LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
bumble, imi pare asa rau pentru Victor! si pentru tine, ca esti cu nervii intinsi
de dimineata, cum imi era rau, mi-am luat tensiunea: 10 cu 8, nici gravida n-aveam atata!! am tot furat din cafeaua sotului, pe langa capuccino al meu, dar fara rezultate vizibile, tot ametita eram. si la farmacie la amiaza la fel aveam 10 cu 8! acum vad ca nu ma mai doare nimic, doar mi-e somn. dac-as putea dormi si eu cu tati si cu Isa!! azi a fost usor, am pus-o in patut, si-a luat 2 ratuste din 3 pe post de suzete (chiar ma gandeam ca ar fi o faza sa se invete acum cu suzetele cumparate inca inainte de nastere si nefolosite!! ), le-a povestit o vreme si a adormit. nici vreme nu e de plaja, cald dar vant puternic! am gasit o reteta de tocanita picanta, mai incolo ma apuc de ea...
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
CRISPO important e ca stie ca nu folositi lucrurile,ar fi fost mair au sa nu folositi si el sa creada ca daDa,inteleg postura ta,si eu as face lafel,decat sa fie mai tarziu discutii.
ROXANA da,ii lipseste tati,si ai mei fac asa.cand vine tati trebuie sa lase tot si sa se lase calarit.nu-l lasa sa respire,si de obicei sta cu ei ca altfel e jale.macar prima ora:)
DENISA atat de rau imi pare de ceea ce citesc...pt tine si pt copii.La tine clar ca nu are de-a face cu copilaria ta.dimpotriva,tu chiar faci logic si pe drept comparatii cu familia ta echilibrata si care sacrifica tot,si vezi ca el nu e asa,si te enervezi pt ca iti lipseste armonia din copilarie.
nu inseamna ca noi femeile ne enervam degeaba pe soti ,ca mereu e din cauza frustrarilor.
era vorba de crizele de nervi care ne apuca de la lucrurui aparent minore,crizele alea necontrolate ,cand stai si te gandesti:da,am motiv sa ma supar,sa atrag atentia,dar totusi,de ce simt ca explodezzzz??e ceva aici la mijloc..
Pt ca nu e normal sa simtim ca innebunim cand cel de langa noi nu face ceea ce noi ne asteptam sa faca.e motiv de suparare,de cearta,de despartire chiar atunci cand nu indeplineste nimic din ceea ce ne-am dorit,dar niciodata nu e motiv de explozii grave.
eu cand simt ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti,imi dau seama ca motivul real e doar un.."motiv".ca altceva a facut sa verse paharul.
La tine,daca se intampla asa ,sa simti criza f f puternica,de necontrolat,poate fi din cauza frustrarilor nu din trecut,ci acumulate in casnicie ,o nemultumire de multa vreme tinuta in frau.
imipare rau,cand vad ca sunt neintelegeri atunci cand apar copiii,sau erau dinainte si nu se vedeau,sau apar dupa...Orice tata ar trebui sa fie responsabil pt familia lui,nu doar o mama.
deci,cearta cu sotul nu neaparat e din cauza copilariei,poate foarte bine sa fie doar din cauza lui.numai ca trebuie sa ramana atat,o cearta,o discutie...
Apoi fiecare cu limita lui,solutii sunt doar doua:lasa unul de la el incercand totusi oschimbare pasnica,sau se desparte.cearta continua nu merge..
cunosc tati care nu s-au jucat niciodata cu copilul,care nu faceau nimic incasa,dar aveau si alte calitati,muncitori,nu lipsea familiei nimic,se zbatea ca macar economic sa fie bine.Altii se joaca doar si nu muncesc...Altii le au pe toate,dar na,mai rar..fiecare cu ce are..
BUMBLEBEE of,micutul..si tu cred caesti franta !! multa sanatate !
DENISA acum citesc ca soacra ti-a aruncat bateriade la laptop??bai,dar e DITAAAAAAAI ,cum n-a vazut-o??si sculele ,cum asa,cadoar nu erau mici ?
dar cum arunca asa ce gaseste?
RODI cum mai stati cu febra?dintii sau vreun virusel?vrei sa o duci la toamna la cresa ,pe Isa?intereseaza-te cat platesti pt orele extra .
VICTO ce scump,haha urla cand se termina mancarea,fomilaaa
RACUSOR-
Citat: |
in seara asta doua babe fugeau dupa carut sa ii indese copilului un biscuite in gura am zis ca le iau si la bataie |
si joi, cand am comandat tortul zice tipa de la cofetarie : ii dati si lui, ca e buflei, eu zic nu, ca nu ii dau dulciuri, ea se mira, cum nu, ca e grasut |
ELADEA,pot sa fie si dintii si inca sa nu vezi,sau poate ii e cald,sau sete,sau foame.al meu cand se trezeste asa suge si adoarme la loc...da-i laptic,poate adoarme mai bine.
cand au fost calduri mari se trezea des.cum il culci?Miguel doarme doar in pampers ,doar vreo seara mai racoroasa are tricou sau body cu maneca scurta.
VICTO
doar dc se joaca cu 2 masini concomitent nu suge |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ar fi binedaca ai ajunge sa intrebi unpsiholog de copii.
E.COLI se poate lua din APA,lapte nepasteurizat,carne nefripta ,hamburghese(nu e cazul la pici),dar deasemenea se poate lua de la persoane care au deja infectia,merg la wc si nu se spala pe maini.asa se transmite cel mai repede!
astfel,copiii desi nu mananca multe care ar putea avea e.coli,adultii mananca o carne nefripta bine ,iau boala,merg la baie si isi spala mainile bine.
deasemenea cand schimba copilul de pampers,si nu se spala pe maini,transmite de la unul la altul..asta se intampla in general in crese.persoanele care au infectia cu e.coli sunt foarte contagioase.
da colici si diaree.
BUMBLEBEE stiu ca esti obosita,dar el oricum nu intelege daca ai tipa la el,daca ia un pic de iaurt e suficient,incearca sa nu te stresezi,totusi in spitale te sperie prea tare si astfel ajungi sa nu mai stii ce sa mai faci de frica.nu se deshidrateaza chiar asa imediat,a luat un pic de iaurtel,mai lasa-l pana cand poate,incearca cu toate,posibil sa simta ca ii vine sa vomite de la apa,sunt copii care vomita dupa apa atunci cand au diaree si mai rau faci,lasa-l asa cand vezi ca nu vrea,nu te teme,tu il urmaresti si vezi ca nu e deshidratat.din cauza unor cazuri punctuale incepem sa ne speriem,medicii te sperie foarte tare pt ca la ei e defect profesional,le vin cateva cazuri grave si apoi sperie toate mamele.
nu trebuie fortat.ei spun ca TREBUIE sa bea,e recomandat,dar daca nu poate,vomita apoi.mai lasa-l,cu un pic de iaurtel nu i se intampla nimic alte cateva ore.ia-o usurel cu el.tin pumnii sa inceapa sa isi revina.daca il vezi vioi e ok !!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
citat din mesajul lui crispro Luna viitoare, pe vremea asta, lasam deoparte orice cura- se anunta vremuri grele, de tort, sampanie, suculet. pana atunci, le uram de 11 lunite, La multi ani sarbatoritilor: Dimitrie de Deveghe Miruna de Corrina Eva de Diana ![]() Mara de Alice ![]() Medeea de Saddie ![]() Ioana de Shoshika Sa cresteti mari si sanatosi! Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Si de la noi
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
Alina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
La mare, la soare!
![](toba.gif)
![](batetoba.gif)
![](chitara.gif)
![](coreografie.gif)
![](avion.gif)
![](disco.gif)
![](ilovey.gif)
![](invazie.gif)
![](sarpisicina.gif)
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
![](sieu.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Stiu ca e vorba de starea mea.. M-a ajuns oboseala, stresul. Mi-e tare ciuda ca nu am motive reale sa fiu asa, de aia v-am si spus.
Chiar m-a speriat tanti aia, data trecuta nu am fost internati la contagioase si tot mi s-a parut horror, aici chiar c-o luam pe ulei
.
A baut acum 10 ml de lapte.. Daca insist se apuca de urlat, mi-e teama ca daca ma tot bag in sufletul lui o sa refuze si pe viitor laptele.
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
aelita, tu esti subiectiva, ca ai supt degetul ;)
no, gata partyul.haideti ca ma pun sa incarc ceva poze, sa il vedeti pe grasun
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)