LMA Nectarie si Matei-Delfinasi in sarbatoare(161)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata fete

eu treaza de la 6 jumate , s-a trezit domnul mic , i-am dat apa, dar cand sa il adorm s-a pus pe urlat cred ca mai avea ceva restante de aseara, ca aseara nu voia sa se culce, era mort de oboseala si statea si urla, cred ca vreo ora a tipat, nu cu lacrimi, de nervi (ca somnul il dobora ) dar nici noua nu ne-a fost prea bine

asa ca va servesc cu o mare de tot

Ilinca iubita la multi ani pentru ieri si eu ca Rodi, la finalul zilei m-am prins ca e ziua ta, de Sf Ilie

Victo am admirat pozele, ce baieti frumosi ai si un tort

Aelita

fug sa ma pregatesc de munca, ca piscotelul e cu bunica afara de la 7 jumate

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Am dormit si noi mai bine, la 11 aseara m-am dus la el, ca se maraia, si pana la 5 am dormit neintorsi, apoi papa si iar somn.

Vreme nasoala si la noi, sper sa nu mai ploua sa putem iesi afara.

Ilinca, La multi ani! - cu intarziere -si eu m-am prins tarziu ca e ziua ta Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Rodi, bine ca nu mai are febra Isa!

Victo, niste scumpi baietii tai! placut de ei, de tine, tortul!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Noi ne-am intrat in normal, cu somnul cel putin. A avut doar 2 treziri din care una de o ora.

Victo, am vazut pozicile. Tare frumosi si bine va sta asa impreuna, in familie, pozele in 4 m-au topit. Ce mare a crescut Mitza, de cand nu ni l-ai mai aratat! Stefanut tot un frumos. Au niste ochi baietii tai (de fapt si parintii lor).

Mi-am adus aminte (eu citesc cate ceva intr-o zi si raspund cand imi readuc aminte, dupa cateva zile): la mine in casa e ok la baie, sotul face pishu ca fetele. Doar cand merge in alte case face ca baietii. L-oi fi certat eu la inceputurile noastre, dar nu mai tin minte.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

si al meu tot ca fetele...ca sa aiba mainile libere sa citeasca ziar/reviste...la buda e momentul de liniste.Sau ma rog,era, ca bubu nu suporta sa fie inchisa usa de a baie si imediat ce ne ducem acolo e gramada pe noi :).
De la 5.30 a fost trezirea la noi...bubu iara cacalit monstruos,l-am schimbat, bibi si a dormit pana la 7. Eu am scalvagit in bucatarie,sortat/pus la spalat rufe pt excursie...haos. 'Noroc' ca plec acus la o sedinta de 4 ore si apuc sa beau cafeaua acolo =)). Si bonus, dupamasa cand ziceam si eu ca termin mancarea lu bubu pt excursie, ceva snitele/alte chestii pt facut sandvisuri de drumetie pt noi ...tatatatta....vin socrii sa doarma la noi o noapte ca au avut treaba in bucuresti. Le-am zis sa vina cu mancare ca eu am programat sa terminam tot sa las frigiderul gol si nu mai am cand sa fac altceva...daca nu le comand o piza diseara.Fix asta imi lipsea(nici nu il suport pe domnul socru)....dar pana la urma noi sa fim sanatosi.
Azi dimineata in timp ce slugaream la cratiti am avut o epifanie: ca avem un noroc fantastic ca suntem o familie asa cum suntem,ca il avem pe bubu,ca e sanatos,etc.
Sunt foarte recunoscatoare pt asta si vesela in ciuda oboselii.
Gata ca m-am intins,la sedinta cu mine!Pupaturi la toata lumea si daca nu mai intru sa stiti ca sper sa raportez marti/miercuri despre cum e la pensiune la ochidut si primprejur(avem planuri mari cu drumetii,vizitat pestera dambovicioara...sa vedem la ce colaboreaza bubulinu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Ce fete matinale!!
Raulica e afara cu bona si eu incerc sa strang din casa!! Cu ploaia de ieri nu am putut iesi afara si mi-a intors Raul casa cu totul, si acum nu stiu pe ce sa pun mana, asa ca stau un pic la calculator sa ma adun
Paula, ce frumosi sunteti toti 4!! Si ce catarator s-a facut Mihai! Numai pe sus ii place sa stea...Si lui Stefan! Si am mai vazut ce parinti tineri ai, si bunica ta arata bine...Frumoase poze ati facut. Mie imi place cea in care impart ei 2 painea si cea in care e Stefan in noroi
Rody, ma bucur ca ati scapat de febra
Bumblebee si al voi ma bucur ca macar noptile si-au revenit...Victor cum mai e? Mai face febra?
Racusor, ce matinal e Andrei!!!Afara cu noaptea in cap
LA MULTI ANI PAUL!!
Edit : Si eu care credeam ca al meu e singurul care sta ca fetele pe WC. Si la noi e baia plina de carti, ziare...ma gandeam sa fac o biblioteca mica pe peretele baii, ca si eu citesc si nu mai avem loc de nimic in baie, din cauza cartilor. Imediat apar si cartile de povesti ale lui Raul
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si la noi e baia plina de carti, ziare...ma gandeam sa fac o biblioteca mica pe peretele baii, ca si eu citesc si nu mai avem loc de nimic in baie, din cauza cartilor. Imediat apar si cartile de povesti ale lui Raul

pe mine ma enerveaza!! reviste, carti, puse pe toate rafturile! Doamne feri de vreo urgenta la baie, ca ai mei doi (tati si Maria) uita sa mai iasa: primul citeste si-si mai si bea cafeaua cateodata , a doua se joaca la Nintendo sau cu jucariile de baie ale Isei . cand nu-i vad prin casa, stiu ca s-au pierdut la baie! eu in baie petrec mult timp (chiar exagerat) cand ma rasfat cu o vana plina de apa, atat! desi ma amuz si eu cateodata cand mai gasesc cate-o reteta rasfoind rapid o revista, pe care-o mai si pun in practica

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna dimineata si de la noi.

Eu iar pazesc copilul care doarme asa ca profit pentru a mai citi cate ceva din urma.

Bumblebee cum mai e Victor?

Rody te simti mai bine acum? Ai scapat de ameteala?

Subiectul bai: la noi fiecare e cu baia lui. Ceea ce ma bucura pt ca amandurora ne place sa citim in baie si inainte mereu ne grabeam. Acum ma grabesc doar eu si asta pt ca cel mai adesea stau la baie cu usa deschisa pt a-l vedea pe Theo. Sau daca merg la dus cand doarme el in patut, tot las usa deschisa pt a-l auzi. Nici nu mai stiu cum e sa te rasfeti la baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Buna dimineata!

Sasha a dormit pana la 7.30, binisor, daca as fi putut dormi si eu azi noapte, dar tot n-am putut din cauza caldurii...

Pufescu, excursie placuta sa aveti!

Btz_ovi, sa-ti traiasca flacaul! La multi ani, Paul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

vad ca n-a dat nimeni cafea, dar e nevoie mare, ca la noi e o vreme numai buna de dormit. Asa ca va poftesc eu la o tare, aromata, capuccino, ceai, cine ce doreste!
Noi am fost la pasapoarte de dimineata, mi-am facut si eu pana la urma desi sunt convinsa ca era ok si cu cel vechi. Dar al meu barbat e corectitudinea intruchipata, si atata m-ar fi batut la cap, incat tot acolo ajungeam curand E drept ca fiind cu copilul pe drum, nu putem risca deloc.

La multi ani Paul!

Rodi, Aelita, racusor, crispro, multumesc de urari
Rodi, ma bucur ca e mai bine Isuca!
Victo, ce frumosi sunt baietii . Iar Mitzu imi pare ca a crescut tare de cand nu l-am vazut. Cand ne vedem la o plimbare? Nu incepi inca invatatul, nu?
Kata, sa vezi ce o sa va placa la Cluj, sigur o sa stati mai mult de o noapte. Abia astept sa ne intalnim
Cris, cand mai faci macaroane cu branza la cuptor, fierbe-le mai mult cu vreo 3-4 minute decat timpul indicat pe pachet, sa fie moi moi. Asa, cand e gata budinca se zdrobesc f. usor cu furculita si nu mai tb blender. Ma gandesc ca Vladut papa bucatele, la cati dintuci are, sau nu?
Diana, la noi intarcatul a mers foarte usor. Am inceput cu lp-ul la 1 iunie si dupa vreo 2 saptamani Victor n-a mai vrut deloc sanul spre dezamagirea mea Dar el n-a tras de mine niciodata, cred ca depinde mult de cat de atasat de san e copilul. Al meu vedea probabil in el doar laptic, nu vreo sursa de alinare.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

roxana, . azi cred ca-s bine, exceptand somnul! sa vad cat ma tin balamalele cu 4 ore de somn pe noapte. nu stiu ce am de nu mai pot dormi dimineata, desi mereu ma culc tarziu, pe la 1-2! si mi-e ciuda ca doarme toata casa si eu umblu pe varfuri sa nu-i trezesc...

sa va povestesc ce-am facut eu saptamana trecuta: cautand printre mirodenii, dau de o cutie cu pliculete pe care scria levadura en polvo. bun, zic eu, e drojdie! ca levadura e drojdie sigur, zic asta e praf, de obicei faceam cu proaspata. m-apuc si fac paine! mi-a iesit un pietroi , ma uit iar pe reteta, am respectat-o , ma uit pe cutia de drojdie -hihi- vad ca e pentru prajituri si alte chestii. hmm... oi fi pus prea putin. apoi mai vad ca scrie pe alta latura a cutiei levadura quimica . pun mana pe traducatorul de pe net si-mi scrie, frumos: levadura en polvo= praf de copt

si inca o faza de ieri: vb cu sora-mea pe mess, ii zic ce ametita-s (nu ca n-as fi asa de obicei )si ne miram de tensiunea mea (adica eu ma mir, ca ea zice: no, e varsta! ). peste 4 ani o sa-i spun la fel

si ca tot bantui pe-aici si veni vb de YM, id-ul meu e rodyka_es, pentru mamicile care vor sa ma puna in lista lor

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput