Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***
Raspunsuri - Pagina 10
aris26 spune:
denisa - nu, nu mai cere de mult timp lapte noaptea. se trezeste doar ca sa vina la noi in pat daca nu e deja acolosi atunci doar ne verifica si se culca la loc.
pisigri - cand tocmai am vrut sa iti raspund ca ma gandesc si eu tot la asta ai dat edit. poate nu e neaparat un gand frumos din partea mea dar nu ma pot abtine sa nu zic in sinea mea: am un copil deosebit, frumos, destept(ca deh...puiul ciorii)chiar merita sa risc?daca nu o sa fie bine al doi-lea. parca am fost mai stresata la asta decat la primul cu ecografiile si testele. ma tot gandesc ca poate imi da Dumnezeu o palma ca mi-a dat saracul in copilul asta tot ce se putea mai bun si eu am vrut mai mult. dupa care imi trece si imi dau seama ca aberez, ca exagerez si ca deja compar copii intre ei ceea ce e o prostie pe care mi-am propus sa nu o fac.
dar probabil ca sunt normale si trairile astea, cred ca si o suta de copii daca am face tot ne-am teme de ce e mai rau si asta pt ca suntem constiente ca nu toate sunt roz pe lumea asta, dar nici nu putem sa traim ca in povestea cu drobul de sare. eu am zis mereu ca aia care nu se informeaza si nu stiu prea multe sunt mai fericiti si mai relaxati, dar deh...ne putem abtine?
chato - hei, bravo. felicitari pentru decie si multa bafta sa gasiti ajutor si sa se rezorve rapid. hhahhaha nu imi vine sa cred ca la ultimile noastre discutii schimbam impresii despre sterilete
+
bebe_shtrumf spune:
CREMUIALA -cum suna! exista, insa acum pe calduri decat seara sau deloc, am dat si eu de o crema buna anticelulitica pt picioare si este ff grasa, cu galbenele deci pot s-o pun noaptea si atat sau deloc...ca ma gandsc ca treb totusi sa ma dezbrac la mare, nu?
apoi pt fatza caut d-astea hidratante cu minerale sau oxigen cum scriu astia, peste 30, ca na ma incadrez, cika treb sa fol si antirid de acum...e de vis.
astea naturiste extract de morcov si catina sunt bune si pt bube, cosi, etc...insa pe caldurile astea chiar as vrea niste indicatii, voi ce folositi mey doamnelor?
eu am ten mixt...deci mergem pe anturiste sau de firma?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf CREMUIALA -cum suna! exista, insa acum pe calduri decat seara sau deloc, am dat si eu de o crema buna anticelulitica pt picioare si este ff grasa, cu galbenele deci pot s-o pun noaptea si atat sau deloc...ca ma gandsc ca treb totusi sa ma dezbrac la mare, nu? apoi pt fatza caut d-astea hidratante cu minerale sau oxigen cum scriu astia, peste 30, ca na ma incadrez, cika treb sa fol si antirid de acum...e de vis. astea naturiste extract de morcov si catina sunt bune si pt bube, cosi, etc...insa pe caldurile astea chiar as vrea niste indicatii, voi ce folositi mey doamnelor? eu am ten mixt...deci mergem pe anturiste sau de firma? www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
*"Naturiste"
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Mada, al meu cere papa noaptea, dar primeste numai apa. Citez: "ata nu e papa, ata e apa". Dilema lingvistica cere concentrare indelunga |
Am incercat si noi sa ii dam apa, dar o scuipa si cere "late". De trezit nu se trezeste nici ea "de-a binelea", adik e tot cu okii inkishi, trompeshte aprox 200ml lapte, se intoarce pe partea cealalta, isi monteaza "dede" si se culca la loc. Cand il bea pe tot (250ml ii pun de obicei) spune "gata" satisfacuta sau "mai veau", dar pana ma intorc cu suplimentul, ea deja doarme. Asa ca am renuntat, kiar daca zice ca mai vrea eu ma duc la culcare.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
aris, eu chiar am pus steriletul acum 8 luni da se scoate fara pb
merci fetelor pt incurajari, promit sa va dau "reteta" daca e vreuna :))
bebe-strumf, un NU hotarit cremelor BIO, care sint frectie la piciorul de lemn- in plus mi s-a intimplat sa fac si cosuri de la ele, io care nu am deloc probleme cu tenul.
Apoi creme de plante/fructe/flori fac si firmele mari si sint f scumpe (de la 50 la 100 si mai sus) : clarins, siysley, dior (io asta am incercat si stiu ca e ok)... daca tu gasesti creme cu extras de plante (nu chimicale facute in laborator- ar trebui sa scrie pe cutie) incearca si vezi daca da efect... ca la pret ar trebui sa fie corect.
chatonel spune:
copiii care cer lapte noaptea nu papa seara deajuns sau de ce au nevoie de supliment?
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 denisa - nu, nu mai cere de mult timp lapte noaptea. se trezeste doar ca sa vina la noi in pat daca nu e deja acolosi atunci doar ne verifica si se culca la loc. |
Da... si noi avem din ce in ce mai des musafiri... la ashternut... Uneori vrea sa se intoarca cu laptele la ea in camera, alteori declara ca "nu patu" sau "veau a mami meu" si... asa ramane. Noroc ca avem pat mare!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
aris26 spune:
ilinca - ca am promis.
in afara de fazele gen: Papu(asta e bunicul-tatal meu)a fost aseara(aseara definshte la el tot trecutul si "azi noapte" tot viitorul)si a dat mancare la catzei, acum vreo 2 saptamani ajunsesem acasa si mi-am facut o salata mare de rosii cu branza si m-am asezat pe canapea, vine piticul si imi zice: hiii...rosii din astea rosii mananca papu. eu: da, iubitu'. el: papu m-a prins. eu: poftim, cum adica te-a prins? el: m-a prins in brate si apoi m-a pus jos. el a plecat in cer(asta stie de la mine ca acolo i-am spus ca este) dar a zis ca eu raman aici. da, m-a pus jos si a zis sa raman eu aici ca el pleaca in cer...si mami, nu mai era bolnav, era frumos papu!
am inceput sa plang ..normal...de bucurie, de emotie...de...
eu nu i-am spus niciodata ca papu e bolnav sau ca a fost bolnav si ca de aia a plecat in cer ca nu cumva sa creada ca oamenii pleaca in cer asa...la orice boala. nu stiu de unde a scos-o pe asta cu nu mai era bolnav. oricum daca l-a vazut in vis sau poate...cine stie...e clar ca l-a vazut tanar si sanatos asa cum era el inainte de citostatice
hai ca iar imi tremura mainile si nu mai pot
+
aris26 spune:
eu problema asta am rezolvat-o destul de radical si cam dur pentru stilul meu, adica cand se trezea ca vrea apa sau lapte sau mai stiu eu ce ii spuneam clar ca noaptea nu primeste absolut nimic, noaptea e facuta ca noi sa dormim, ziua mancam, bem..etc. daca ii este sete sa se dea jos ca i-am pus un pahar de apa pe masutza, sa bea si sa il puna la loc. si sa aiba grija ca e pahar de sticla si se sparge. a baut o seara si apoi a doua cand a auzit tot textul asta i-a fost prea lene sa se mai dea jos si a renuntzat singur din comoditate
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Am incercat si noi sa ii dam apa, dar o scuipa si cere "late". De trezit nu se trezeste nici ea "de-a binelea", adik e tot cu okii inkishi, trompeshte aprox 200ml lapte, se intoarce pe partea cealalta, isi monteaza "dede" si se culca la loc. Cand il bea pe tot (250ml ii pun de obicei) spune "gata" satisfacuta sau "mai veau", dar pana ma intorc cu suplimentul, ea deja doarme. Asa ca am renuntat, kiar daca zice ca mai vrea eu ma duc la culcare. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
+
chatonel spune:
aris, m-ai emotionat tare cu Vitamina si cum povesteste el ce viseaza!! mai ales ca e vb de persoane diparute Sa nu crezi ca el nu stia ca bunicul e bolnav, copiii simt, intuiesc si retin mult mai multe lucruri decit le spunem noi in mod direct.
De ex fie-mea ii asociaza pe parintii mei intoatdeauna impreuna: Mihai si Bebish (asa o alinta ea pe mama) desi ei sint despartiti, locuiesc in orase si case diferite, iar tata a venit aici cu gagici, nu cu mama si mama a venit numai singura. Ei bine, de fiecare data cind vb cu unul dintre ei la telefon, ea il cere si pe celalalt la vorba ...