Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***
Raspunsuri - Pagina 5
Ilinca_M. spune:
Nu-mi vine sa cred ce conversatii poarta Vitamina, e increeedibil, asa de sigur pe el, dezinvolt...mi se pare echivalentul feminin al Anastasiei. Aia cu "ai lapte?" e mortala, ce mi-ar placea sa-l aud si ce fatza fac femeile, sper ca-i si raspund!:))
Da' Aris, nu ti-ai pastrat hainutzele de gravida?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Apropo de ce fac copiii la varsta asta:
Vladimir a inceput sa inventeze chestii. Sa minta, sa ascunda. Ieri l-a intrbat Robert daca a fost la Zoo (a uitat ca de fapt merge vineri) si Vladimir a raspuns pozitiv. Eu am sarit in sus ca nua fost dar Robert a continuat cu intrebarile:
" Si ce ai vazut?"
" Amale"
"ce animale"
"catei" si a mai zis el cateva ceva.
O faza draguta a fost seara cand l-am rugat sa numere in engleza. si a inceput: oan, tu, fi, fo, aiv, siz apoi s-a luat cu altele si a tacut.
Apoi i-am zis sa numere in romana si a inceput: unu, dooooi, siiiiiiii:)))
pisigri spune:
Diminutive??? Luati de-aici: pipilica si pipilush, cacalica, apica, patuc, nanitza, bubitza, minutza, nasuc, farfurioara, painica, borshuletz...toooaaaate-s mici !!! si, desigur, putzulica....
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Diminutive??? Luati de-aici: pipilica si pipilush, cacalica, apica, patuc, nanitza, bubitza, minutza, nasuc, farfurioara, painica, borshuletz...toooaaaate-s mici !!! si, desigur, putzulica.... http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
eram la un loc de joaca.
O mamica ii spune copilului de numai 1 an si 2 luni, cocotat sus pe tobogan, cu voce pitigaiata si razgaiata care te zgaria pe ureche:
"Lalesica, hai la mami!"
intrebare: cum credeti ca il/o chema pe copil?:))
novus spune:
Ilinca, placerea a fost de partea mea ; cunoscutii tot imi spun ca mi-am gresit cariera, avocat trebuia sa ma fac
Aris, super tare Vitamina !! parca mi-l si inchipuiam
La diminutive si eu am alergie si corectez permanent pe oricine le foloseste pt a i se adresa Adei, le explic ca poceste ea destul cuvintele nu-i nevoie sa ne maimutarim si noi, ea trebuie sa le auda pe cele corecte
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
eram la un loc de joaca. O mamica ii spune copilului de numai 1 an si 2 luni, cocotat sus pe tobogan, cu voce pitigaiata si razgaiata care te zgaria pe ureche: "Lalesica, hai la mami!" intrebare: cum credeti ca il/o chema pe copil?:)) |
novus spune:
Excursionistele vesele, sa nu uitatti sa virati avansul de 100 ron pt excursia de la Moeciu din 26-28 aug !!
denisamada spune:
Astazi Adela a plecat in "excursie". De fapt, "excursia" e o plimbare la nu stiu ce loc de joaca (Lumea copiilor sau asa ceva...), la "atelierul de pizza", unde or sa-si faca ei pizza si apoi sa o manance si la SMURD (mi asta deja mi se pare cam exagerat, dar ma rog...) Mi se pare asa o kestie... am copil de trimis in excursie.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Excursionistele vesele, sa nu uitatti sa virati avansul de 100 ron pt excursia de la Moeciu din 26-28 aug !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Virat ieri, am uitat sa anunt!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
eram la un loc de joaca. O mamica ii spune copilului de numai 1 an si 2 luni, cocotat sus pe tobogan, cu voce pitigaiata si razgaiata care te zgaria pe ureche: "Lalesica, hai la mami!" intrebare: cum credeti ca il/o chema pe copil?:)) |
Lalesh?