Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)
Raspunsuri - Pagina 6
alina_anto spune:
aaa, am uitat sa va spun ca ne-am hotarat aseara: mergem la mare sapt viitoare, de luni pana vineri, apoi 2 nopti la Tulcea, la soacra, apoi acasa. Vom sta in Venus. Abia astept!!!
bianca Sper ca a nascut nasica ta si isi tine puiul in brate!!
Alina 13+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
biancabia spune:
Da, a nascut cu bine. Nu se dilata si i-au pus oxitocina. Si anestezie epidurala. a nascut o fetifa ff frumoasa: Elisa Adriana. Multumesc pentru gandurile bune!
Alina nu prea cred ca ne vom vedea la maternitate, deoarece eu nu sunt momentan in tara. Si nu mai vin insarcinata fiind, deoarece data trecuta am petrecut vacanta cu 3 internari pentru contractii, prelungind-o cu aproape 2 luni ca sa treaca timpul. Am venit la 32 de sapt cu avionul, avand burtica mica, am declarat 26 sa ma lase sa ma imbarc
Bianca ALEXIS-ARIAN si 9+
aerlilian spune:
Va multumesc din suflet pentru urari, mi-ati facut o surpriza grozava...Am avut o zi tare frumoasa, cu flori multe si cadouri, cu multe urari de bine pentru bebe.Va imbeatisez cu drag oe toate si sa fim fericite si sanatoase atatnoi cat si puii nostri si tatii lor!!!
ALTESA spune:
raluca mama nu vreau sa te bag in sperieti ci doar sa te previn eu am asa mutatiile genei PAI ambele in stare heterozigota si o mutatie a genei MTHFR C667 tot geterozigota si mi-a dat clexane .
Mi-a spus atunci la vreamea aia ginecologul meu ca ar trebuii sa fac clexane pentru ca exist a totusi un risc si daca vreau sa mi-l asum sa nu fac.
Astfel am ajuns la Fundeni unde mi s-a spus clar sa fac clexane.
Eu nu am nicio sarcina pierduta asta e prima dar am citit eu pe undeva ca mutatiile astea le are 40 % din populatie si m-am hotarat eu singura sa le fac in momentul in care am ramas si uite ca am facut bine.
Daca vrei scrie-mi exact ce mutatii ai si intreb vineri ca ma duc la fundeni sau scriei un mail doamnei dr.
15+
lalitzuza spune:
Buna seara si LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua de Sf.Ilie .
aerlilian multumesc ptr parola sper ca ma voi descurca singurica sa vad pozele daca nu strig dupa ajutor.
Vad ca ati dezbatut problema testelor care se fac in sarcina .... este bine sa fim informate asa ca gasesc subiectul f interesant.
ptr cele care sunteti tinerele este ok dar eu ma incadrez in categoria gravidutelor cu risc din cauza varstei(aia din buletin ca eu nu simt anii )asa ca citesc, ma documentez despre analize ,statistici si tot ce se mai poate intampla in timpul sarcinii.
Felicitari fetelor care si-au vazut bebelusii ptr prima data si ma bucur sa va vad vesele si optimiste .toate cele bune pupici
Nicole1980 spune:
La multi ani Lilisor , sa fii sanatoasa sis a ai o nastere usoara, iar viata sa iti reserve doar clipe minunate !
Eu iar sunt obosita si nervoasa. In dimi aceasta mi s-a facut si mie rau, abia am scapat de greturi, cam dupa 15 minute.
Aaa si pentru ca ma laudam ca sarcina cu David m-a vindecat de constipatie, acum din contra, ziua in care se intampla minunea o astept cu sufletul la gura. Si totusi o iau ca pe un semn bun, la David nu am avut greturi, acum am avut in cateva zile dimineata, iar problema constipatiei o am acum si nu am avut-o la David…..concluzia mea este urmatoarea: este FETITZA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Caut orice simptom pe care nu l-am avut la sarcina trecuta…Astazi ma intreba fiu’meu:
- Mami unde e surioara mea ?
- In burtica
- Si cand o scoti din burtica sa ma joc cu ea ?
Georgia – am citit info…nu ma panichez, sincer nu prea am ce sa fac, decat sa respect indicatiile dr meu,ca la alta nu ma duc. Am fost multumita la prima sarcina si am incredere in ea. La prima am facut direct amnio , si aveam 27 de ani, acum am 30 si incerc intai cu bitest si triplu, cu toate ca nici eu nu am incredre in rezulate. In familiile noastre nu sunt copii cu aceste anomalii, asa ca Doamne ajuta sa fie totul bine !
Mihacor- felicitari pentru intalnirea cu bebe.
Happymumy – felicitari si voua pt eco
Alina – la cate feluri de mancare am auzit ca ai facut in ultimul timp, te sfatuiesc sa iti deschizi un restaurant. Va pup !
in 10+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
aerlilian spune:
Nicole, multumesc mult de urari!Pentru nemernica de constipatie poti incerca Duphalac, este permis in sarcina, vei gasi asta in prospect.Si poate ca nu e cazul sa iei zilnic, eu iau la trei-patru zile.
georgia_c spune:
m'neata zanici
Nicole1980, da-mi te rog si mie pe privat cateva detalii despre amnio ..am citit si eu , insa ma ajuta parerile personale
alina_anto, dar stiu ca va plimbati ..o sa iasa bb un plimbaret
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ALTESA spune:
neata burtici
Eu de vreo 2 saptamani ma trezesc bine si nu mai am stari de voma insa s-a gandit iuby sa-mi faca o surpriza si s-a dat cu o tona de parfum in camera asa ca am recidivat cand credeam ca scapasem.
15+
kraluca spune:
neatza fetelor!
vreau sa va spun ca m-ati bagat un pic in priza, asa ca m-am programat pentru astazi la dr pentru a vedea daca totul este bine cu bebelul meu (tot ma plangeam eu ca nu am simptome de sarcina, acum ma voi plange dnei dr). intre timp, am trimis email dnei uscatescu cu rezultatul analizelor si tratamentul pe care il urmez.
fetelor, eu nu vreau sa ma gandesc la alt rezultat decat unul optimist, asa ca sper sa revin dupa orele 13 cu vesti bune!
Va si va doresc o zi cat mai buna!
10+