Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, La Multi Ani! Sa iti dea Dumnezeu putere, sanatate, fericire si liniste!

Anna, si Alexia mai face kk de doua ori pe zi, dar nu e o regula. Ea trece de la 2 scaune pe zi la 3 zile de constipatie.

Lissa, ce face Ana? Dar micutul?

Micola, imi pare rau ca Alexutu a facut stomatita. Sa ii treaca repede!

Crisspy, cum mai stai cu renovatul?

Dupa cum v-am zis, saptamana trecuta i-am luat analize Alexiei. Au venit rezultatele cu multe leucocite, limfocite si neutrofile, in rest, totul normal. Dna dr nu e ingrijorata, eu insa nu ma pot abtine sa nu fiu. Din cate am citit si din cate am vb si cu dna dr si cu Irina, asta ar arata prezenta unei infectii (virus/bacterie) sau a unei inflamatii sau e posibil ca sa fie ceva specific Alexiei. Eu nu ma gandesc decat la infectiile urinare repetate ale Alexiei. Acum urmeaza exudat, urocultura, coprocultura si examen coproparaxitologic. Uffff....

In alta ordine de idei, tocmai mi-am cumparat costum de baie si rochita de plaja, deci plecam in vacanta. Doamne ajuta!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

wow Anna , o sa ai fetita, felicitari!

Am vazut muuulteee pozici frumoase de la Alinuk si de la Iulia, ce vacante sunt superbe pozele.

Imi pare rau de licuricii bolnaviori pt Ana si Alexutu.
Miere cum mai e Aidan? ia trecut?
Daiopri - cred totusi ca ti-a facut bine sa revezi(cu bune si rele) Romania ;
Ciufik? ce mai face Andreita?
Ada - va doresc sa aveti o vacanta placuta si distractie maxima

Eu la sfarsitul saptamanii intru in 9 luni yupiiii nici nu visam sa ajung pana aici. Multumesc lui Dumnezeu , stau de 2 saptamani cu dilatatie 3 ....si saptamana asta trebuie sa opresc si utrogestanul...
Oricum, sunt multumita ca am ajuns cu bine pana aici

Alice e bine doar ca inca nu vrea laptic .

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Veronica, inca putin si scoatem agitatele pentru tine!

O pupam pe micuta Alice! Ai incercat sa ii pui in lapte putin Nesquick si sa i-l dai din cescute pentru papusi cand bei si tu cafea sau ceai?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ledi, nu ne zici nimic e voi? ce faceti azi? ce faceti, in general?

Bee, sanatate Alexiutei! poate nu e ceva grav, pana la urma...
Ce idee buna ai avut pt Veronica, cea cu cescutele pt papusi
distractie placuta in vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani LEdi!!!

Anna, asa face si Ana, cateodata si de 3 ori. Niciodata nu mi-0am pus probl ca nu e ok, ea mananca si ffff mult intr-o zi.

vero, ink un pic si scoatem motzatele

noi suntem bine, Ana e cuminte. Azi noapte am avut-o mai grea, Filip s-a tot trezit sa pape, Ana a plans si ea un pic ca vroai apa si nu vrea de la bunica numai de la mine, o capoasa.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ce sa-i fac sa manance????????????????
de dumnica, nu vrea nimic...azi nici lichide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

ce sa-i fac sa manance????????????????
de dumnica, nu vrea nimic...azi nici lichide

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Si noi abia am scapat de boala asta pacatoasa. Alice a avut si temperatura mare 3,4 zile. Imi pare tare rau de Alex, stiu exact prin ce treci .
Deci iti spun ce stiu si ce am mai auzit de la altii;
Mai intai un masaj riguros in gura cu tampoane sterile si cu solutie de glicerina boraxata cu nistadin (asta mi-a spus o mamica,... noi deja terminasem cu boala, deci nu am incercat-o);
Apoi, incearca sa ii dai papa dupa ce il ungi in gurita cand are gura amortita;

La noi nu a mers nik deci am facut ultimul lucru indicat si anume i-am dat sa bea coca-cola (aia originala cu zahar).
Deci, e important sa ramana hidratat si petru ca cola are muuullltt zahar il si hraneste.
Doar cat e bolnav.
Pup Alexutul sa treaca repede

Bee - multumesc de sfaturi pup Alexiuta si sper sa iasa bine analizele

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Ledi!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani, Ledi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Va las niste pozici cu noi (am un burtoi mareeee)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Multa sanatate bolnaviorilor!

Anna-mama
, cred ca e normal sa faca de 2 ori, la noi fluctueaza...ma ingrijoreaza in schimb ca uneori face cu sange, e cam constipat copilul meu, chiar dc face de doua ori/zi, scaunul tot tare este.

Veronica, felicitari pentru cele 9 luni, mult a fost, putin a ramas....am emotii pt tine si Crisspy, de abia astept sa imi spuneti cum au reactionat strumfii!

Ieri intr-un acces de zel l-am intrebat in romaneste pe Aidan daca vrea cascaval (de fapt am zis branza), asta dupa ce mi-a cerut el insistent " I want cheese, I want cheese!!!" Il intreb: Vrei branza? spune, vreau branza.....el se uita nedumerit la mine (ca un om care are dubii daca interlocutorului ii lipsesc tiglele pe casa:D) si ma intreaba la randul lui: "What are you talking about???"

Eu am senzatia ca el intelege...dar nu mai sunt asa de sigura...cred ca da din cap ca taica-su cand vrea sa scape mai repede de mine

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput