LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 2
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 https://picasaweb.google.com/111130347674373240043/Ducu?authkey=Gv1sRgCPCO-peYkMKCeg# Poze Ducu mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) 15 iulie 2010 |
PAULA sper sa fie deja spre finalul bolii,Raul !!
PUIUT MIC si daca nu am dreptate,tot sa nu te superi !ca doar nu am mereu .
OANA eu ii dau biscuiti normali,din cei mai simpli.i-am dat fara gluten de copii pana la 8 luni.
CARLA ei,in practica stii ca toti dam gres.important e sa ne ridicam,scuturam ,si sapromitem ca nu mai facem nici eu nu sunt sfantasi noooi necertam,dar ne trece.
ALICE ELENA daca nu vomita in jet nu cred ca e problema.poate mananca /bea mult si cand se apleaca...asa mai face Miguel.
cu mancarea nici mie nu imi place,sa ii dea cineva fara sama intrebe,ca eu nu le-am dat orice.dar cu luatul in brate,las-o ! sa se care cat vrea.de ce n-am si eu una sa-l tina numai in brate:)) adr nu,nu,merci,nu vreau defapt pe nimeni cu mine in casa hihiihih
pozele superrr!!! sunteti asa frumoase!! ce piscinaaaaaa !!!!
VICTO,doar hobby,mami,si necesitate
BUMBLEBEE of,multa sanatate Victoras!!! sa aveti o noapte mai buna!
e,soacrei i-a fost si ei frica,imi imaginez,tine copilul o noapte si exact atunci se imbolnaveste,na ,ca un facut ! si din frica aia,de ce veti zice voi,a scos si ea perla ca daca nu aveti incredere in ea...Nu lua in seama ,sigur a vrut sa spuna altceva..
se intampla..
ROXANA bravo TEO ,mergi singurel!!!!!
KATALINA spune-ne si povestea ta!
si eu te admir
CRISSY77-uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165515&whichpage=19" target="_blank">aicimesajul lui BUMBLEBEE.
Alice_Elena spune:
aelita, nu m'ar deranja sa o care daca Mara nu ar merge, dar din moment ce merge singura, nu vad rostu caratului. plus ca zilele trecute ma tragea de picioare sa o iau, si ea nu se mai cerea in brate.
da, asa vomita, cand se apleaca. eu ma gandesc ca bea multa apa.
cristina, are soacramea o casa in afara bucurestiului unde ea nu prea calca. noi ce mai mergem.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
crispro spune:
wow, Alice, ce fain, ca mergeti acolo la balaceala!!!
Eu in piscina din curte nu am facut niciodata baie ( e de 2 sau 3 ani), sotul doar o singura data. E a cumnatului. El zice sa facem , dar mai bine nu... ca uneori are tendinta la suparare sa reproseze sau sa arunce ca "eu ti-am dat" sau " eu ti-am facut" si atunci prefer sa nu.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
cristina, sunt si dezavantaje atunci cand stai cu cineva in aceeasi curte. cam ca la bloc... acum, tu stii mai bine daca te folosesti sau nu de lucrurile lor. poate va faceti si voi una a voastra
soacramea cred ca a intrat in piscina aia de 2 ori de cand o are...
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Am zis ca pana face copilul un an ne gandim la ceva si dam drumul la afacere, ca sa vedem daca merge ori ba- sa nu ma las de munca aiurea. |
stai ca-s in ceata. care copil sa faca un an?!
dar repede ai venit din Kaufland! cati bani ai lasat?
asa, am vazut si dulaul!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Roxana_Theo spune:
Oana si eu ii dau biscuiti normali, asa cum spune Aelita.
De fapt am inceput din ce in ce mai mult Sa-I dau mancare de care mancam noi(nesarata si necondimentata si bineinteles fara porc sau alte feluri de carne grea pt el). Oricum nu am renuntat nici la cereale. Theo ca de obicei alege din fiecare cate
putin.
Cristina la subiectul caini.... Sigur sunt cea mai fricoasa si nu ma intrece nimeni.
Roxana_Theo spune:
Cu afacerea proprie....Cristina si sotul meu zice ca al tau. Ca pe firma ta esti responsabil de salariile tuturor angajatilor. Dar partea buna e, zic eu , ca poti face ce stii si ce-ti place si iti ofera alte perspective. Asa ca daca ai un vis, Go For It! Mai bine sa stii ca ai incercat decat sa-ti para rau mai tarziu.
Merg si eu la culcare. Sotul doarme, iar pe Theo l-am 'stramutat' in patul nostru caci trecuse o ora dormind in patutul lui si nu se putea mai mult.
Noapte buna sa aveti.
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Paula, ma bucur ca Raul e mai binisor.
Bumblebee, multa sanatate lui Vivisor. Sper sa aveti o noapte bunicica.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
rodyka spune:
poze de azi, de la mare
noapte buna, delfinariu
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Cris2010 spune:
Crissteo, unde e ferma asta de animale? Sau e ceva privat, am inteles ca sotul lucreaza acolo??
de Solnushka Natali - 13.07.2010