Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
'neatza!
io adormii la 3,30 azi-noapte si la sapte-treaza.M-a luat tensiunea ca am baut un frappucino..si nesomnul si starea de sufocare
O zi buna sa aveti!
*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
georgia_c spune:
m'neata
nicole
lilisor, iti va spune dr sigur insa io stiu de varianta cu cariotip cea de 20si de bulioane; oricum io una la cate eco am facut pana acum (numai la privat) si morfo cu bitest in 2 locuri faceam clar 2 amnio..dar zau ca nu-mi pare rau ..sau ma rog imi pare rau de amaratul ala de bitest ..si asta pt ca nu iasa cum trebuie
despre maioneza acum ..date pe "goagal" , vorba compatriotului nostru , maioneza de post ..sunt mai multe variante , io am auzit de aia cu cartof ca ar fi f buna
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
biancabia spune:
Buna dimineata!
Eu folosesc maioneza din comert, cred ca nu e interzisa, fiind pasteurizata. Mi-e teama sa folosesc maioneza de oo crude.
Week-end-ul asta vom fi plecati la nasi. Nu prea am chef, din cauza distantei de 400km, pe care o vom parcurge cu masina. E obositor.
Va pe toate si sa ne reintalnim cu bine!
Bianca ALEXIS-ARIAN si 9+
Faith26 spune:
Buna burtici,
Ce de activitate pe forum :)
Noce - Consultatiile sunt la spital, nu la clinica. Si da, face si ecografii.
Vad ca tot discutati de mancare, eu parca in sfarsit, dupa aproape 2 luni si ceva de pofte nebune fara greturi, vad ca m-am potolit. mai am pofte, dar nu ca inainte Si eu stiu la fel cu maioneza, ca nu e recomandata in timpul sarcinii, dar stiu si de maioneza cu ou fiert - care nu cred ca poate crea vreo problema.
Ca tot se vbeste de mancare, eu diseara vreau sa pap conopida la cuptor, cu cascaval, ou, smantana...
Vreau sa va intreb, sunt printre voi persoane care au avut de facut analizele urmatoare : AC anticorpi fosfolipidici si Factor V Leiden?
Mie acum aproape o luna mi-a spus medicul sa le fac - inca dinainte sa am rezultatele la celelalte analize de sange (clasice)si sunt un pic in ceata...ca nu prea am auzit sa se vbeasca de ele, iar din ce-am cautat pe net tot nu prea m-am lamurit. Si plus, Factorul V l-am gasit si relativ scump (~200 ron)iar fosfolipidicii aia nici macar nu se efectueaza de unele laboratoare?!
O zi frumoasa sa aveti!
13+
Annisia spune:
Am citit pe sarite, pentru ca s-a scris extrem de mult. Am retinut faza cu maioneza. E interzisa in sarcina. Tot ce contine alimente neprelucrate termic este total contraindicat in sarcina, pentru ca exista un risc crescut de facere a toxoplasmozei.
Voi cum va mai simtiti? Eu am cam scapat de greturi, dar sunt ametita tot timpul si am o somnolenta in mine, de nu mai rezist la birou. Cred ca va trebui sa cer scurtarea programul cu doua ore, ca nu se mai poate... Abia astept a doua parte a concediului, sa lenevesc si sa nu mai trebuiasca sa ma trezesc dimineata.
Aveti idee ce mai vor astia sa schimbe la Legea mamelor? Eu am prins la Yanis faza cu 6 milioane fix, indiferent de venit si contributie. Asa ca la doua luni de sarcina am intrat in concediu de risc maternal. Ca si daca lucram si daca stateam acasa tot atatia bani luam in CIC (concediu ingrijire copil). Daca ne baga iar o porcarie din asta, eu mai bine stau acasa si nu ma mai freaca nimeni la icre nenica...
ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (13+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
aerlilian spune:
Faith, eu am facut anticorpii antifosfolipidici.Asa este,nu se fac oriunde..eu am facut la Sznevo si nu la orice laborator Sznevo, ci doar la cel de langa spitalul Colentina.
georgia_c spune:
Faith26, ambele analize date de dr tau fac parte dintr-un screening de depistare a unor eventuale probleme de coagulare (ex:trombofilie) care daca este depistata ,trebuie luata medicatie specifica
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
olim spune:
salutare tuturor
sarcina usoara mai departe va doresc, cat mai putine greturi
vin si eu sa confirm sarcina, trecem pe 9 saptamani, data prevazuta pentru nastere 23 februarie.
sa speram ca totul va fii ok, bebe in principiu a fost jos tae, am luat progesteron si se pare ca s-a dus acum tocmai in fundul sacului
am greturi, desi am crezut ca a doua sarcna va fii mult mai usoara, dar nici vorba
sper sa trecm cu bine peste aceasta faza si sa inceapa sa miste, asa poate mai trec starile astea nasole.
alex e superincantat de fratiorul lui Andrei, desi vrea doi un Andrei si o Sofia, dar la eco e doar unul, acum sa vedem ce nume ramane
maine ma duc sa imi declar aici sarcina sa vad ce analize trebuie sa facem, cat am fost in tara am fost la eco, i=am auzit inimioara, totul era ok.
mai trec prin zona
ma duc sa il trezesc pe Alex ca trebuie sa fug pana la primarie, probleme administrative
Faith26 spune:
GeorgiaMultumesc, m-am mai luminat si eu
Sper ca nu e prea tarziu pentru ca sunt in sapt 13+, a trecut ceva timp de cand mi-a zis medicul sa le fac) Gata, sapt viit sigur le fac.
13+