Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello fetele
am revenit si eu cu multe intrebari, se vede ca am lipsit tare mult, am tot incercat sa citesc un pic din trecut dar e tare greu, sunt prea multe capitole

am cateva intrebari pentru mamicile cu bebelusi de aproape 4 luni

ai vostri se intorc de pe burtica pe spate? de cat timp? eu spre rusinea mea nu mai tin minte cum era cu dani. acum vreo doua zile mi=-am gasit iubita intoarsa cu burtica pe pernuta...capul in jos...dupa ce am pus-o pe spate, pe perna , cu piciorusele in jos...in 3 min s0a intors de tot...

cat mananca ai vostri? a mea papa 150 ml de cateva zile...si f rar 180. este ok?

noi am inceput diversificarea de cateva zile. orez cu roscove si suc de mere...cateva lingurite ...din orezul ala cu roscove, jumate ajunge pe pieptul ei, pe barbita, si foarte putin in gurita....tot scoate limba...mama zice ca tre sa insist in fiecare zi, ca asa o sa invete incet incet sa pape. gustul ii place, ranjeste la lingurita...dare e clar ca inca nu stie sa inghita bine. ai vostri fac asa?

noi nu am ai fost la dr de la 2 luni de la vaccin si sunt tare curioasa cat cantareste. o sa mergem acum la 4 luni la vaccin. din fericire nu am avut probleme, nu s-a imbolnavit deloc, a fost la medic de 3 ori doar pana acum. odata la 3 sapt sa ne ia in evidenta si odata la 2 luni la vaccin si tot atunci la o eco de sold sa vedem cum e, ar trebui oare sa mergem mai des la control?

astept raspiunsurile voastre va rog

Mergi la inceput

am cautat 'burtica sanatoasaa' de la nestle dar tocmai se terminase la farmacia respectiva. mai incerc azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am reusitr sa citesc cate ceva din urma, dar mai am de citit cap trecut

am vazut muulte poze frumoase foc
viss, parca esti o pustoaica de 17 ani iar bebicii sunt superbi

roxy, se vede pe tine ca ai tot facut miscare, esti numain fibra Bravo Am facut ceva poze la mare dar nu am avut aparatul si sunt facute cu tel..si am un rahat de program de descaracat in calc..nu prea vrea sa copieze pozele...sau nu ma pricep eu ..

ally, nu-mi vine sa cred ca s-a dus chiar toata claia de par a lui Edy...abia astept sa creasca din nou

miki, de unde ati luat bicicleta pt vlad si cu ce banuti? merge pe ea? Acceasi pb o avem si noi cu Cristi nu vrea deloc sa dea la pedale, cu toate ca stie cum sa faca...I-am zis ca le dam pe stada si se urca pe ele dar nu vrea sa dea la pedale..nu-i place..
Ma bucur mult ca nepotica este bine acasa si pe deasupra papa si titi

dya, tot n-ai spus..cum a iesit testul?

strumph, cred ca ma bag si eu sa fac niste clatite ca e ceva mai racoare afara si placut, placut. Te imbie sa faci ceva bun de papa

La mare a fost fff frumos, mai ales ca a fost prima plecare la mare cu amnadoi. Ne-am simtit f bine, am avut un apartament intr-un hotel din Venus, ude a fost neasteptat de frumos, de curat, cu oameni civilizati, fara mizerii...curat in hotel, curat in statiune...parac nu ar fi fost la noi... La plaja am fost in prima zi in Mangalia si a doua zi in Venus, erau intradevar scoici si ceva mucuri de tigara prin nisip, dar copii au stat numai pe malul marii si in apa si nu au fost pb. Cristi are nasul infudat acum si il doare putin gatul...abia il scoteam cate 10 min din apa sa se mai incalzesca. A fost f curajos si intra in apa fara pb chiar si fara colac (daca il lasam ...) Pe Catalina am dat-o cu crema si a stat la umbra, am bagat-o si pe ea putin cu piciorusele in apa dar nu a manifestat nici un interes, am plimbat-o apoi putin cu barcuta cu Cristi si i-a placut. In astea 2 zile nu i-am mai dat papa ci doar laptic si a fost ff bine. Am alaptat peste tot..pe plaja, pe banca, la restaurant...peste tot Apa a fost ff calda si curata. Ne pare rau ca am stat asa putin si abia asteptam plecarea in Bulgaria

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

am reusitr sa citesc cate ceva din urma, dar mai am de citit cap trecut

am vazut muulte poze frumoase foc
viss, parca esti o pustoaica de 17 ani iar bebicii sunt superbi

roxy, se vede pe tine ca ai tot facut miscare, esti numain fibra Bravo Am facut ceva poze la mare dar nu am avut aparatul si sunt facute cu tel..si am un rahat de program de descaracat in calc..nu prea vrea sa copieze pozele...sau nu ma pricep eu ..

ally, nu-mi vine sa cred ca s-a dus chiar toata claia de par a lui Edy...abia astept sa creasca din nou

miki, de unde ati luat bicicleta pt vlad si cu ce banuti? merge pe ea? Acceasi pb o avem si noi cu Cristi nu vrea deloc sa dea la pedale, cu toate ca stie cum sa faca...I-am zis ca le dam pe stada si se urca pe ele dar nu vrea sa dea la pedale..nu-i place..
Ma bucur mult ca nepotica este bine acasa si pe deasupra papa si titi

dya, tot n-ai spus..cum a iesit testul?

strumph, cred ca ma bag si eu sa fac niste clatite ca e ceva mai racoare afara si placut, placut. Te imbie sa faci ceva bun de papa

La mare a fost fff frumos, mai ales ca a fost prima plecare la mare cu amnadoi. Ne-am simtit f bine, am avut un apartament intr-un hotel din Venus, ude a fost neasteptat de frumos, de curat, cu oameni civilizati, fara mizerii...curat in hotel, curat in statiune...parac nu ar fi fost la noi... La plaja am fost in prima zi in Mangalia si a doua zi in Venus, erau intradevar scoici si ceva mucuri de tigara prin nisip, dar copii au stat numai pe malul marii si in apa si nu au fost pb. Cristi are nasul infudat acum si il doare putin gatul...abia il scoteam cate 10 min din apa sa se mai incalzesca. A fost f curajos si intra in apa fara pb chiar si fara colac (daca il lasam ...) Pe Catalina am dat-o cu crema si a stat la umbra, am bagat-o si pe ea putin cu piciorusele in apa dar nu a manifestat nici un interes, am plimbat-o apoi putin cu barcuta cu Cristi si i-a placut. In astea 2 zile nu i-am mai dat papa ci doar laptic si a fost ff bine. Am alaptat peste tot..pe plaja, pe banca, la restaurant...peste tot Apa a fost ff calda si curata. Ne pare rau ca am stat asa putin si abia asteptam plecarea in Bulgaria

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

bravo mada
mie mi se pare ca atunci ca atunci cand bbei sunt mici e mai usor in concediu... mai ales cand tb doar mufati

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

M-A AJUTAT FATA BUNA SI FRUMOASA SI AM PUS POZE DE LA BOTEZUL LUI DODO... SCUZATI CUM ARATA SUNT FACUTE DE UN NEPROFESIONIST

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

madutza, ce frumos e la mareee, ce baiat curajos ai. dani pana anu trecut nii nu vroia sa vada maream ii era frica de ea, numai la piscina statea.
abia astept sa mergem si noi
am fost acum 3 sapt in bulgaria, doar noi doi si evelinne pt ca dani e in elvetia de o luna, vine inapoi acum in weekend cu verisorul lui care sta la mine 2 sapt. a fost cam frig in bulgaria si apa rece dar pe evi am bagat-o in piscina o data, in rest ne-am plimbat mult, am dormit, a fost super

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

madutza, ce frumos e la mareee, ce baiat curajos ai. dani pana anu trecut nii nu vroia sa vada maream ii era frica de ea, numai la piscina statea.
abia astept sa mergem si noi
am fost acum 3 sapt in bulgaria, doar noi doi si evelinne pt ca dani e in elvetia de o luna, vine inapoi acum in weekend cu verisorul lui care sta la mine 2 sapt. a fost cam frig in bulgaria si apa rece dar pe evi am bagat-o in piscina o data, in rest ne-am plimbat mult, am dormit, a fost super

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

pupici gabi
ma bucur pt vestile bune

Mergi la inceput

pup u too ailed:)

Mergi la inceput

legat de diversificare, antguess, nici Catalina nu inghite tot ce iui dau in gurita, am observat ca ii place sa suga zeama din ce ii dau si apoi sa scuipe restul, fiecare lingurita de papa o bag inapoi de vre-o 2-3 ori pana zo inghite toata, dar am mai spus..Cata primesate mai bine piureul decat sucul, pe care il scoate tot afara.

Azi Cata a papat mar si morcov facute piure, dar nu vrea sa accepte mai mult de 50-60 gr, apoi in 10 min cere iar de mancare si ii dau titi. Maine ii fac prima supa , morcov cu albitura.

alina.n, ma bucur ca mai treci pe aici.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

M-A AJUTAT FATA BUNA SI FRUMOASA SI AM PUS POZE DE LA BOTEZUL LUI DODO... SCUZATI CUM ARATA SUNT FACUTE DE UN NEPROFESIONIST

Sa va fie de bine ! Dodo este o ochioasa si o frumoasa iar tortul pare delicios

Poze

Mergi la inceput