Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata fetele!!

Bine ati venit Olim, silvi, rio, chri!!! Sarcini usoare si bebelusi la termen sanatoasi si frumosi sa aveti!!
ChriUite ca ne intalnim si aici. Si eu am fost parte din bujorii si panselutele de mai-iunie 2011, dar la 6 sapt am pierdut sarcina. Doamne ajuta sa fim bine (si eu am intampinat probleme sarcina asta, dar acum sunt bine), sa ducem sarcinile la termen!

Raluca Deci asa cu maioneza..ti s-a taiat. Sa incerci sa pui putin mustar in ea cand se mai taie.

Lexi Ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi! Si ca sunteti bine, plimbareti!

Eu sunt in febra bagajelor, am calcat ieri o gramada de haine si acum incep sa le pun in genti.

Alina 14+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor a-ti plecat vreuna cu avionul pe timpul sarcinii?

as vrea sa plec la turci cand o sa am 18 saptamani ,acum am 16.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

AM facut salata de boeuf ca mi-ati facut pofta si acum ma duc sa maioneza din oua fiete si va spun daca mi-a iesit

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
multumesc fetelor
azi am fost la medic, marti ma duc sa imi faca analizele si sa vedem la gine cand reusesc sa ma programez sa fac un eco.
altesa, eu am zburat in iunie in tara, eram deja insarcinata, si a fost toul ok.
o sambata faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Bun venit noilor burtici Sa aveti sarcina usoara

Altesa felicitari pentru baietel Abia asteptam si noi sa aflam ce avem Eu am zburat sarcina trecuta de mai multe ori, pana in luna a 7-a si a fost bine. Sa te hidratezi pe avion.

Bineinteles ca am mancat si eu ieri salata de vinete cu maioneza, dar nu mi-am dat seama ca nu am voie. Acum am emotii...

Noi asteptam musafiri, ne vin finii

Eu sunt bine, cresc in fiecare zi Cred ca o sa ma fac mare si in aceasta sarcina

Va pup

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

alina_anto, ce ma bucur sa te gasesc aici! Sarcina usoara si sanatoasa iti doresc si tie!

ALTESA, Dr. mi-a spus ca e OK; eu am zburat la 11 saptamani (4 ore), si voi avea un alt zbor de 4 ore la 5 luni. Dupa primul zbor parca am avut crampe mai puternice decat de obicei. Cel mai bine e sa te sfatuiesti cu medicul. Eu vad mereu gravide in avion, caci pot zbura fara restrictii pana la 7 luni.

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Buna dupa-amiaza,fetilili

promit ca incerc,pe seara,sa bag fetele noi in listutza.daca omit ceva,sunt sigura ca Lexi vine cu reparatiile!

Bine ati venit burtici!

Olim, nici to see you

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Olishka...sa te faci tu mare si sa fie bebe sanatos...apoi facem galerie pentru,dupa un an!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Uaaaau ce de burtici noi!!!Bun venit tuturor si sa aveti sarcina usoara si bebelusi sanatosi!!!!
Altesa - felicitari ptr baietel sa fiti sanatosi amandoi !!!
Fetelor cred ca am sa fac si eu o salata de boeuf ... ca prea ati vb atat de ea....va spun cum mi-a iesit maioneza .... sper sa nu se taie .
Cat despre zburatul cu avionul ... cel mai bine sa te sfatuiesti cu medicul tau ... si eu am vazut multe gravidute in avioane acum depinde de fiecare oricum pana la turci nu cred ca faci mai mult de 2 ore .Stiu ca la zboruruile pe distante mari cand se zboara la peste 10000m altitudine sunt radiatii care pot afeca bebelusul asa ca cel mai bine sa vb cu medicul tau .Concediu platut si sa va intoarceti sanatosi acasa .
Va doresc week end placut si sa avem o saptamana cu vesti bune ptr toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

incep prin a ura bun venit noilor burtici!
mai apoi, as vrea sa subliniez ca am remarcat cativa baietei in odiseea de ian-feb. sa fie probabil din cauza faptului ca la baietei ai ce sa vezi?
va doresc un week-end placut! si daca va iese maioneza voi mai insista si eu...

10+

Mergi la inceput