LMA Sabina - Delfinasi de sarbatoare(159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Discutii din cauza ei nu am avut inca. Adica nu din cauza a ce a facut ea. Dar sunt lucruri care tin de educarea copilului si disciplinarea lui, care mie mi se par importante iar daca ii zic lui marius zice ca exGerez ca nu e as grav cum zic eu. Dar ma rog...sper sa realizeze ca am dreptate

Printre toti nervii si soacrele am descoperit ca i-a iesit un dinte sus Marei. E deja toata muchia iesita, noroc ca a scrasnit din ei ca nu vedeam :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nu e bun linkul. Dulaul e cu o
Poza mai in spate

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tu crisitina, esti figura. nu am vazut poza da ma gandesc ca e puiut catelusul.da de ce ti-e frica de caini?ai avut vreun incident neplacut?
aelita, esti de meserie psiholog, sau numa de hobby?
kata..am priceput acum de ce ai vrut tu copii multi, ca ai fost tu singura!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor.Iertati-ma ca nu mai zic nimic,dar am o perioada aglomerata cu serviciul,piticu, facut ceva provizii de legume/fructe pt piticu pt la iarna...ajung sper rupta seara si nu mai pot sta la calculator. Piticu e bine,dintos de nu se poate,8 dinti si 4 premolari...o distractie intreaga cu premolarii :))) . Imi solicita fiecare momet cand e treaz,dar e bestial.
Va urmaresc(sporadic) din urma. Vineri mergem pt cateva zile la pensiune la ochidut :) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

https://picasaweb.google.com/m/viewer#photo/114113026492227213912/5630260628521073297,authkey:Gv1sRgCMON3IOmw_nPGQ/5630294025282573522 - aici e dulaul :). Scriu de pe tel, nu stiu daca am copiat bine linkul

cred c-am mesterit eu ceva, ca imi deschide pagina mea de picasa. si daca ma deconectez, nu imi mai deschide nimic! iar cand intru pe albumele tale, ultima poza de la Vlad 2011 e a ta in oglinda, proband rochita... nici albume noi nu vad

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello, girls!
Noi am avut un we nebun. Sambata au cununat nasii, am lasat una bucata plodenstein la socrela, mers la nasi acasa, cu alaiul dup-aia la casa mireasa, stat la 'ia-ti mireasa ziua buna', luat una bucata plodenstein (care a dormit doar 20 de minute la pranz - asta a fost somnul toata ziua) venit acasa, stat dupa coorul plodensteinului ciufulit si mofturel, facut una bucata coafura (un coc simplu, m-a ajutat sotul), imbracat, aranjat, lasat iar plodensteinul la socrela si mers la nunta. Ne-am simtit f bine, am dansat f mult, de nu mai aveam picioare, ci niste butuci cu bataturi, am purtat o rochie simpla, neagra, care la o sarba a lasat putin din fundul meu la vedere .. Anyway, de la 4 pana la 6 (dimineata) m-am tot rugat de barbatul meu sa venim acasa, dar el cu chef de chef greu s-a lasat.. Pe la 7 m-am pus si eu in pat, dar m-am tot foit, tot trezit, la 11 m-am ridicat de tot. M-am certat cu una bucata sot, bine de tot de am ajuns abia la 14 dupa piscot, la masa.
Am avut o surpriza de mi s-au inmuiat picioarele.. piscotul meu era plin de bubite rosii.. Niciun aliment nou, niciun medicament, nimic nimic nou..
Am ajuns acasa, ne tot gandeam de la ce-o fi.. suna sotul soacra, o intreaba daca a avut cumva vreo sansa sa bage vreo granula la pisica in gura, sau sa rupa din vreo floare.. Soacra-mea nu si nu.
Adoarme puiul la 15.. la 16:10 s-a trezit, frigea!! 38.6, pediatra avea tel inchis, hop la urgente, ca si cu eruptie si cu febra nu vreau sa risc nimic. La urgente ne-a dat Aerius, Ca si antibiotic. Nu i-am dat nimic. Adica am mers doar pe antitermice.. Raspunde si pediatra, excplicat ce si cum, ne spune sa-i dam totusi 2ml aerius si Ca.
Pe la 21, deja trecuse febra de 39.. Impachetari, supozitoare.. in o ora juma' scade la 38.5. A vomat in jet absolut tot lapticul si din iaurtelul papat la 18..
Eu m-am pus cu piscotul in pat, sa dormim impreuna. S-a foit, a miorlait, pe la 1 mi se parea chiar mai fierbinicior.. 39,4 din nou! Impachetari din nou, intr-o ora a scazut iar febra. N-are sens sa spun ce noapte am avut.. ca stiti si voi..
Azi la 9 juma' la pediatra, ei ii parea a fi viral, dar ne-a trimis si la contagioase si la un set de analize.
La contagioase ne-a spus ca ar fi viral, tratament asimptomatic, numai antitermice, hidratare. Dar inainte a trebuit sa trecem din nou pe la urgente, ca sa ne dea ei trimitere la contagioase..
Adica am ajuns la 3 medici, dezbraca puiut, ascultat puiut la plamani, verificat gurita. Asta micu' a urlat tare tare, nu a fost deloc cooperant (nici nu prea avea cum la starea lui..).
Am facut analizele, ne-au si venit rezultatele, are si o infectie bacteriana, adica antibiotic, again!
Am sa fac vreo 2 poze, e pliiin de bubute mici si rosii, chiar si in plme, in gatut, pe talpa, pe urechi.

Am cit tot, dar evident ce vroiam sa spun nu mai stiu..

Victo, fetele au vorbit tare frumos. Te imbratisez si te tzuc tare! Intelegere, calm si rabdare! O scoateti voi la capat!

Paula, pe Raul bolnavior!

Alice, nasol cu soacra.. Poate daca-i spui tu.. finut? Sau na, pe intelesul ei..

Soacra mea stiti ce mi-a spus? - asta dupa ce a intrebat-o George daca a avut cum sa pape Vichisorul ceva nou, sau sa linga vreo frunza, sau na, ceva aparte- ca daca nu avem incredere in ea sa nu i-l mai ducem . Mi-am exprimat increderea in ea si ingrijorarea fata de starea lui V, i-am explicat si ca noi ne punem multe semne de intrebare, chiar de noi.. Dar tare prost mi-a picat .. tot ea e o victima..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bumble, pupam toate bubitele lui Vichisor sa treaca repede! rapid a gasit soacra motiv sa nu-l mai duci! pe de alta parte, poate s-a simtit si ea incoltita ca ar avea vreo vina si de aia s-a ratoit asa... desi in cazuri de-astea, nu se mai pierde vremea cu politeturi, se intreaba si se raspunde concret!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, eu stiu ca s-a simtit incoltita, de-aia a si feciorasul ei a intrebat-o tare frumos, ca poate ar fi prins vreun moment sa bage "ceva" in gura, ca sa nu o facem sa se simta in vreun fel, ca nu o acuza nimeni de nimic.. Dar la noi intotdeauna ajungem in acelasi punct. La EA! Cand am pierdut o sarcina si i-am spus.. ea s-a apucat de plans pt o sarcina de-a ei (a avut si ea ceva probleme la acest capitol). Lista e lunga.. mult prea lunga.. Dar ma amaraste tare.. Daca ma suna, ma suna sa-mi spuna ca ea nu mai poate de griji.. de parca eu as sta la trabucuri si la spritzuri..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, pupam tare pe Victor scump! sa treaca si febra si bubitele! Mor cand aud de febra asa mare!!!

Rodi, albumul nu era public, poate de aia nu s-a vazut. acum l-am facut public. aici e dulaul

Fug la un dus, ca am stat o ora sa adorm copil marait si obosit, si tot nu vrea. Asta e. Noroc ca a venit soacra acasa, asa ca merg la dus si in Kaufland, ca mi-e frigiderul gol!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bumblebee, multa sanatate si lui Victor!!. Vai, vai cum ati mai tras-o si voi!!
Frate, cum adica s-a simtit incoltita soacra? Adica asta e si ideea...eu cred ca o mancam daca lasam copilul la ea si il luam bolnav. Cred ca ai mei ar pleca de acasa, daca s-ar intampla asa ceva, numai sa nu ma auda... Inteleg, s-a intamplat, dar hai sa vedem daca nu aflam cauza...
Cristina, am vazut si eu marele si fiorosul dulau!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput