LMA Sabina- Delfinasi in straie de sarbatoare(160)
Raspunsuri - Pagina 10
ilinca79 spune:
crissy tare confuzia cu pensiunea. Dar poate pana la urma e o idee sa mai scoti un ban pentru rata
Rodi pupam Isuca bolnavioara. Cum mai e cu febra?
Cris, cred ca totusi de la vaccin sunt bubitele ca are multe si pe manute. De la caldura in general ii ies doar pe piept si gat...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
carla_2008 spune:
Enik bine ai revenit!de ce nu ne-ai mai scris pana acum?unde vedem poze cu puiul Robert?
Paul de Btz unde te vedem?
ultima stire: tocmai si-a cumparat soacra-mea o baterie de laptop de 200 euro.nu intelegeti! nebuna mi-a aruncat bateria nou nouta la gunoi din exces de zel,iarasi.Ultima oara i-a aruncat sotului niste scule de 1000ron.Acum e in concediu.Cand se intoarce de abia astept sa ii spun ca si- a cumparat o baterie.
imi vine s-o arunc de pe un pod!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ainotna Biscuiti de ovaz |
merci pentru reteta am sa o incerc
multumesc si pentru raspunsurile legate de biscuiti
Baby inseamna ca la voi e "paradisul biscuitilor" - 5kg
Carla am mai intrebat dar probabil nu ai vazut...imi spui ce carucior ai tu de la abc design? ce model?
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Enik, bine ai revenit! mai zi-ne despre voi, cum sunteti? cu ce va laudati?
Bumblebee, eu zic ca rar gasesti oameni ca tine. Tu zici ca nu ai nici un talent, eu zic ca esti un mare, mare om!!! Vine si timpul tau. Is convinsa ca gasesti vreo idee, si is convinsa ca orice ai incerca, te-ai pricepe, pentru ca esti isteata si harnica! Pupam pe Victor scump! Doamne, ca as muri sa trec prin asa ceva cu Vlad. Nu a avut veci febra mai mare de 38. cred ca as plange mereu, nu m-as putea controla. As urla la sot, ioi, nici nu vreau sa ma gandesc.
Paula, cum sunteti, ca nu zici nimic!!! Sper ca nu aveti probleme!!!
Ilinca, Vlad are cateva bubite si pe mana, la pliuri. Sigur is de la caldura ale noastre, ca a mai avut asa (ce-i drept numai pe piept si spate si asa a zis dr). Pai la cat transpira si la cat e de cald, nu e mirare... dar e ok sa aiba bubitele dupa vaccin? nu trebuie facut nimic? trec de la sine? stiu ca zicea cineva (ori Puiut, ori Paula, parca) de bubitele astea ca un soi de reactie la vaccin, si ca nu tb confundate cu bubitele de caldura. dar nu stiu daca tb facut ceva pt ele.
Am sunat medicul de fam al copilului, e in concediu 2 sapt. A zis sa mergem ca il masoara asistenta, si ii da vaccinul.f, as fi vrut sa il vada, desi nu am mare incredere in ea, dar sa ii vada fontanela, bubitele, pozitia picioarelor, etc. Eventual mai mergem o data la ea cand se intoarce.
Azi am experimentat doar o tura de somn. L-am tinut treaz (cu greu ) pana la 13, a adormit, s-a trezit dupa 40 min, l-am readormit. In total vreo 2 ore a adormit. Acuma, o sa continui tot asa. Si sper ca in vreo 2 sapt sa se prinda ca ala e singurul somnic, sa il faca de vreo 3 ore, exact cand e mai cald afara.
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Intrebare: cand fac pasaport piticului, trebuie sa mergem obligatoriu ambii parinti cu el?
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Intrebare: cand fac pasaport piticului, trebuie sa mergem obligatoriu ambii parinti cu el? Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
da. sau merge unul cu imputernicirea celuilalt
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Roxana_Theo spune:
Fetelor multumim pt raspunsuri: Ilinca, Baby, Ochidut.
Acum Theo doarme din nou. De 2ore. Dupa ce a Mai dormit si de dimineata alte 2. Nu am Mai experimentat asa ceva pana acum. Cand am citit de Isa, I-am luat si eu temperatura Cu mana insa vad ca nu are febra. Insa ceva tot cred ca e. Azi a fost tare marait si n-a mancat mai nimic.
ilinca79 spune:
Cris, da, bubitele sunt normale, pentru ca virusurile din vaccin sunt vii si e ca o forma f. usoara de rubeola/rujeola. N-ai ce sa faci, trec ele de la sine. Eu sper doar sa nu apara si febra sau alte simptome.
ilinca79 spune:
Denisa, mie mi se pare aproape incredibil ce spui...da cum sa arunci pur si simplu o baterie de laptop, fara sa intrebi ce e? sau scule? Doamne pazeste
ilinca79 spune:
Rodi, ce fel de imputernicire, de mana, sau neaparat procura notariala?