Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)
Raspunsuri - Pagina 7
ALTESA spune:
mai ralucuta da nu am avut intentia sa te sperii doamne fereste mai bine taceam.
Ideea este ca bebelul tau sigur e bine ecografic nu are ce sa iasa aiurea in ceea ce-l priveste pe ginecolog.
La mine a iesit bine totul ecografic iar cand am ajuns cu eco la dr U a zis ca nu e bine ca tebuie sa fac clexane ,acum ce-o vedea doamna doctor in ecografia aia nu stiu.
Poate nu o fi cazul sa faci clexane dar e mai bine sa inlaturi orice dubiu.
Te si sa ne spui ce ti-a comunicat dr.U care o sa-ti raspunda in 2,3 zile daca nu e plecata la vreu congres sper sa nu fie ca maine ma duc s-o vizitez.
15+
iaura21 spune:
lady, din partea mea lasa asa cum e titlul,am zis si eu o parere ,nu am dat cu parul...dar am vazut ca a mai zis cineva ceva de titlu si....dar tu esti sefa acum ,faci cum vrei...nu are rost sa facem din asta o disputa,nu asta era intentia mea...fara resentimente ,sper
eu am fost la eco si toate bune si frumoase ,dar sunt suparata putin ca bebe e mai mic cu 2 zile...dar era ok, dadea din picioruse ,pe care si le-a tinut incrucisate si nu a putut dr. sa estimeze prea bine ce ascunde intre ele ,dar e o probabilitate de fetita ,deci pana la proba contrarie 'are mama o fetita cat un ghemotoc'
a , si nu am facut triplutestul ,decat masuratorile...dr a zis ca el nu-mi recomanda nici sa fac nici sa nu fac ,dar ca nu are rost' sa -mi bat cuie in cap 'doar din cauza varstei...statistic riscul de sindrom down e mai mare la varstnice ,dar din experienta mea cu copii (am aflat ca si a dr-ului),majoritatea daca nu cam toti ,s-au nascut din mame tinere,sub 30 de ani...dar acum nu vreau sa ingrijorez mamicile noastre mai tinere,doar sa ma imbarbatez pe mine ,prietenii stiu de ce
fiecare sa faca cum simte ,sa nu se ia dupa x si y ,amniocenteza e cea mai sigura ,dar eu nu am curaj sa o fac si nici nu cred ca as face avort pt. down,dar cu dumnezeu inainte ,toate or sa fie bine
minunea mea 15+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA laura21 ai 15 saptamani si cate zile? 15+ |
azi am 16 suntem cam deodata
minunea mea 16+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
kraluca spune:
gata getelor! m-am intors de la eco si bebe este bine... nu este nicio problema ca m-ati speriat, oricum este bine pentru sufletelul meu ca m-am convins ca totul este in regula deoarece deja aveam niste semne de intrebare. asa ca sunt o graviduta fericita, si fara simptome!
inca nu m-am lamurit cu morfo si dublu test (ca vad ca discutati de zor), dar promit sa ma pun la punct cu info. intre timp astept raspuns de la dr uscatescu.
va poop pe toate si va doresc sa aveti vesti cat mai bune!
10+
georgia_c spune:
bv raluca , hai ca numai cu ochii dupa tine am stat
lasa-l colo de simptome , e vremea sa dispara nu sa apara
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
noce spune:
salutare burtici
vad ca primim sperante, unele ati scapat deja de greturi, bravoo, asta tot astept si eu. De sambata s-au mai diminuat, nu stiu daca scap si de oboseala asta, nu prea pot sa fac multe drumuri, abia am reusit sa fac ceva cumparaturi ieri, fustita si pantaloni cu burtica
Pe mine m-a deconspirat coana preoteasa duminica la biserica. Cum m-a vazut, a intrebat "vine surioara?" Eu nu aveam in plan sa spun deja, ascund burtica pe unde se poate, dar deja se vede bine.
Vorbeati de lapte, si pe noi ne-a socat prima oara cand am auzit (ne lasasem deja de carne la vremea aia si ne credeam foarte vegetarieni ). Apoi am mai citit si de mai bine de un an tot reducem lactatele la min, dar nu le-am scos de tot ca suntem pofticiosi. Ce-i drept, vegetarienii adevarati sunt foarte sanatosi, au o imunitate incredibila, nu ca noi am fi fost pe la doctori, dar nu ne putem compara. Si arata f bine, uitati o vegana la 71 de ani:
http://www.youtube.com/watch?v=s4rdm9gyW2U
noce spune:
Altesa, in pricipiu baieteii se vad la 13-15s, fetitele mai pe la 20. Acum depinde si de altele. Noua ne-a spus la 13s ca e baietel si asa a ramas (sarcina trecuta).
Faith, multumesc pt datele despre medic. Te-as mai intreba unde te consulta la spital sau la cabinet. Face doar eco sau si control vag. Eu de data asta n-as mai vrea controale vag asa de rutina.
My_Lady0091 spune:
-ba nu-s sefa.nimeni nu-i.cel putin aici.Titlul il poate schimba oricine.parola o aveti,aceeasi cu cea de la contul comun de pe picassa-unde avem pozele.urmati pasii de pe prima pagina-unde scrie exact cum sa faci capitol nou...trebuie umblat doar la editare prima pagina...si se schimba titlu.
eu nu am resentimente..ca nu-s rautacioasa de felul meu
ma bucur ca totul e ok...si veniti cu vesti bune!
Matza..pe unde esti?
astept vesti de la Lexi..cum e in tara!
eu azi am gatit,abia ce am terminat:salata de vinete,ardei copti,chiftele/parjoale de pui cu dovleac,ciorbita de vita.
Am facut un dush si ma bag la somn.
O zi faina!
*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
happymumy spune:
Alina, Matza, Nicole, merci mult de urari!
Alina mi-ai facut pofta cu salata boeuf, asa ca azi am facut si eu salata .
Mie mi-a zis d-na dr marti la eco ca sunt sanse mari sa fie baietel, dar ca imi va spune mai sigur la morfo peste 2 saptamani.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 10+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/