Odiseea bulgarasilor de ian.feb2012(10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Kraluca esti mutanta si iei decat aspenter?

Si eu sunt mutanta si dr. hematolog mi-a dat sa fac clexane de 0,4una in fiecare seara si oe fac incepand cu saptamana a -7 a plus magneB6 si cetebe.

mie dr. mi-a dat doar aspenter si vitamine... nu ma baga in sperieti!!! probabil depinde de rezultatele analizelor (mutatia factorilor II si V este absenta, proteinele C si S sunt bune, doar genele A1298C si C677T apar cu mutatie). oricum, spre diferenta de alti dr care mi-au spus sa iau acid folic si sa fiu optimista ca sunt tanara, dr mea chiar a fost interesata.
lady - ai grija cu tonul... cat mai putin, deoarece contine mercur (la fel, cat mai putin somon, macrou, fructe de mare deoarece au cantitati mari de mercur).
In rest, numai de bine!
EDIT: am vazut tarziu partea cu tonul! scuze!... s-ar putea sa reintroduc si eu in alimentatie tonul la conserva!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lady , exact cu a zis iaura21, ma refeream la discordanta intre eco morfologica de trim I si bitest (analiza de sange care a iesit aiurea ) ; din pacate esti pus in situatia ingrata de a te intreba cine are "dreptate"..ecografia la care nu se vede nimik atipic sau un test de sange dintr-o baza de date statistica , care iti poate furniza o info destul de zdrobitoare - risc de anomalii cromozomiale; tocmai pt a inlatura incertitudinile probabil voi opta pt amnio

biancabia, doar cuvantul fals in actul medical nu prea are ce cauta , insa asta e ro ; fals negativ e o drama , fals pozitiv desi pare cel putin aberant sa spui despre un fals ca este un bine , totusi asta este

ALTESA, exista eco morfofetala de trim I cu bitest (analiza de sange)in sapt 11-14 si eco morfofetala de trim II , si analiza de sange (triplu test) sapt 15-18 (parca)
cat despre mutatii , depinde f mult ce mutatii ai , si ce antecedente medicale(pierderi de sarcina si alte cele ) ; cu o "heterezigoata" se poate merge linistit pe supliment de b-uri ..daca insa apar 2 hetero sau homo, sau mai stiu io ce deficit de proteina S de exemplu , sigur se introduce clexan

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

georgia - esti destul de informata... nice

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

kraluca, e un "defect" pe care l-am capatat dupa ani de lupta cu infertilitatea

chiar nu as vrea sa te bag in sperieti cum spui tu , insa un lucru stiut e mai usor de stapanit; so , cele doua mutatii heterozigoate ale tale ,spun medicii gineco prin targ pe aici pe la bucale , ca fac cat 1 mutatie homozigot pt care se da cam fara discutie clexan ;
opinie personala..in primul rand poti trimite un email catre dna dr uscatescu pt o parere suplimentara (dna dr de la fundeni care se ocupa de burticute cu trombofilii..sau poti incerca sa iei legatura cu dr avram de la coltea - daca mai e acolo)..daca esti interesata de email dr uscatescu ti-l dau eu cu placere

eu tocmai din acest motiv am urmarit sarcina ecografic un picut mai des ..sa vad daca cumva apare vreo problema

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Cris poti sa crezi ca avem si aceeasi DPN?

Bianca ALEXIS-ARIAN si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Prietena mea, nasica fiului meu de botez este in travaliu. Pe la 4 jum. azi dimineata i s-a rupt apa. Nu imi raspunde nimeni la telefon, nici ea, nici sotul ei. Vom merge sa o ducem si pe mama ei sa o vada, sper sa scape repede. La 11 jumate era dilatata 2cm
Am emotii pentru ea

Bianca ALEXIS-ARIAN si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna dragi burtici!
Ieri am fost si noi la control, si sunt super incintata ca l-am vazut pe bebe dind din manute si picioruse.Am plecat plutind de la dr. Si avem si 4 poze noi la album.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 9+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ghiulten, ma bucur mult pentru tine
E un sentiment minunat. Ma bucur ca puiul e bine.

Bia, tin pumnii prietenei tale. Na ca mi-ai dat si mie din emotiile tale Mi-am adus aminte cum bateam coridoarele cand au nascut prietenele mele si ce era in sufletul meu. Cand mi s-a nscut tiza a fost prima oara in viata cand am plans de bucurie. Imi curgeau lacrimile pe fata siroi. A fost extraordinar.
Stai, parca am plans si cand s-a maritat maica-sa dar nu-mi mai aduc aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_cris1 spune:

Biancabia - asta-i chiar culmea!!! ce coincidenta
Lady - multumesc pentru reteta, am sa fac si eu cand mi-o mai trece greata

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am revenit!
A fost super in Sinaia! Oricat ar fi de cald, acolo tot poti sa gasesti putin vant si racoare!!!

mihacor, happymummy Ma bucur cand aud asa vesti frumoase! Si eu incep sa devin nerabdatoare pana la urmatoarea eco-3 august( de fapt e control, dar sigur dr imi pune putin si ecograful pe burtica sa vedem ce face bebe). ecografia morfo cred ca o voi face pe 18-19 aug.
bianca Hai ca pana sa iti raspund eu, au scris fetele asa bine si detaliat despre DT si TT. Sunt statistici cu care personal nu ma impac..
Deci bianca si Cris aveti toate sansele sa va vedeti la maternitate!!!

Eu am mancat ceva buuuun in Sinaia (de fapt e unul din motivele pt care am mers azi acolo): sarmalute in foi de varza buuuuune. A mancat si pitica mea!!

Mai fetelor eu ma simt foarte bine, am intrat in euforia aia de trim2, cand scapi de greturi&co, stari ciudate, ameteli si nu mai am nik care sa indice o sarcina, decat o maaare burta. Ma mai incearca timid cate o idee cum ca "daca e ceva in neregula cu bebe/sarcina", dar imi dispare repede, din cauza starii de

Cam atat, fug la gatit, imi fac salata de boeuf. Hai ca o sa le supar pe gravidutzele cu greturi, la cate feluri de mancare scriu intr-un mesaj..

Alina 13+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput