LMA Nectarie si Matei-Delfinasi in sarbatoare(161)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo rodi, tu ce tensiune ai? am fost si eu dim la dr de fam, l-am intepat pe piticot. si i-am zis si de simptomele mele-ca nu pot respira bine, obosita mereu. tensiune cat credeti ca aveam?9,6...mica, nu? ma bag la o cura de magneziu, calciu si inca ceva - si sustinator pt sist. nervos. |
de obicei 12/7, zilele trecute am tinut-o tot in 10/6... dar vad ca tu ma intreci
![](pupic.gif)
lalala, felicitari pentru canin
![](punk.gif)
am implinit un anisor!!
![](surf.gif)
am implinit 10 ani!!!
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
rodi,da, din pacate,te intrec.ati ajuns la dr? ti-am trimis invitatie pe Ym. cine mai vrea idudl meu, sa imi dea mes. pe pm.
mitzutzucu meu tot doarme de la 2 de cd am venit dupa vaccin. a mancat dim laptele, la 12 i-am data banana la drita..pranzul n-a mai apucat, dragu de el
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Lala, felicitari pt canin.
Pufescu, eu zic sa il duceti pe Raducu cu voi, decat sa il lasi acasa, sa iti faci mii de ganduri ( mai ales ca nu a mai stat fara tine)
Ainotna,
Matusa, deci ai copil zambaret de numa!
Crissy, cum poti trai fara cola??? Ce bun e!
Ilinca, esti o draguta.
Fete, e voie porumb fiert la copii? Ca i-as da si eu.
Iuliana, grea decizie cu intarcatul, mai ales ca stiu ca tu erai pro-alaptat minim un an.
Victo, ce bine doarme Mihai!!!
Eu is cu V in pat, sa vad daca vrea a 2-a tura de somn... Il vad obosit, dar inca se suceste si se joaca cu suzeta.
Astept sa ajunga sotul acasa din cluj, i-am zis sa imi aduca niste mancare chinezeasca
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
ne-am intors si noi de la dr. asa cum banuiam/speram, bubitele sunt de la febra de zilele trecute, iar febra nu e de la dinti (mi-a zis ca doar o febra usoara, pana in 38º se poate pune pe seama dintilor), dar poate fi un rosu in gat usor (cum nici nu manca prea bine) sau pur si simplu i-a fost frig pe canicula asta... inclin sa-i dau dreptate, ca intr-o noapte a tusit de vreo 2 ori, probabil vantul de la mare
. sau poate fi o infectie usoara, un virus de undeva. sa nu ma preocup, simptomele trec de la sine, doar daca o vad ca se scarpina imi da reteta pentru o crema. in rest, DACA vreau sa-i dau, un siropel pe baza de paracetamol pentru dinti si febra. mi-a placut de el (inca o data), asa de fain mi-a explicat si s-a jucat cu Isa!! si sotul e multumit, e prima data cand vine cu mine la pediatrul Isabelei.
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
La multi ani Paul!Sa fii fericit , sanatos si mereu norocos!!
Eu va citesc mai mereu cand am net...ca de cand ne-am mutat folosesc stickul de la rds ca sa intru si ala cand merge, cand nu!
Sa va mai povestesc din seria:Ce prostii mai zice soacra-mea: aseara fi-miu luase sa se joace cu matura ei cea noua..ccu tot cu faras, ca vazuse gusterul cum face ma-sa curat :).si doamna ma atentioneaza: sa nu strice matura:)) sa nu ii rupa batul..eu i-am zis ca nu are cum la care ea: sa nu strice perisorii..i-am luat baiatului matura si farasu ca sa le duc ..pana sa ajug eu la balcon, fi-miu era dupa mine, ca doamna avea telenovela...vreo 3 ore asa in fiecare seara.nu mai zic ca luni seara s-a speriat de ea, nu o place:))
Cu alte cuvinte: fi-miu da cu matura, danseaza, face pa, se urca in pat, umbla a prize (ieri dupa ce l-am certat ca a scos din priza stecheru - a tras tare de fir- a inceput sa planga, s-a ascuns dupa un fotoliu si acolo radea)..nu sta deloc.am fost si noi la mare, la inceput i-a fost frica de apa, spre sfarsit era fericit tare, s-a umplut de nisip peste tot,s-a tavalit in nisip, ne-a aruncat noua nisip in cap, pantaloni si peunde mai apuca.
Crissy:sanatate multa tie si fetelor!
Va pupam!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Victo spune:
bai, laura, da era de aur frate matura aia?
al meu e o maimutica adevarata..tot imita. de vorbit nu prea zice mare lucru.
i-am dat o data o cutie de suc/bere nu mai stiu..direct la gura a dus-o si el :). tot face alo cu cate ceva ..are si vreo 2 tel de jucarie.
azi la drita si-a tot cautat in sculele ei ruleta..s-a jucat cu ea, apoi cd a ramas singurel, a dus-o in jurul capului, sa se masoare si el.
noi avem 9420 , si sunt f multumita ca nu am avut pana acum pb cu el cu mancatul.
cristina, vaii ce ma mai chinuiam eu sa il adorm pe mihai (in concediu) stand cu el (cd stefan dormea deja in camera unde era patutul si nu mai puteam intra, ca il trezeam)...atata urla...ce bine e acasa :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Paula am vazut pozele...super!! vad ca sunteti tare umblareti si cataratori
am vazut ca ai mobila de bucatarie alba si blat negru asa va fi si a mea
blatul e negru lucios sau negru mat?
fiecare cu problema lui
Pufescu copilul nu se mai trece in pasaportul unui parinte ci i se face pasaport individual in 2 saptamani
se poate si in regim de urgenta si atunci e gata mai repede
- intre timp vad ca ti-au raspuns fetele!
Lalala felicitari pentru primul canin!
Baby greu cu intarcatul asta greu si pentru mami si pentru cel mic...Matei nu ma trage de bluza, cred ca daca ar incepe clar l-as intarca in ziua aia
Citat: |
citat din mesajul lui saddie Ieri am primit niste vesti tare proaste legate de servici si am fost un car de nervi. Pe scurt, eu am avut contract pe perioada determinata cu firma, care se va termina pe 30 Noiembrie. Ieri mi-au zis clar ca daca din Septembrie nu ma intorc la servici nu imi vor mai prelungi contractul asa ca raman in aer. Oricum planul meu era sa ma intorc din septembrie dar problema e ca firma a mai facut niste restructurari iar acum ar trebui pe langa job-ul meu sa preiau si job-ul unei colege bineinteles pe aceiasi bani de dinainte. |
scumpa mea pai tocmai asta e ideea restucturarii
![](bang.gif)
se reduce numarul de personal - urmand ca aceeasi munca sa fie facuta de cei ramasi
![](bang.gif)
de ex. in locul meu nu a fost angajata nici o persoana - munca mea a fost impartita catorva colegi asa ca ma asteapta aia cu buzele fripte sa ma intorc
![](chatterbox.gif)
dar si eu am pus umarul atunci cand alte colege au lipsit
![](icon_smile_blush.gif)
Crispro eu i-am dat porumb fiert! doar ca i-am dat pielita jos si...nu reuseam sa curat atat de rapid precum manca Matei
dar vinete putem da? a incercat cineva?
intr-o carte pe care o am apare in retetele de la 12-18 luni
intr-un alt tabel vad ca doar dupa 36 luni?!
Victo si cand ne-am intalnit la Cluj Mihai si Matei erau cei mai "linistiti" si acum vad ca ai o maimutica acasa
![](icon_smile_big.gif)
Matei - luna a 12-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Porumb fiert - da un pum de bobite sa pape singura. Si- a facut de lucru cu el ceva vreme.
Vinete - pe un colt de painica asa putin de tot.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Victo spune:
oana, pe mine ma intrebai de mobila? nu e chiar negru blatul in buactarie, e wenghe (cum se scrie, nu stiu...) e mat.