Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am uitat ceva

antguess cea mica este dulcica rau
m-am uitat si la rochita e superba, insa cred ca e greaaaa...

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello fetele
Madutza- casuta e inainte de branesti cu 4 km
trena de la rochita are un sistem de prindere , se prinde ca o codita sus sub talie
Ioana multumesc , rochita nu e grea deloc, nu are crinolina, e chiar usurica pentru o rochie de mireasa

bb_yasmi promit ca intru mai des de acum incolo::) si mie imi era dor

acum sa va intreb si eu de bebelusi, am vazut niste poze superbe cu bebei mari si frumosi,

Ai vostri stau in fundulet? isi tin capul bine?

Evelinne nu sta in fundulet inca, si cand o tin eu ridicata....de multe ori ii cad falcutele pe piept..tine capul su cat are ea chef, dar dupa aia parca ii cade pe piept....

ati inceput diversificarea? peste vreo 15 zile cand implineste 4 luni, vreau sa incep si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Bine v-am regasit!

Iaca si noi am sosit de la munte unde tare racoare si bine a fost!
Piticoata mea a dormit tare bine pe timpul zilei dupa fiecare masa cate o ora cel putin si toti sintem odihniti!
Numai ce-am ajuns in Bucuresti pe la 7 dimineata si de atunci nu a mai adormit deloc, degeaba ma chinui eu, atipeste putin si se foieste apoi se trezeste!!!
Pitica asta a mea numai pe la temperaturi de 20 max 22 grd se simte bine si doarme linistit! Sa vezi ce chinuri pe noi acum cu caldura asta oribila!!!

Madutza, multumim pentru capitolul nou! Diversificare placuta, ai fata mare de-acum... si eu tot dupa 5 luni incep si tot cu fructe... Distractie placuta daca mergeti la mare!!!

Dyadyazuza, este foarte periculos ventilatorul pentru un bebe asa mic; eu m-am lecuit dupa ce l-am pus intr-o noapte pe hol, deci nu in camera cu pitica, dar am lasat usa de la camera ei deschisa si a mers vreo cateva ore, iar a doua zi dimineata pitica mea avea ochisorul drept (dinspre usa) tare umflat... m-am speriat cand am vazut-o, insa intr-o ora s-a dezumflat de tot... de atunci prefer sa las geamul deschis de la camera ei toata noaptea si usa inchisa si o feresc de orice fel de curenti de aer, caci inainte nu eram asa panicoasa, dar stii cum se zice, pana nu patesti, nu crezi...deci ai mare grija mai ales ca bebele tau a fost si mucios!!!

Ailed_dota daca esti/vii in Bucuresti, poti sa-i pui cerecei fetitei aproape la orice clinica privata mare care are inclusa in lista serviciilor medicale specialitatea pediatrie (exe Medicover, Medlife stiu sigur ca pun cercelusi, poate e vreo clinica de-a lor chiar in orasul tau)...procedura dureaza foarte putin, maxim 10 sec (sint 2 asistente care perforeaza urechile simultan), costa 100 RON si include si cerceii care sint placati cu aur si pe care ii poti schimba tu ulterior, dupa 3 saptamani cu altii.

Cami_antonia off... greu e cu copilasii mai mari, cand alearga, se catara, se zbenguie si se lovesc te miri pe unde si cum... ma gandesc cu groaza si eu ca va veni vremea asta multa sanatate micutei Antonia si tie mami la fel!

Multi pupici pentru mamici cu bebici!!!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...

Deoarece sunteti fete cu experienta luminati-ma si pe mine:cum imi dau seama daca bebe tuseste de la raceala nu ca se ineaca??

Stiti ca v-am spus ca David este mucios..si de azi a inceput si sa tuseasca din cand in cadn.Sambata am fost cu el la doctor,l-a ascultat la plamani si nu avea nimic...dar acum???Nici nu stiu ce sa ma mai fac cu el..sa merg la medicul de familie maine???

Nu mai zic ca muci sunt in floare...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ma intreba cineva in cap trecut daca se vad rezultate la electro
Se vad, carnea de pe picioare a devenit mai ferma, o simt ca nu mai tremura asa de tare, o rochie care imi intra doar pe cap..acum intra si pe jos pe la picioare...ma simt mai bine...mai frumoasa...dar cred ca e si de la cap aici..oricum recomand electrostimularea cu multa caldura. eu ma simt f bine cand fac
pe langa electro mai fac si ultrasunete si drenaj limfatic..am un pachet de vreo 20 de sedinte amestecate...am ales ce credeam eu ca ma ajuta sa scap de celulita si sa ma mai subtiez un pic

sa va mai zic ceva...cred ca dani si evelinne o sa mai aiba un fratior sau o surioara...am facut prostii in perioada gresita...am avut ciclu pe 2 si pe 13 am facut ...ce nu trebuia...astept cu sufletul la gura urmatorul ciclu...ar fi culmea sa fiu gravida...pe evelinne am conceput-o pe 12 iulie.....anul trecut...ar fi o diferenta de exact un an...sunt nebuna clar!!!
va tin la curent..o sa cumpar un test la sf saptamani sau saptamana viitoare

Mergi la inceput

Alina06...steriletul care mi l-a recomandat este pe baza hormonala si reduce f.mult menstra...Am inteles ca ai cateva picaturi...
Mie mi-a zis ca asta tb sa fac sa tin oarecum in frau endo,plus ca ca si metoda de contraceptie este singura pe care o pot lua..fara pilule si alte cele...
Oricum imi este teama sa nu revina boala..asa ca imi voi pune..asta este nu am alta optiune..Ma ingrozeste gandul ca pot ajunge iarasi la operatie...Regim nu tin nici eu caci alaptez..dar dupa ce termin tb sa termin cu mancatul aiurea..nu mai zic cate dulciuri balotez.....am o pofta...

Si cand ma gandesc ca nu am mancat asa aproape un an....si acum nu am deloc vointa,,,

Mergi la inceput

Viss..multumesc pt articole...
Am gasit si o posibila cauza pt care bebe are asa ceva:endometrioza..este trecuta acolo la factori de risc pt hidronefroza..deci panala urma boala mea a afectat copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, tu o ti acum pe cata in fundulet?

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

da, mai tot timpul dar are nevoie de suport la spate

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

in 2 ore plecam la mare
sunt deja calare pe bagaje

va puuuupic si ma gandesc la voooooi!!!!

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

in 2 ore plecam la mare
sunt deja calare pe bagaje

va puuuupic si ma gandesc la voooooi!!!!

Poze

Distractie placuta si o vreme superba!!!
Meritati un mini concediu!!
Si noi ne vom gandi la voi!!!

Mergi la inceput