Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
irinuca nu te speria de o cuta in plus. si noi avem una tot asa si i se paruse la pediatra nu stiu ce la picioruse si ne-a trimis la eco. totul a fost bine. cred ca cel mai bine mergi la ortoped si te sfatuieste daca sa faci eco la sold sau nu.
bb_yasmi este faina rochia, te prinde bine culoarea. nu-i cam scurta? nu se ridica cand mergi?
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_2010 Buna seara ![]() Am intrat doar sa va salut, n-am nimic important de spus, doar semnez condica. A, ba, pfui, bine ca s-a mai racorit, ca nu se mai putea respira. Ieri, cel putin, a fost jale, noi am stat numai cu aerul, ca aveam 32 de grade in casa ![]() Pruncul meu doarme, il astept sa se trezeasca. Cred ca ma va stii tot blocul, tinand cont de faptul ca a mancat la 1(13), a adormit pe la 3 si inca nu s-a trezit. Azi am inceput cu suc de para, dupa 3 zile de morcov. Totul e ok pana acum, sper sa fie si de-aici incolo. Probabil la mandarina o sa strambe din nasuc, ca e cam acrisoara. Vom vedea. Azi facui multe trebi: curatenie, ceva cumparaturi(mancare), apoi gatit si baie. Acum astept sa iesim la plimbare, dupa ce papam, desi sant cam obo :( Intrebare pt mamele ce inca alapteaza: v-ati dedat la sarmale? a fost ok cu bb? Eu sant maaare amatoare de sarmale, dar inca n-am gustat, de cand alaptez, insa m-as cam risca, voi ce ziceti? ![]() Mami de Radu Andrei - 16.03.2011 |
eu am mancat sarmale si Cata nu a avut nimic impotriva
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui cami_antonia viss daca vrei sa vii la mare iti recomand eforie sud c preturi a fost chiar acum o prietena de-a mamei mele la venus la 3 stele 210 camera mi se pare enorm e drept ca dadea cateva cupoane de masa in banii astia dar in sud am intrebat eu la cateva vile noi superbe pe faleza 120 lei dubla si 130 lei garsoniera mie mi se pare super ok o garsoniera cu 2 camere ![]() |
cami, super preturi
![](punk.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s irinuca nu te speria de o cuta in plus. si noi avem una tot asa si i se paruse la pediatra nu stiu ce la picioruse si ne-a trimis la eco. totul a fost bine. cred ca cel mai bine mergi la ortoped si te sfatuieste daca sa faci eco la sold sau nu. ![]() ![]() bb_yasmi este faina rochia, te prinde bine culoarea. nu-i cam scurta? nu se ridica cand mergi? ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, da cucoana mare lenea asta
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
..si Cata are o cuta in plus
![](floare.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ana_2010 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra eu am mancat sarmale si Cata nu a avut nimic impotriva ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Pediatra mi-a recomandat. A specificat sa nu-i dau portocala ca e prea acida, cica mandarina n-ar fi chiar asa. Oricum aveam de gand sa-i dau mai tarziu, fiind ultimul fruct introdus din cele cateva recomandate.
![](pupic.gif)
Mami de Radu Andrei - 16.03.2011
roxy_s spune:
ana eu am mancat sarmale si nu are nimic bebelina. cand era mai mica da, se simtea imediat dar acum nu.
roxy_s spune:
citat din mesajul lui alina.n roxy indemnizatia se ia pentru luna anterioara ![]() mami de ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ana_2010 a, inca ceva. Vad ca nu ma descurc deloc cu picasa. L-am descarcat-instalat-facut album si maideparte....? Imi dati si mie parola voastra si user(si ceva intructiuni) sa pun ceva pozici? Pana acum n-am cerut, am crezut ca sant eu miez, dar se pare ca nu sant.... :( ![]() p.s. miki, nu-mi pot da seama, cum mere bicla aia fara pedale? ![]() Mami de Radu Andrei - 16.03.2011 |
impinge cu picioarele..si le poate ridica si sus, sprijin pe cadru..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
citat din mesajul lui ailed_dota yasmy, la un roz bombon parerea mea ca merge traznet gri ![]() ![]() eu la botez am luat pantofi si geanta aurii sidefat pentru ca nu am gasit pantof-sanda crem cum vroiam eu ![]() ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() |
cuscraaaaaa, gri voiam sa-i recomand si eu Laviniei. eu mor dupa roz-gri-maronul acela movaliu...
ti-am vazut papusile, dulcele tare..iar tu esti o slaba, cum ma asteptam, pacat ca n-am avut si-un prim plan...
roxy_s spune:
dar ce este talus valgus?
si noua ne-a zis din maternitate sa facem masaj la talpite ca tinea putin partea din fata in sus. i-am facut masaj mereu la baita si deja tine talpita bine, nu mai ridica in sus, n-o mai da pe spate ca la inceput.
si ce sunt roscovele?