Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***
Raspunsuri - Pagina 9
chatonel spune:
Neata tufete
Venii cu cafelele (fac pe secretara azi la voi, ssssttttt )
Dodo copilas cu vointa multa si mami care lupta pentru puiul ei.
Olguta sa treaca nervii si nu uita ca o burtica e mai frumoasa decit silueta la aia o sa lucrezi tu dupa nastere... si BB te va ajuta cu alaptatul.
Pe 2 august mergem si noi la gineco, sa vedem daca e vreo metoda medicala neinvaziva si rapida de ramas gravi, pina la urma nu sintem chiar impacati cu gindul de a avea un singur copil, mai ales ca ne gindeam la adoptie si usile sint inchise si acolo pt noi (avind deja 42 de ani io si un copil natural).
Aris, am uitat sa te intreb: ce ai in burtica, fetita sau baiat?
Andiarororo, ce plimba Anastasia in gentute?
Noi numaram cind vrea fie-mea(in ro, fr si engleza pina la 5)ca tot restul, dealtfel. Nu executa nimic la comanda, a decis ca nu e ciine de circ
pisigri spune:
Chato, iti tin pumnii sa auzi vesti bune la medic. Daca-s aplicabile fara acordul partenerului, sa mi le impartasesti si mie :))))
Eu...nu stiu ce vreau. Pe de o parte imi doresc tare mult inca un copil, pe de alta, dincolo de considerente materiale si "de mofturi" (cheltuieli, nopti nedormite etc), am o mare teama...
Si pe de alta parte imi doresc asa de mult inca o fetita...:((
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Kuku!
Deci voi sunteti deja la "minciuni"...ei, alea nu-s minciuni si nu-s spuse din "rautate" sau de frica sa nu fie certati altfel, ci e ceva specific copilariei mici, dar cred ca stiti, e fabulatie si nu are nimic nociv in ea, de fapt e un mod de a-si pune in practica si de a-si exersa imaginatia. Asa ca multi "mincinosilor"!!
Anaan- "caiaia" nu e cumva "cararea"?
Chatoneeel, esti super curajoasa tufato, tu...si aventuroasa!
Olishka, nu-ti fa probleme, tu stii ca esti o bortzonela fabuloasa, care-si revine spectaculos! Si Aris chiar daca data trecuta zice ca batut recordul cu kilele, arata superb, avea o fatza asa de frumoasa si radioasa si chiar nu parea "multa" deloc.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
A, nu v-am zis ca si la ultimul examen nota e 10, dar acolo jumate e meritul lui huzband, nu v-am zis ca el mi-a compus mai bine de juma de eseu (6 pagini) caci era pe tema artei contemporane si situarea ei intre valoare si kitsch si acolo zau ca el e iexpertu' familiei, io am facut numa partea strict filosofica iar el a fost cu partea practica, a comentat piese de teatru contemporan si filmele lui Almodovar. Amu nu ca e huzbandu' meu, da' e tare talentat.
Chato, nici Phiphi nu executa nimic la comanda, decat daca are chef (gen:"aduci mingile sa ne jucam?") da'-mi place ca are initiativa sa ma ajute, ma distreaza ca daca-s pe buda si suna prin casa telul sau primesc sms intai vine panicata sa-mi zica ceva de genul:"shaigala! shailalalala!""(no, ala cred ca e "suna") si apoi fuge ca un prasnel si mi-l aduce:)))
Bianca2503 spune:
Ilinca,
eu revin cu propunerea de a-l publica pe huzband in format electronic.
Deja sunt cativa autori independenti care si-au pus operele pe site...
Ilinca_M. spune:
Tot raspund pe masura ce citesc...
"Putza" v-am zis ca e "nyunyu" si a mea o distreaza foarte mult, se uita si se sparge de ras:)))
De vrut lapte noaptea mai vrea macar o data pe noapte, da' efectiv suge-n somn, nu cred ca se trezeste sau ma rog, e o semi-trezie.
Ar trebui sa folosesc cosmeticale, cred, dar nu-mi intra in reflex pur si simplu, cateodata ma dau cu crema hidratanta, mai ales vara daca are si factor de protectie, iarna mai dau cu o crema mai grasa cand "ma strange" fatza si cam atat, nu am ritualuri, nu am rutine...rau, rau, dar ce sa fac?
Dodo, acum am vazut pozele cu Bogdan si "uliasul lui flumos"! Super, tineti-o tot asa! Bogdan e grozav si e tot mai frumusel!
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Ilinca, eu revin cu propunerea de a-l publica pe huzband in format electronic. Deja sunt cativa autori independenti care si-au pus operele pe site... |
Pai o sa-l pun la treaba sa adune mai multe texte!
bebe_shtrumf spune:
neatza!o
vai ce ma amuza discutiile voastre.
hai sa ma bag si eu in "zama", deci pasarica este "pashika" si al baietiilor este "cocooco" de la cocosel, cred ca nu e foarte mare diferenta de realitate, nu m-am ferit de ea, vede si cand imi pun un absorbant zilnic sau iesim de la baie, nu vreau sa ma feresc de ea cu chetsiile astea...chiar i-a zis unui vecin ca are cocooco, si ce am ras toti si gata, era fals?
Denisa, da Ari cere si noaptea lapte insa ii dau apa si se conformeaza,dc e ff maraita ii dau pe la 6.30 laptele,(e de vaca si f gras) acum indoit cu ceai de menta, dupa indigestia aia mi-e frika rau de tot sa nu o mai patesc iar, si nici nu mai bea 2 biberoane seara, deci e bine.
Manie am la genti, cate as avea tot imi mai trebuie, bine n-am eu multe dar nici putine...fi-mea e copiator inrait, pantofi la fel, rujuri cacalau maria ta, acum nu mai am timp sa-mi dau, decat dimineata un strat si pa.
am rams fan argintul, doar verigheta este de aur pe mine, ca ma mai schimb de cercei si lantic si ma simt mai bine.
Daaaaaaaar cand ajung acasa dau jos tot, in afara de cercei si verigheta , ceas tot inele, nu mai suport metalele seara nu stiu de ce, eu care dormeam incatusatat de bratari, acum dc mai pun si ceasul...
Pisigri la fel sunt si eu de nedumirita ce fac, cand ma apuk de bebe2, parca nu, adika eu cu burta la gura incepe Ari gradinita, m-as oftica sa nu aud ce povetsiti voi...faze de se mirau colegii de ce radeam asa cu pofta de dimi.chiar sotul ma intrbara zilele trecute eu cand imi fac analizele sa dam drumul la proiectul 2...ca asa am facut si cu Ari, insa i-am zis ca money money sunt pe limita deci inca nu.el ca vrea minim 3 copii, eu ca vreau vacanta si apoi vedem.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
andiaroro spune:
Chato- In gentuta avem "obligatoriu" ochelari de soare si palarie. La astea adaugam o carticica minuscula, cand plecam la drum lung. Ea ar vrea si servetele, dar le scoate si incepe sa le desire, asa ca nu-i mai pun oricat mi-ar cere si ar boci dupa ele.
Bafta multa! Sper ca gine e specializat in fertilitate ca astia-s mai eficenti.
E tare grea decizia cu bebe 2,3...ca niciodata nu-i mom potrivit, exista deja un copil acasa si asta adauga temerea (nejustificata) ca-l privam de iubire sau mai stiu eu ce. Daca va doriti, va faceti curaj si dati drumul la proiect ca altfel la numeroasele dileme nu o sa se gaseasca niciodata raspunsul perfect.
Uite ce zen sunt acum gravidutele noastre . (despre kile eu nu discut)
V-am zis ca Alex e in Ro? Nu mai stiu.... Sunt criminali cum isi povestesc ei diverse la tel. Altfel, nu l-a plans, cum imi era teama. In vre-o 2 seri, ne-a anuntat, cand se ducea la culcare, ca Alesh nu-i acolo si l-a mai strigat de cateva ori la masa.
Ce-mi place cand se umplu paginile cu perlele pustimii. Avem niste copii extraordinari.
Si eu fentam cremele, dar pielea mea are o sete teribila, asa ca e musai sa-i pun o crema puternic hidratanta (noroc ca am gasit-o pe aia potrivita).Altfel, mai am eu unele colorate (cu fond de ten inclus), dar cu care ma dau cateodata cand ies si unori ma mai si alergizez de la ele...Intr-o singura perioada n-am avut nevoie de crema: cand am renuntat la lactoza si la gluten. Sper sa-mi "re"vina mintea la cap si sa redevin serioasa (100%) in sensul asta ca atunci aveam tenul visurilor fara nici o crema.
aris26 spune:
neatza
dilema organe genitale la fete si eu o am. fi-miu stie doar ca fetele nu au cuc si ca femeile au tzatze mai precis "tzatze de'alea". cand ma freca el intr-o zi daca am lapte deja l-am intrebat si eu daca el are lapte si mi-a raspuns cu o fatza care indica ceva intre scarba, dezamagire si multumire de sine: "nu am eu tzatze de'alea"
OLGAAAAA habar nu am avut!!! FELICITARI!!!1 vezi asa imi trebuie daca intru rar si nici atunci nu citesc prima pagina
imi pare rau ca te-am indispus cu kilogramele mele dar si eu zic sa stai linistita tu. eu la sarcina asta nu am mai vrut sa ma ingrash pt ca am si eu totusi peste 30 si nu le mai dau deloc usor jos. in plus de asta am pus ca nebuna 20 si ceva de kilograme si am facut un copil de 3kg, macar tu stii de ce ai pus. oricum eu am avut de data asta si ceva ajutor de la mama natura de nu am pus deloc, dar nici nu am timp sa ma comport ca o gravida, deci nici timp sa mananc nu prea am, sa ma odihnesc nu incape vorba, sa ma relaxez/ calmez nici atat....deci...cum sa pun?
la varsta ta le dai tu jos indiferent cate pui si oricum gandeshte-te cum o sa te invidieze toata lumea pe strada ca tu chiar si cu cateva kilograme in plus tot nu o sa arati a femeie cu doi copii mici
trimit mesajul pana aici si revin ca deja scriu la el de la ora 9. tot timpul ma intrerupe domnule cinevaastia se asteapta sa mai si muncesc....zau asa
+