Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 ..mda, putza se accepta dar putzulica NUUU!!!! |
Pai "putza" nu-i diminutiv (desi si mie-mi sugereaza ceva destul de mic ), ca doar nu o fi diminutiv de la "pa", augmentat paoi!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 novus - merita o noapte macar. e mai usor si pe drum, ca nu mai sunt decat 8 ore pana in tara din salonic si gasesti haine dragute la super pret. chiar si in magazinele care sunt si la noi gasesti oferte mult mai serioase decat la noi. mi-am luat o groaza de jumpere, sau salopete cum se cheama habar nu am(bluza si pantaloni cu totul) la 10-12 euro, tricouri la 2 euro pt mine si la 5 pt sotz. pt asta mic nu am gasit mai nimic, dar ne-am oprit la iesire langa koulata la jumbo ala mare de tot si i-am luat jucarii, o protectie sa nu cada din pat(11euro ca la noi sub 200lei nu am gasit) caruciorul de 15euro..etc. in plus am gasit o groaza de sterilizatoare, monitoare audio-video..etc..la super preturi, dar nu a mai fost cazul |
Dixi!
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 pisigri - hahahha si al meu are un moldovenism si nici macar nu stiu de unde zice "baiet" cu "a" ca in ratzushca in loc de clasicul baiat + |
"Moldovenisme" de-astea mai are si Adela, de zici ca am facut-o pe-acolo...
novus spune:
A propos de minciuni, Ada daca o intreb ce a facut chiar daca nu a fost un lucru bun, imi povesteste cu lux de amanunte ce si cum, daca imi relateaza mama cate un incident de la locul de joaca, o intreb si eu ce s-a intamplat si imi poveste imediat : o fetita mi-a luat lopatica si si si i-am dat o palma; apoi incepe morala, tragem concluziile si fixam obiectivele
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Daca tot veni vorba de perle, ma bag si eu ca musca-n lapte. Sa va povestesc o faza de la mare. Am luat o excursie la Grotele Albastre, si ne-au bagat aia cu barca intr-o grota si cica cine vrea sa se balaceasca, sa sara-n apa. Taica meu se duce, se duce si sotul, eu ezitam...la un moment dat, spun hotarata:"merg si eu!" La care Eva sare ca arsa: "Nu te du, mami! Tu stii sa-noti????" Am ramas tablou, ca nu stiu de unde a facut ea legatura intre apa si inotat, mai ales ca era a doua noastra zi la mare, si de atunci tot radeam cand mergeam in apa "nu te du, tu stii sa-noti??"Acum are o treaba cu caisele: le ia pe fiecare in mana, pe rand, le intoarce pe toate partile si le categoriseste: "asta-i coptata, asta nu-i coptata..." din alea "coptate" musca o gura si le aseaza tacticos inapoi. Daca o las, asa face cu toate, zici ca le-a ros un soricel.E dulce rau, nici nu imi vine sa o corectez. Seara incepe sa se matzaie si sa spuna: "Mami, nu vreau sa facam nani!" iar in parc se roaga de noi sa mergem la "laca" (adica la lac)Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
O, da, si noi inventam la greu! Personajul "mitologic" din Be e "nenea galben", o statueta catzarata pe o catedrala, care batea clopotul. Si intr-o zi imi zice ca "nenea galben" a venit jos si i-a facut gadi-gadi la gusha... Eu cred ca povestesc si ce viseaza...
Mada felicitari pt excursie.
Eu is un pic bosumflata, piticul iar are o perioada cu "nu pecam, stam acasa a mami si a tati". Si degeaba ii zic ca mami si tati nu stau acasa... Acum cica il las si peste noapte la ai mei, ies si eu la alergat ce soir...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
aris26 spune:
ilinca - ar fi frumos sa ii raspunda dar majoritatea se blocheaza si se uita tamp la el. o singura gagica a ras si a spus ca da, are. dar s-a legat la cap pt ca a vrut sa stie daca laptele este pt bebelush. el de fapt are inca o mare speranta ca laptele matern poate sa fie si pentru el nu doar pt astia mici, imi vine sa il omor la cat m-am rugat eu de el si nu a mai vrut nici sa le vada de la 4,5 luni. mai tare se oftica cele mai grasutze cand sunt luate drept gravide de un tzanc.
hainele le mai am, dar majoritatea nu prea se potrivesc pe sezon si doi la mana cu luca la 20 de saptamani aveam deja mult mai multe kg decat acum.
pisigri - dar au imaginatie nene nu gluma
bianca - of si al meu minte te ingheata apele. aseara ii povestea lui Iaia(bunica) ca in concediu am fost la o doamna si acolo mama si cu tata au sarit in apa, in cap au sarit si pe el l-au lasat pe saltea singur, ca asa fac oamenii raiGIIIIIZZZZZZZ de unde a putut sa scoata asta nu imi pot nici macar imagina. copilul asta ma baga la puscarie, zau. dar daca il intrebi: mah tu acuma minti? da, mint. imi face chestii de genul: mami, mami, da-ma jos(din cosul de cumparaturi) am facut caca. eu deja tarata: chiar ai facut caca sau minti ca sa te dau jos sa mergi singut. el: ca sa ma dai jos.
pe baiat il chema RARES.
cu numaratul e total. al meu nu pricepe ce vreu sa zic cand ii spun sa zica in greaca sau in romana. daca il intreb ce inseamna "bala" in romana imi raspunde f sfatos: bala, bala inseamna BALA. ca sa nu mai zic ca f rar ordinea cifrelor e cea corecta. in mod normal e ceva de genul: unu, doi, cinci, shapte...zeeeeceeee, iar mereu cand vede 3 obiecte el zice ca sunt doua
denisa - wwooooww in excursie....deja??? ce fain. mamaaa...copil mare nu gluma. dar nu am inteles cum adica mananca la smurd? smurd-ul lui arafat???sau cum
anamaria - si .. stii sa inoti?? vaaai f tare cred ca a fost, parca o si vad un pic panicata
monvas - si eu zic ca povestesc vise ca altfel nu imi explic. are momente cand imi povesteste despre intalniri ale lui cu papu(tatal meu)dar va povestesc alta data ca sunt cam SF si trebuie sa am dispozia necesara...ca iar ma apuca plansul si trebuie sa fug la gradi acum
fuug, va pup
+
anamariame spune:
Si Eva spune mereu 2 cand vine vorba de 3. O sa vad la anu' cum o sa spuna cati ani are...Momentan vrea sa ii citesc mereu povestea cu cei doi purcelusi...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
Aris, bine ai revenit facusi snitelele? :D sau statusi numa pe forum?
mie mi-e somn, drept urmare ma duc sa iau copila de la nanny, sa o plimb pe riu si sper sa ne intoarcem in max doo ore, ca sa ma pot baga si io devreme la nani, ca-s rupta, aseara ne culcaram la miezu noptii si azi ma trezii la 5 de dimi :(
Ilinca_M. spune:
Aris, te rog cand iti faci timp sa povestesti visele alea, ca si eu am impresia ca Sophiphi o viseaza pe maica-mea, chiar daca nu stie sa povesteasca
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.