Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vero, ce ma bucur pt tine ca ati ajuns cu bine aproape de termen, abia astept sa vedem minunea din burtica Cu laptele cu Alice poti sa incerci sa-i pui lapte intr-o cana normala si sa-i dai ei biscuiti pe care sa-i inmoaie in lapte si sa-i manance singura, la mine a mers cu VLadut metoda asta dupa intarcare, apoi a inceput sa-i placa laptele.
Miere, multumesc pt raspuns, atunci nu-mi fac griji! Ce tare e Aidan, e istet foc si te intelegi cu el ca cu un om mare Si mai e si tare frumos, iar tu esti tare slaba, numai burta e de tine! La mine s-au pus si grasimi pe mijloc si se vad tare urat
Bee, multumesc de raspuns DIstractie frumoasa in concediu!1 Unde mergeti? Cand plecati?
Lisa, multumesc Off, greu la inceput, cred ca asa o sa fie si la noi cu Vladut care mai ales noaptea face tot numai cu mine, nici nu vrea sa auda sa doarma cu tati
Micola, sanatate multa lui Alexutul, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, sper doar sa treaca mai repede. Imi amintesc cand eram mica si am avut boala asta imi dadea cu glicerina pe limba si-mi facea injectii ca nu puteam sa iau altfel medicamente, si de mancat mancam doar gris cu lapte facut ffff subrire, sau zeama de fructe in care imi mai punea ceva frimituri de biscuiti. F greu si dureros! Pup Alexutu sa scape repede de boala

Si noi plecam la mare vineri si duminica ne intoarcem. Vladut este f entuziasmat, mai ales ca acum stie ce e aia mare. Si-a pregatit deja costumul de plaja si ma intreaba in fiecare zi daca mergem la mare?

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Anna, plecam vineri dimineata in Turcia. Abia astept saptamana asta de relaxare. Apoi o luam si pe Ale si plecam la mare, in Delta si apoi la munte.

Fetelor, voi ce le mai dati de mancare copiilor?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Micola sanatate multa lui Alexutu'

Bee suntem Ok cu renovatul, inca se mai da jos de pe pereti una, alta, sper ca pana la inceputul saptamanii viitoare sa se apuce de pus glet & restul. Oricum nu-mi fac iluzii ca bebelina vine in casa noua. Ba chiar as prefera sa ne mutam cu totii dupa aceea in formula completa, sa mai stam vreo 2 sapt (desi inghesuiti) in apartamentul actual sa se mai obisnuiasca si Razvi cu surioara.

Sanatate multa Alexiei, sper totusi sa nu fie nimic grav . Si concediu placut!

Vero mult a fost, putin a mai ramas . Hai ca mai sta bebe in burtica. Voi nu ati vrut sa stiti ce este sau nu s-a aratat pana acum?

Lissa am vazut pozele pe FB, ai niste minuni de copii .

Miere e mortal Aidan , asa de mult imi place de el cand va da replici din astea de om mare. Eu dupa experienta din week-end, cand l-am avut pe nepotelul de 2 luni la noi pt o zi si o noapte, parca nu mai sunt asa stresata de reactiile lui Razvi la adresa bebelinei . Atat doar ca nu a vrut sa-i dea in prima instanta nici o jucarie (nu ca cel mic ar fi putut sa se joace cu ea, dar am testat si eu) si nici nu a vrut sa-l lase pe bebe in balansoar. Dar dupa ce s-a plictisit de dat in balansoar mi-a facut semn ca-l pot pune si pe bebe mic. Nu mai zic ca atunci cand l-au luat parintii acasa pe bebe, Razvi a inceput sa planga.

Cristi cum se inteleg cei 2 flacai? Tu cum te mai simti?

Anna distractie placuta la mare

Mey, nu stiu daca mi se pare mie, dar Razvi a devenit foarte lipicios de mine de cateva zile: mama in sus, mama in jos, vine la mine ma ia in brate, ma pupa, se joaca cu mine... Pana acum totul se invartea in jurul lui tati si chiar ma bucuram ca nu este asa dependent de mine si poate nu o sa-mi simta lipsa cele cateva zile cat o sa fiu in spital. Dar se pare ca piciul simte el ceva si vrea atentie. Si mor de ciuda ca nu ma pot juca cu el asa cum as vrea eu si cum ne jucam inainte de sarcina. In rest suntem bine, aseara am dormit singurica, a dormit tati cu Razvi si am dormit snur. Bebelina a fost si ea linistita asa ca azi sunt odihnita.

Azi se fac 6 sapt de cand a murit tati , imi e groaza sa o sun pe mami, nu se simte deloc bine psihic, imi e tare frica sa nu cada in vreo depresie. Si nu o pot convinge sa vina mai devreme de 2 saptamani la Bucuresti ca zice ca are treaba acolo .

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 35 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Sanatate multa lui Alex! Ati inceput sa ma speriati cu stomatitele astea. De la ce se fac, la ce sa am grija?

Bee sper sa iasa bine analizele si sa va distrati si relaxati din plin in vacanta.

Crisspy si Marius e mai mamos in ultimele 2 luni parca. Dar acum, plecat la ai mei nu mi-a dus lipsa, sau poate ca da dar nu s-a manifestat sa planga sau sa se ceara acasa. Avand in vedere ca si Razvan e obisnuit cu mama ta cred ca nu o sa fie probleme cat o sa lipsesti de acasa. Sunt sigura ca o sa fie bine. Spor la renovari, sa mearga fara probleme. Si sa treaca zilele astea cu bine, sa vina mama ta la voi si poate asa o sa ii fie si ei mai usor, ca nu e singura.

Anna distractie placuta si voua la mare.

As merge si eu vreo 3-4 zile daca avem buget dar ma ingrozeste ideea de drum pana la mare. As merge doar pt MArius si sa ne intalnim cu nasii lui de botez. Dar in 2 sapt si mare si mers la socrii la Piatra Neam si la ai mei la Suceava...cu drumurile din Romania parca nu stiu cum o sa fac fata. Mai ales ca pana atunci mai sunt 3 saptamani si mai creste si burta.

Miere esti foarte frumoasa. Si burta mea e mare, mare..si pe deasupra mai sunt si eu mare mare spre deosebire de tine. E super dulce Aidan cu replicile lui. Are si Marius cateodata unele de nu stiu de unde le scoate.

Veronica mai ai putin, si crisspy la fel. Ioiii ca acusi se apropie si la mine, miere si anna. Numai bine ce incepeti voi sa povestiti cum e ca intram si noi in focuri.

Abia astept si eu sa vina Marius acasa, au luat bilete pe sambata seara, iar maine imi vine si sotul. Se duce toata linistea si ordinea din casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula
Se duce toata linistea si ordinea din casa.

Da, dar si piuitul din urechile tale...si ce frumos e cateodata chiar daca e haos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

apropo de piuit, acum vreo 2 zile am mers la plimbare prin parc si m-am oprit la gasca de copii cu care stam de obicei (in proportie de 95% sunt baieti). Si cand au inceput sa se bata si sa planga dupa masini n-am mai auzit nici un piuit de singuratate .

Oricum mor de dorul lor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

apropo de piuit, acum vreo 2 zile am mers la plimbare prin parc si m-am oprit la gasca de copii cu care stam de obicei (in proportie de 95% sunt baieti). Si cand au inceput sa se bata si sa planga dupa masini n-am mai auzit nici un piuit de singuratate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Sa stiti ca si Ale are prieteni numai baietei. Si in parc la fel, de varsta ei sunt mai multi baietei. Fetite f putine. De fapt, imi aduc aminte ca atunci cand am nascut, erau doar 2 fetite, in rest baietei.

Dar nu e rau deloc. Si baieteii sunt f cumintei, putin am vazut mai zvapaiati.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Multumesc mult, fetelor, pt sfaturi
Anna, eu asa ii fac laptele, cu gris, ca asa mi-l facea si mie mami si de la ea am invatat.
Veronica, mai stii, cam cate zile nu a mancat nimic Alice?
A baut ea cola? ti-a recomandat cineva sau stiai tu ca ii place si de asta i-ai dat?
Aseara am mers la spital cu el...cum am intrat in parcare a inceput:" upiiic" (= un pic)...saracul, am tot mers cu el la spital cam din 2 in 2 luni, de a inceput sa-l invete...pana cand am iesit pe usa spitalului tot asa a tinut-o..cand am iesit a trecut la "nu mai e, gataaaa!!!"
Am dat de o dra f draguta, ne-a intrebat daca nu vrem sa-l internam, sa-i faca si analize, dar mi-e teama rau de alte comlicatii din spital, ca suntem patiti. Asa ca l-am luat pe semnatura inapoi acasa, am refuzat internarea, dar a spus ca ne primeste azi daca nu incepe sa manance...
A zis sa continuam cu Glicerina cu propolis si galbenele si cu sprayul Dr Geske. si ceai de menta, cu zaharul pus la fiert. si totul pasat, ca nu o sa muste cat timp are bubite si pe marginea limbii, unde atinge cu dintii cand trebuie sa muste..
culmea e ca chiar la usa la urgente, cand asteptam sa intram, a dat gata in jur de 200 de ml de ceai, desi ieri toata ziua nu vrusese decat laptele de dimineata, cu un pic de gris in el. O doamna care astepta si ea cu fetita ei, i-a dat o bombonica..eu nu am vrut sa i-o desfac, mai ales ca nu i-am dat pana acum nimc tare gen bomboane, alune, nuci (la noi "bobo" sunt stafidele ). Dar a cerut el sa i-o desfac si a inceput sa muste din ea, cate putin si i s-a facut sete si asa a baut ceaiul.
Cand am ajuns acasa i-am dat cu seringa, fortat, ciorba si apoiu piure de cartofi..imi era asa mila de el...
Azi i-am facut shake de banane cu lapte, a baut jumatate din cana cu pai, 150-200 ml. Si 2 bucatele de Cavit, ca mi-a cerut "cocota" (ciocolata), una dupa lapte si alta acum, la pranz. Mai mult le-a supt si s-a mozolit cu ele, dar sper sa fi ajuns si in burtica ceva..sper sa-i dea si pofta de mancare...
am iesit pe afara si a cerut pepene, dar acasa nu a putut sa-l manance..incerca sa muste si zicea: "u poateeee" . i l-am stors si a baut cu ceasca.
a baut zeama de ciorbita cu legume, cu castronul, ca la gradi
Eu zic ca suntem cat de cat pe drumul cel bun, macar nu refuza din start, ca zilele trecute, cand nu gusta nimic...
El asa e vioi prin casa, alearga face nazbatiile obisnuite, problema e doar la masa..
Bee, sa aveti distractie placuta! mama, ce de plimbari aveti in program. Deci pe Ale nu o luati in Turcia, mergeti singurei?
noi nu cred ca ajungem anul asta la mare, din lipsa de bani..desi asa as fi vrut pt Alex...
Crisspy, poate simte el ceva...sau poate va aude vorbind prin casa ca peci la spital, mai stii? cum mai e la gardi? ei nu au vacanta?
Paula, cica de la manute murdare, jocul cu pisici, sau prea multe antibiotice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Sa stiti ca si Ale are prieteni numai baietei. Si in parc la fel, de varsta ei sunt mai multi baietei. Fetite f putine. De fapt, imi aduc aminte ca atunci cand am nascut, erau doar 2 fetite, in rest baietei.

Dar nu e rau deloc. Si baieteii sunt f cumintei, putin am vazut mai zvapaiati.

Bee

Nu l-ai cunoscut pe Razvi

Mergi la inceput