Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)
Raspunsuri - Pagina 10
Mayane spune:
biancabia, unele de la ianuarie-februarie 2011 mai stau si acum cu ochii pe voi, ca ne treziti nostalgii
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
ALTESA spune:
fetele am fost laeco si am baietel mancalar mama pe el.
faith daca ti-a zis sa le faci asa sa faci eu am facut aceste analize si uite mi-a prins bine ca am stiut din timp si acum fac tratament si bebe e bine.
va pe toate.
15+
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, am trecut sa va salut! Bineinteles ca nu am citit nimic din urma, voi recupera cand voi ajunge inapoi acasa.
Pot spune doar ca suport destul de greu caldura si nu prea imi arde sa mananc nimic.
Duminica plecam la munte pt 3 zile, apoi 2 zile la Brasov la bunicii mei, apoi la mare. Avem un program foarte incarcat.
Va doresc tuturor numai bine si sper sa citesc doar vesti bune!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 14+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
kraluca spune:
am incercat sa fac maioneza din oua fierte si, surpriza ... s-a taiat! am fiert ouale tari, le-am lasat sa se raceasca, le-am trecut prin strecuratoare, am pus si putina zeama de lamaie ca sa nu se taie, si tocmai asta s-a intamplat. asa ca ma voi limita la o salata de vinete fara maioneza!
pe mine m-au programat pentru morfo la 13 sapt si 2 zile din cauza perioadelor de concedii. asistenta mi-a spus ca e ok pentru ca este pana in 14 sapt.
eu analizele pentru anticorpii antifosfolipidici le-am facut la noi la vaslui, insa banuiesc ca le prelucreaza la buc ca dureaza 10 zile lucratoare pana dau raspunsul. si eu trebuie sa fac toxoplasmoza lunar (stiu ca mai era cineva pe aici) pentru ca nu am mai facut si nu am anticorpii creati.
lexi - ma bucur ca ai intrat sa ne mai vezi
la toata lumea!
10+
silvi23 spune:
buna seara tuturor burticilor, ma alatur si eu voua viitoarelor mamici de bulgarasi de ianuarie...
sunt insarcinata in 14 saptamani si 4zile siam DNP 16.01.2012.
sarcina decurge bine, bebe se dezvolta normal fara probleme iar eu nu ma pot plange decat de rare dureri de cap...si lipsa poftei de mancare..
m-am hotarat greu sa va scriu desi va urmaresc discutiile de ceva timp gasind de multe ori raspunsuri problemelor mele...pentru care va multumesc.
somnic usor tuturor burticilor o noapte cat mai linistita...si pe maine.
rio2011 spune:
buna dimineata burtici!
sunt o graviduta fericita sa va cunoasca in 16 saptamani (luni incepem S 17). E baietel si pana acum toate bune si frumoase. Bitest facut la nu stiu ce firma a iesit cu risc scazut, morfologica de 13 S bine. Asa ca bine v-am gasit!
vreau si eu in listuta! ar trebui sa se nasca pe 07.01.2012 (de ziua soacra-mi)
cu dragggg
Chri70 spune:
Salutare fetelor!
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta. DPN - 22 ian.
Eu am fost pe lista de bujori de mai 2011, dar al meu nu a fost sa infloreasca atunci, am pierdut sarcina. De aceea am asteptat acum sa trec de primul trimestru ca sa ma alatur voua. Dar va urmaresc de ceva vreme, si-mi sunteti dragi. :)
Am avut ceva complicatii, dar bebe se dezvolta bine, si suntem optimisti.
aerlilian spune:
Bun venit, fete dragi!Sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti!
Faith, este bine sa te grabesti cu analizele pentru ca dureaza putin peste o saptamana pana primesti raspunsul.
noce spune:
Uau, 3 burtici noi! Bun venit Silvi, Rio si Chri! Sa sa creasca puiutii armonios si sa va intalniti fericiti la termen!