Cine?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
... sunt de acord cu Accept cand spune ca atunci in focul actiunii 90% dintre participanti nu le sta mintea la sarcini nedorite, contractarea vreunei BTS sau alt bau-bau, inoculat de parinti, prieteni, rude, etc. sa fim seriosi, doar ne aducem si noi aminte cum era, nu suntem roboti, iar avalansa adrenalinei e capabila sa scoata orice gand serios din mintea oricui.

Si atunci...e corect sa-i sugerez (ma rog, Tora mai bine...) sa aiba un prezervativ in geanta? Asa, mai la indemana...sau e aiurea?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Pe la 17 ani , fiul meu si-a pus un prezervativ in sosete. In buzunar sau in alte parti se vedea sau uita de el si ii era probabil jena sa nu fie descoperit cu toate ca il informasem suficient in legatura cu acest subiect.

Adolescentii discuta foarte mult despre acest subiect. Si chiar asa fiind, sunt spitalele pline de copii abandonati sau cu adolescenti bolnavi de vreo boala venerica.

Eu i-as sugera sa aibe prezervativ in geanta, chiar daca la inceput o sa i se para putin jenant , probabil o sa comenteze, o sa se gandeasca la asta si...,,paza buna trece primejdia rea". Nu este neaparat nevoie sa aibe nevoie de el, poate fi un obiect ,,inutil" poate , printre atatea chestii inutile din geanta unei domnisoare. Eu i-as lua si un paralizant si impreuna cu prezervativul i le-as darui explicandu-i ca amandoua fac acelasi lucru PROTEJEAZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ma surprind postarile voastre aici.Majoritatea sunt la persoana intaia.
Caldura sa fie de vina?

Nu, de vina e faptul ca unii oameni chiar au experiente sexuale. Plus o doza de inteligenta care le permite sa abordeze deschis orice subiect, fara pudibonderii penibile. Nu vad de ce nu s-ar discuta si despre asta, despre impartirea responsabilitatii intre partenerii de sex.

Ca sa fiu politically correct, as spune ca respoinsabilitatea e a ambilor. Ca sa fiu realista, as spune ca femeia ar trebui sa aiba grija de ea insasi. Limitele biologice ne fac sa fim cele care purtam sarcina si care suntem legate de copil o lunga perioada, asa ca sustinerea strict financiara din partea unui partener nu ajuta nicio femeie, cred eu. Prin urmare, femeile decid in esenta cand sunt pregatite psihic si material pentru o sarcina.

Lasand la o parte aspectul aparitiei unei sarcini nedorite, se stie ca la femei BTS au consecinte pe termen mai lung si mai grave decat la barbati. Prin urmare, tot femeile trebuie sa aiba grija sa nu contacteze o BTS.

Stiu, nu e deloc egalitarist, nu e deloc politically correct, dar se pare ca, deocamdata, femeile ar trebui sa aiba 1-2-3 prezervative in poseta. A, da, din experienta MEA, unul singur nu ajunge. Si nu e din cauza caldurii, ca unde sunt eu e racoare bine. Spre frig de ingheti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Eu nu cred ca un tanar care nu isi poate asuma el grija de a purta prezervativ (edit:in portofel, in soseta...) merita din partea unei fete mai mult decat un zambet. Nu trebuie sa ne educam fetele si in directia asta, sa stie cine merita si cine nu, sa caute acei baieti care isi asuma rolul de protectori, le conduc acasa, le mai iau din greutatea rucsacului la munte, cumpara prezervative, fug pe usa cu hainele in mana cand apare masina parintilor in parcare, etc...?

Mergi la inceput

Accept, si cum face o fata castingul? Il intreaba pe noul prieten: draga, tu ai prezervative?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Accept, si cum face o fata castingul? Il intreaba pe noul prieten: draga, tu ai prezervative?

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Dar o fata nu trebuie sa faca sex cu orice prieten nu? Si nu oricand, nu? O fata poate avea un prieten cu care sa nu faca sex la un moment dat pentru ca acesta nu are prezervativ, sau niciodata pentru ca acesta si refuza sa poarte unul...Si apoi sa aiba un prieten mai bun. Nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Dar o fata nu trebuie sa faca sex cu orice prieten nu? Si nu oricand, nu? O fata poate avea un prieten cu care sa nu faca sex la un moment dat pentru ca acesta nu are prezervativ, sau niciodata pentru ca acesta si refuza sa poarte unul...Si apoi sa aiba un prieten mai bun. Nu?

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Teoretic, asa e. Cu practica intrevad niste probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

uauuu, cred ca eu sunt mult prea cerebrala. ca asa am facut castinguri - eu am - tu ai?
ai mei n-au vorbit cu mine subiectele astea, dar macar mi-au pus in biblioteca carti ca lumea in privinta asta. incep sa cred ca au fost parinti-model, ca de vorbit nu vorbeau, dar mi-au si pus la dispozitie instrumente suficiente cat sa ma descurc singura.

(singura discutie cu mama despre sex (impropriu spus) a fost cand eram insarcinata cu primul copil si imi spune: "aoleu, ce emotii aveam, credeam ca nu poti face copii, ca n-ai facut avort niciodata pana la varsta asta " - si eu am avut o replica de care nu sunt mandra, sincera sa fiu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

uauuu, cred ca eu sunt mult prea cerebrala. ca asa am facut castinguri - eu am - tu ai?

Pai despre asta vorbeam si eu. El n-are, OK, dar TU, ca femeie, ai? Cam asta e discutia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adc
Mai ales cand o ocazie venea pe neasteptate, nu eram pe anticonceptionale, iar prezervativul era singura varianta, deloc pe plac. Incercari de genul "o sa vezi ca si tie ti-e mai bine fara", "nu se intampla nimic daca esti imediat dupa ciclu (etc, etc)", "hai totusi sa incepem fara si il punem dupa", "hai sa nu-l mai punem si ma retrag la timp", si altele. Si da, luata de val de cateva ori am cedat, norocul a fost de partea mea, din toate punctele de vedere.

Mi se pare foarte, foarte cunoscut.
Este problema de care ma tem.
Sunt constient ca nu va tine, in final, de parerea mea, dar interesul meu este daca (si ce) pot face noi, parintii.

Lia, in principiu stiu cum stam.
Fara sa bag mana in foc, "momentul" n-a venit, dar cred ca sta sa vina. Discutiile (mai mult cu Tora, evident) sunt destul de deschise, prietenoase; dar nu ma culc pe-o ureche. Pe de alta parte, nici nu vreau sa-i transmit paranoia mea...deci mai bine va bat la cap pe voi.

Sa nu uit: toate casele au in baie o cutie de prezervative?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

a mea mama dupa ce m-a tocanit la cap cu sa fiu fata mare, o luase pe ulei la un moment dat dc mi-e bine, ca imi frustrez hormonii sa zic asa

Mergi la inceput