Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
lai spune:
Astea cu inhibarea si diminuarea placerii la folosirea prezervativului mi se par scuze de trei lei. Daca asa de tare il inhiba un amarat de prezervativ, poate asta inseamna ca nu e pregatit sa inceapa viata sexuala si punct. Daca s-ar alege un lucru pe care sa se insiste in educatia sexuala a tinerilor (fete si baieti deopotriva), eu as vota pentru 'daca prezervativ nu e, sex nu e.' Fara discutii si circumstante atenuante. Mi se pare literalmente o chestiune de viata si de moarte; o potentiala sarcina nu reprezinta cel mai mare risc in toata povestea asta.
Iar cu alternativa sport+educatie+cultura, la sport nu ma bag, dar muzeele si concertele, pe care de altfel le sustin cu tarie, nu le vad corelate cu abstinenta - cu mai multa responsabilitate, poate, dar nu cu abstinenta sau cu o reducere a activitatilor sexuale ori a interesului pentru sfera sexualitatii.
Lai 33+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
lai, problema respectiva poate aparea si in cazul barbatilor PESTE 30 de ani. Care NU au ramas virgini pana atunci.
Mie, in general, imi place sa discut despre toate aspectele unei probleme, indiferent daca se incadreaza in sfera "general" sau "particular".
In general, ciclul unei femei apare la intervale intre 28 si 35 de zile. In particular, poate aparea si la intervale de 42-44 de zile. In general, ciclul apare o singura data pe luna. In particular, poate aparea si de doua ori pe luna, intr-o singura luna din cele 12 calendaristice. Este asa-numitul "cel mai scurt ciclu". In general, sperma barbatului nu reprezinta o "arma mortala". In foarte particular, http://www.ziare.com/sex/sexy/esti-alergica-la-sex-876683 . In general, ciclul dureaza intre 3 si 7 zile. In particular, poate dura si 10 zile, ceea ce, sa recunoastem, este cat se poate de neplacut.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
lai spune:
Selene, daca apare, cu parere de rau pentru barbatul respectiv, dar nu consider ok ca partenera sa isi puna sanatatea si viata in joc ca are el o problema de inhibare (si nu doar partenera risca, ci si el). Mi se pare ok si chiar de dorit pentru partenera sa fie dispusa sa il ajute, sa il incurajeze, sa il sustina sa mearga la psiholog, sa il stimuleze, sa il pretuiasca, dar NU sa renunte la prezervativ. (daca e vorba de o relatie monogama, intre doi parteneri maturi, dedicati, responsabili, si chiar nu se poate si nu se poate cu prezervativ, din motive fizice sau psihice - desi cred ca sunt putine cazuri care se incadreaza aici si chiar nu au rezolvare, dar sa admitem ca sunt unele cazuri - atunci analize la ambii si apoi alte metode de contraceptie; dar aici vorbim de relatii cel mai probabil pasagere la varsta adolescentei; in acest context, as sfatui-o pe fiica mea sa NU si as spera din tot sufletul ca imi urmeaza sfatul).
Lai 33+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Tocmai de aceea am spus si eu ca as face diferenta intre relatiile pasagere si cele de durata.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Simonna spune:
Rufus,
daca reusesti sa gasesti pe undeva episodul "sexy" din sezonul doi al serialului Glee merita sa te inspiri din discutia pe care Kurt si tatal lui o au despre sex. M-am uitat pe ytb dar nu reusesc sa gasesc, imi pare rau. Idee pe care tatal incerca sa i-o transmita lui Kurt (care e gay, dar asta nu e important) este "nu te risipi, meriti mai mult decit relatii pasagere". Din tot ce-am citit/vazut/auzit, asta a singura "THE talk" care mi-a ramas aproape de suflet.
A, am gasit, uite ce spune tatal:
"When you're intimate with someone in that way, you gotta know that you're exposing yourself. You're never gonna be more vulnerable, and that scares the hell out of a lot of guys...With two guys you've got two people who think that sex is just sex. It's gonna be easier to come by and once you start, you aren't gonna want to stop. You gotta know that it means something. It's doing something to you, to your heart, to your self-esteem, even though it feels like you're just having fun...When you're ready, I want you to be able to do everything. But when you're ready, I want you to use it as a way to connect to another person. Don't throw yourself around like you don't matter, because you matter."
Am copiat de aici (unde ai si video):
http://www.towleroad.com/2011/03/glee.html
Imi place de mor cum ii spune ca atunci cind devine intim intr-un fel care implica sex, SE EXPUNE. Ca inceputul vietii sexuale, sexul o sa il afecteze, ca o sa ii schimbe cumva sufletul, respectul de sine... Iar ultima fraza e bestiala. Si penultima, de fapt.
On topic... cineva spunea ca trebuie sa avem incredere in copii... tocmai ce-am schimbat jobul si povesteam de copii cu unul din noii colegi... guess what? Are 40 de ani, doi copii sub 10 ani si o fata de 22 de ani. 22!!!! Pur accident la debut de viata sexuala...
Scuze pentru sarea extra-grunjoasa, ai vezut ce frumos mi-am inceput mesajul :)
Simonna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonna Scuze pentru sarea extra-grunjoasa, ai vezut ce frumos mi-am inceput mesajul :) |
Am vazut.
![](icon_smile.gif)
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)