Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)
Raspunsuri - Pagina 10
flowerbee spune:
Crisspy, sunt sigura ca Razvi e un scump. E normal ca un copil sa fie activ, chiar zvapaiat. Alexia e argint viu, i se zice si Speedy Gonzalez. Mie mie se pare ok.
Micola, mergem singuri in Turcia, insa imi va fi un dor de Alexia...Nu am luat-o cu noi din cauza ca nu mananca mai nimic. Nu stiu din ce traieste si cum creste. Doar ardei umpluti si iaurt, asta e meniul nostru. Si din astea mananca 2-3 lingurite si apoi gata, la joaca. Dna dr zice ca, in ciuda leucocitelor marite, analizele sunt ok. Vedem si cu examentul coproparazitologic.
Sanatate lui Alexutu, si sa ii treaca repede!
Veronica, sa stii ca planuim sa venim cu Alexia la Bruxelles prin toamna. Daca planul se va transforma in realitate, poate ne vedem!
Eu stiam ca stomatita aftoasa se face de la lapte nepasteurizat
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micola Crisspy, poate simte el ceva...sau poate va aude vorbind prin casa ca peci la spital, mai stii? cum mai e la gardi? ei nu au vacanta? |
Evit sa vorbesc de spital in preajma lui ca inca e traumatizat de la internarea lui din iunie.
La gradi nu au vacanta, ca e particulara. Plus ca mie imi convine asa ca altfel nu aveam cu cine sa-l las acasa
Pupam Alexutu' vorbaret sa treaca repede buba
.Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
veronica75 spune:
Micola - Alice a avut o stomatita aftoasa contagioasa (sau febra aftoasa), poate e diferita de stomatita simpla...nu stiu exact.
Oricum ce stiu sigur e ca nu-i o boala periculoasa care sa lase urme sau complicatii, doar ca e f dureroasa.
In concluzie - da-i lui Alex orice vrea de papa pana ii trece, dupa aceea il reglezi tu inapoi
;
Coca-cola am dat la sfatul doctorului pediatru.
Am incercat si eu sa o fortez cu mancarea, ca eram disperata, si mai rau i-am facut
, se ineca si s-a iritat la gatut...deci am renuntat si am lasat-o in pace.
Hai curaj, din ce spui tu, deja e mai bine 
Alice nu a mancat nimic vre-o 4 zile si abia daca a ciupit cate ceva vre-o 5 zile. A durat destul de mult la noi si a ramas cu sechele
, nu mai vrea laptele...
Cred ca Alex are o forma mai usoara si e deja pe cale sa treaca. Curaj si rabdare
.
Miere - arati foarte bine
, sfatul meu e sa nu renuntati la limba romana, continuati amandoi sa vorbiti cu el in romana si cereti-i sa raspunda in romana. Aidan e un baiat inteligent si se va obisnui pana la urma.
Crisspy -
te tii aproape
.
In ce priveste sexul la bb, noi am discutat de la inceput si am cazut de acord sa lasam surpriza
. A fost tareeee greu
, dar mai e putin ![]()
Cum mai e Razvi cu gradinita? mai plange?
Fetele care plecati in vacanta - distractie placuta 
Am fost azi de dimineata la dr. ca sa constat ca am maine programare
. Deci maine aflu ce mai e nou cu bb strumf.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
AMR 4 saptamani
crisspy spune:
Vero se vede ca suntem insarcinate si aproape de finish
. Si eu aveam programare azi si m-am dus ieri ca uitasem....noroc ca m-a putut primi dr.
Razvi e Ok cu gradi, nici gand de plans, gata s-a obisnuit. Sper sa nu mai ia vreo boala sa mai lipseasca iar si sa trecem din nou prin acomodari.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
miereamara spune:
Mey daca tot ma vedeti voi slaba, incep sa ma vad si eu
.
Am 75.5-76 de kilograme, mie mi se pare multicel, categoric ma simt mai greoaie si ma misc cam in reluare. Incerc sa merg la piscina de 3 ori pe saptamana dar saptamana asta m-a fentat ploaia.
Cu romana la A. incerc, as vrea sa se prinda ceva, ceva de el...
A venit basinetul pt bebelusa, nu l-am instalat inca. singura chestie care nu imi place e salteluta, cu toate ca restul cearsafurilor etc este din bumbac organic, salteaua este dintr-un plastic ordinar, cred ca va trebui sa cumpar alta mai buna calitativ.
Tiny baby gator
Baby gator
Porumbita spune:
Ledi la multi ani, multa putere sa le duci pe toate!
micola si rebert a avut stomatita; am tras-o rau cu ea; dc vrei detalii da mi un pm
anna mama si r are multe zile cand face de 2 ori (sa zicem 3 din 7 cate are sapt) nu mi-am pus problema ca ar fi anormal
bee concediu placut; eu fac calcule ca dupa ce o face robert 3 ani sa plecam undeva doar eu si sotu cateva zile; pana acum l-am luat peste tot cu noi;
veronica bravo! am ai un pic !!!
miere arati f bine; si aidai e super tare cu datul din cap!
Porumbita spune:
si sa reiau o discutie mai veche decalotarea
eu am fost mereu de principiu sa il las in pace ... pe acolo.. dc nu sunt probleme
insa de cateva sapt de cand robert a renuntat la pamepers sotul tot imizice ca nu e ok, ca ar trebui decalotat
voi i-ati decalotat au ba?
bpaula spune:
ce tari sunteti cu programarile la medic
.
Eu mi-am notat pe calendarul de la servici, pe care il am in fata, cand am facut programarea ca sa nu uit
Miere pacat ca salteluta e din plastic.
Marti ma duc si eu sa il vad pe bebe strumf, au trecut aproape 6 saptamani deja de la ultima vizita.
crisspy spune:
Porumbita noi l-am decalotat la dr ca avea dificultati la pipi.
Ai observat sa-l deranjeze in vreun fel? Sau care e legatura intre renuntatul la pampers si decalotare ca nu pricep
...
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
Porumbita spune:
pai il ajutamnoi cand se duce la baie sau cand tr sa faca pipi si observa sotu mai bine puta in actiune (inainte era in pamapers si evident nu o vedea)
nu am obs sa il jeneze cumva si pipi face in jet (parca asa citisem ca ar tr sa fie) dar intredevar pielita aia e lipita pana spre in fata