... ceva; si fata de acolo era tare nef..ericita in ziua aia; mutzu a fost direct zgariat la urechi de muzica idiotesc de tare data plus alte 4 monitoare cu tom si jerry la maxim; asa ca mi-a zis suav: mami e zgomot, sa iesim afala!'; pupaza de acolo ii zice: :ar trebui sa stai cuminte pe scaun sa te tund!!" la care mutzu meu se intoareca asa calm la ea si cu un sictir maaaaxim ii zice: Sa stii ca nu e flumos sa zici asa!!!"; bai, m-am tavalit pe jos de ras, i-a cazut fata aleia , efectiv a ramas perplexa!!! Isi face mutzu meu dreptate singurel oricand!!!!

Edit ca am scris cu picioarele... eram in fuga spre spalat vopseaua din cap

Mergi la inceput

Citat:

denisa - wwooooww in excursie....deja??? ce fain. mamaaa...copil mare nu gluma. dar nu am inteles cum adica mananca la smurd? smurd-ul lui arafat???sau cum

Cred ca nu m-am exprimat eu bine... Pizza pe care "au facut-o ei" au mancat-o, la SMURD i-a dus cica sa le arate, dar eu nu cred ca au priceput ceva nici aia mai maricei, d'apai astia de 2 ani si ceva... dar poate ii subestimez. Oricum, Adela nu prea vrea sa-mi povesteasca, astept sa intrebam maine la gradi cum a fost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Si Eva spune mereu 2 cand vine vorba de 3. O sa vad la anu' cum o sa spuna cati ani are...
Momentan vrea sa ii citesc mereu povestea cu cei doi purcelusi...

E ceva cu 2 si 3 astia... ca si Adela numara frecvent unu-dei-patu-sinsi s.a.m.d Pe urma nu mai sare nimic, dar "Dei" asta e ceva 2.5 cred.

Mergi la inceput

Citat:

denisa - la "putza" ma gandeam ca normal ar fi trebuit sa folosesc un termen mai serios gen "penis" dar parca la subiectul asta nu merge

Mie-mi spui? Eu inca nu m-am hotarat cum sa denumesc... zona, ca termenul anatomic mi se pare prea pompos, iar inlocuitorii imi displac profund. Kiar, mamici de fetite, cum numiti OGE? Si revin cu o intrebare de ieri: mai e vreun ghiocel care se trezeste noaptea sa bea lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Seamana cu taica'su

Toata lumea din jurul meu are cate o pasiune vestimentara...
Unii-s cu tricourile, altii cu ceasurile, altii.
Eu tot cugetam si suna tare aiurea cand nu gaseam nimic de spus si "sustinut". Aseara mi-am dat seama ca mie imi plac sandalele. Nu-i o pasiune mistuitoare si pot sa treaca si 2_3 ani fara sa-mi cumpar, dar cred ca totusi astea-m plac.
Voi ce-ati raspunde la o intrebare de genul asta

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Mie imi plac parfumurile !!!! si rochitele pt fetite

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mie-mi plac parfumurile! Si lenjeria intima sexy din dantela. Si cremele cosmetice...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cremele cosmetice sint la virsta mea ceva necesar, asa ca nici macar nu le pun la placeri;

denisamada, izia cere apa noaptea; cit despre "dinsa" o numim "pasarica"... la baieti, cind eram io mica, se spunea "cuc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

:)))Ilinca, raspunsul este ca e proasta.

ii cer lui Robert o adeverinta de la birou.

Adeverinta o scrie contabilul:

" Subsemnatul Emanoil Robert, domiciliat, avand seria si nr, s-a eliberat prezenta pentru ai servii la gradinita copil"

si semneaza directorul general.

Deci se poate si mai rau

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput