Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

madutza - ma bucur pentru voi;fa o baita si pentru mine

antguess - mami, tu vrei sa schimbi repede toate casutele?
casuta voastra e gata...acum vrei sa te muti la fluturasi de martie-aprilie 2012?

lalely

strumph pe unde umbli?

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

fetelor, asa imi este dor de mare...
de cand m-am maritat am fost in fiecare an, uneori si de 2 ori/vara...
cand ma gandesc ca anul acesta nu vad marea ma apuca jalea...de fapt nu o sa vad nimic
sunt consemnata la domiciliu

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Am revenit. Strumful meu s-a trezit, a bagat tzitzi la greu, apoi o tura de pedalat in patut cu jucariile pana s-a enervat pe ele si acum iar si-a luat somn.Eu am apucat doar sa despachetez, sa spal vasele si sa bag la spalat o masina, sa vad cat doarme, poate mai apuc sa fac ceva

Moulineta, eu nici macar contractii nu am avut, pur si simplu m-am trezit baltind, e drept ca in ultimele zile imi parea burtica tot mai grea si parca statea sa cada cand mergeam pe jos. Bine ca sunt bebeii ok, nu-i bai ca au fost asa grabiti
Ioanna, spor la smotruiala, bine ca poti face, ca te lasa bebelina, eu fac doar cand doarme strumful ca daca e treaz vrea sa ma auda pe langa el altfel vocalizeaza nervos de zor
Madutza, vacanta frumoasa la mare

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

anda, da, m-a lasat bebelina mea astazi sa fac treaba...asa ca am speculat momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Buna tuturor

Iaca si eu p-aci sa va povestesc despre vizita la pediatru.

In primul rand, multumesc pentru urare, Ioanna16

Asadar, santem ok, tonici, activi, dar nu in baremul de 4 luni. :( Mai avem putin putin si recuperam, santem peste 3 luni oricum.
Incepem diversificarea, a zis dr. N-as fi crezut asa devreme, dar cine sant eu sa contrazic un medic? Incepem cu suc de fructe(morcov, mandarina, nu portocala, piersica, para, etc)cate o lingurita pana la 6. Apoi combinam fructele. Si seara cereale. Pentru ca a luat doar 100 gr in ultimele 10 zile.:( Am luat "burtica sanatoasa" de le Nestle,(la recomandarea dr, pentru ca nu mai facem kk nici cu supozitor) dar n-a vrut deloc, nu-stiu cum sa procedez, ca nu mi-a mancat nici o picatura
La inceputul lui august mergem iar si ne face o schema de diversificare.

Am citit despre bebeii vostri, unii dintre ei, ca nu mai mananca san, de la caldura ziceti voi. Al meu nu mai ia completarea, aproape deloc. Sanul il mananca de numa....
Oare care sa fie explicatia de nu mai vrea LP?
A, sa nu uit, mi-a mai zis sa-l tinem in fundulet in brate, adica sa stea in fund pe picioarele noastre. Voua v-a zis vreun dr asa ceva?

Revin ca am mancare pe foc. Sper... Va

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

hello fetele
Madutza- casuta e inainte de branesti cu 4 km
trena de la rochita are un sistem de prindere , se prinde ca o codita sus sub talie
Ioana multumesc , rochita nu e grea deloc, nu are crinolina, e chiar usurica pentru o rochie de mireasa

bb_yasmi promit ca intru mai des de acum incolo::) si mie imi era dor

acum sa va intreb si eu de bebelusi, am vazut niste poze superbe cu bebei mari si frumosi,

Ai vostri stau in fundulet? isi tin capul bine?

Evelinne nu sta in fundulet inca, si cand o tin eu ridicata....de multe ori ii cad falcutele pe piept..tine capul su cat are ea chef, dar dupa aia parca ii cade pe piept....

ati inceput diversificarea? peste vreo 15 zile cand implineste 4 luni, vreau sa incep si eu

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
Bine ai revenit !!!

Felicitari pt noile ”proiecte”...si mult succes inainte!!!

1. nu il tin absolut deloc pe fundulet(nu este indicat acum).
2. isi tine capul foarte bine...se intoarce in toate partile fara probleme.
3. nu am inceput inca diversificarea...vrem sa ma prelungim momentul asta...are o viatza inainte sa manance mancarica solida, nu?

Puuuup mult scumpa!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mamici incepatoare ca si mine, am dat peste un link interesant despre diversificare http://bebster.ro/articole/diversificarea-alimentatiei-bebelusului-introducerea-solidelor-inceputul-diversificarii. nu mai stiu cum ramasese, daca se puneau pe prima pagina, eu nu am parola si user...sper sa va fie util!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

si mai e un site diversificare.ro unde au si retete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna fetele...

Deoarece sunteti fete cu experienta luminati-ma si pe mine:cum imi dau seama daca bebe tuseste de la raceala nu ca se ineaca??

Stiti ca v-am spus ca David este mucios..si de azi a inceput si sa tuseasca din cand in cadn.Sambata am fost cu el la doctor,l-a ascultat la plamani si nu avea nimic...dar acum???Nici nu stiu ce sa ma mai fac cu el..sa merg la medicul de familie maine???

Nu mai zic ca muci sunt in floare...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Depinde cat de des tuseste si modul in care o face ! Incearca sa-i da i putin ceai/apa poate s-a inecat sau are vre-un fir de par pe gat(specific ca al meu bebe a ramas fara par si la cat se roteste in pumnisorii lui mereu gasesc firicele de par care le baga in gurita daca nu sunt atenta). Nu cred ca ti-am fost de mare folos ! sa treaca mucisorii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

in 2 ore plecam la mare
sunt deja calare pe bagaje

va puuuupic si ma gandesc la voooooi!!!!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Distractie placutttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la !!!

Mergi la inceput