Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hihi, ce imi place ca incepem sa aflam ce surprize se afla in ouale kinder

Fetele, eu azi am fost aici, in Breaza, la un dr ecografist, prieten de familie, si mi-am revazut puiul. Bine, ecograful nu e performant si mi-a si spus ca nu imi face nu stiu ce masuratori, ci ne uitam doar la miscari, la inimioara.. Dar era asa cuminte bebe, abia l-am facut sa se miste putin, am vazut cum batea si inimioara, gata, sunt linistita si iremediabil indragostita de bebelus

Buuuna, buna papica ai facut azi Lady!!

Alina 13+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Nu stiu cum a fost la voi aseara furtuna, dar noi de ieri, de la ora 19 nu avem curent. Ne-au spus ca se remediaza avaria abia maine dimineata....Va dati seama cum am stat aseara eu cu fetitza, in ditamai casoiul, cu o singura lumanarica, pana la 21, cand a venit sotul. Parca traiam un horror.. Avem multi brazi, pini si mesteceni in curte si aveam impresia ca vor cadea toti peste casa de la vantul puternic. Plus potopul de ploaie cu tunete si fulgere..a fost nasol.. Si nu am putut dormi toata noaptea, sunt cam zombie..
Dar azi dmineata am descoperit ca avem o sursa de curent langa poarta, care functioneaza (acolo avem un fel de casuta de paza) si am tras cu prelungitoare si am reusit sa imi bag in priza frigiderul, telefonul, laptopul si tv-ul. Asa ca diseara reiau cu sotul petrecerea cu lumanari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nicole, si eu sunt intesresata de cum decurge amniocenteza ca procedura.Poate imi spui si mie...Mie dr mi-a recomandat sa fac amniocenteza direct, fara bitest sau triplutest.Si asta din cauza venerabilei varste...Deja am facut si programare la amnio pentru 24.08.Dar pana atunci am morfofetala luni, pe 25.07.Abia astept si am mari emotii.Sper din tot sufletul ca puiul meu sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lili , e cea mai sanatoasa alegere (zic io ) peste 35 ani...cate sapt vei avea pe 24.08?16+ sau ?
alina_anto, pur si simplu nu-mi pot lua ochii de la scortisoara ta ..frumoasa foc foc
apropos de salata beuf , nu e interzisa ? caci stiam ca tot ce e facut din oua crude(maioneza) e de evitat?sau doar in primul trimestru

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

lili , e cea mai sanatoasa alegere (zic io ) peste 35 ani...cate sapt vei avea pe 24.08?16+ sau ?
alina_anto, pur si simplu nu-mi pot lua ochii de la scortisoara ta ..frumoasa foc foc
apropos de salata beuf , nu e interzisa ? caci stiam ca tot ce e facut din oua crude(maioneza) e de evitat?sau doar in primul trimestru

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

A revenit curentul!!!! Yupiiiii!!

Da, georgia, e interzisa maioneza din oua crude, dar eu m-am riscat (ca si sarcina trecuta). Nu ca gainile noastre ar fi cele mai sanatoase (ca nu le-am facut analize), dar zau ca nu am rezistat poftei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

am auzit ca se poate face maioneza din oua fierte (doar fierte, fara ou crud), insa eu nu am incercat... dar nu cred ca mai rezist fara salata de vinete asa ca, voi incerca eu pana la sfarsitul saptamanii

10+

Mergi la inceput

Raluca, ne spui cum iese
Mai, sunt o pofticioasa ce n-ati vazut...

Noapte buna dragelor!!!

Alina 14+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La mine au inceput insomniile, pe care le aveam si sarcina trecuta. Intre 3 si 5 dimi nu pot sa dorm.
Georgia – ti-am transmis un PM
Aerlilian – procedura amnio am facut-o in 2008. Tin minte ca mi-a fost foarte teama. Am fost la Medlife. Intai am semnat o declaratie ca am luat la cunostinta toate riscurile pe care le implica si cum decurge procedura, hartie care mi-a fost inmanata s-o semnez, indicandu-mi locul. Bineinteles ca nu m-am luat dupa ei si am citit-o repede. Apoi , totul s-a petrecut in fata unui ecograf. Dupa o injectie cu anestezic local, mi s-a introdus un ac in burtica, care la eco parea imens. L-am asemanat cu andreaua buncii… si mi-a extras putin lichid amniotic. Mi-a lipit un plasture, mi-au facut vaccinul rhogam, deoarece aveam rh negativ si gata….am plecat acasa. Procedura nu e dureroasa, dar daca bebe e agitat trebuie sa astepti momentul cand se linisteste. La mine a pandit doctorul ceva timp, uitandu-se la eco si cand a fost sigur ca nu mai misca si ca acul este in pozitia ideala …poc si gata.
Kraluca- eu am auzit de maioneza doar din oua crude, dar cine stie….

in 10+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

am auzit ca se poate face maioneza din oua fierte (doar fierte, fara ou crud), insa eu nu am incercat... dar nu cred ca mai rezist fara salata de vinete asa ca, voi incerca eu pana la sfarsitul saptamanii

10+

Si eu "am pacatuit" ! Duminica am facut vinete cu maioneza....aseara din nou.......
Dar am oua de gaina de la mama. Sunt vaccinate...si in plus nu am putut rezista. Salata de vinete este preferata mea.

in 10+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia, pe 24.08 voi avea 16s4z.Sper sa fie totul ok. Asa mi-a spus si mie medicul...ca bitestul proceseaza niste date generale si da o probabilitate...Nimic individualizat pe mine, efectiv.Pe cand amniocenteza este sfanta si spune tot.Ramane sa intreb ce forma de amnio voi face, ce teste, pentru ca pretul acolo unde o voi face incepe de la 8 mil si se termina cu 22 mil...
Nicole, daca zici ca nu doare, e ok.Auzisem ca trebuie sa te tina sub supraveghere cateva ore, ca e posibil sa sangerezi, etc...

Mergi la inceput