Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-bb_yasmi- multumim.iar tu prompta si draguta ca intotdeauna.sincer asa si simt, ca sunt comorile mele.minunile mele. si, binenteles -visul meu cel mai frumos
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
viss intotdeauna am gandit ca parintii de gemenasi sunt parinti alesi....nu oricine e binecuvantat cu asa o 'dubla" minune..cred ca e greu cu 2 copilasi de aceasi varsta deodata, mai ales fara ajutor dar recompensele sunt pe masura....dragostea primita inapoi si zambetele amandorura iti umple sufletul si uite de toate greutatile.
am plecat dupa buburuza ....si e asa cald afara...groaznic de cald...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ana_2010 spune:
Yasmi, dupa sucul de fructe, (pe care, apropo, cum il faci fara storcator?) ii dai lapte? Mie mi-a zis dr sa-i fac o masa numai cu suc de fructe, pe la 10-11 dim.
anda15, probabil ca nu e asa dezvoltat si nu face ce-ar fi trebuit pt 4 luni. Dar a fost foarte incantata dr de evolutia lui si cica santem foarte aproape. Eu nu pot decat sa ma bucur
Am vazut ca ai probleme cu candida, nu ii dai zilnic cu glicerina boraxata? Eu asa ii fac
Azi am facut vaccinul. Curajos baiatul meu, un sunet n-a scos.
Mami de Radu Andrei - 16.03.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
scrish, yvyana - multumim de urari
viss - eu intrebam de vaccin; ma bucur ca nu au fost probleme si bebicii au fost ok
pisuc - pup si felicitari pentru somnicul in patul cel mare
ana - felicitari pentru puternicul barbatel care nu a spus nimic la vaccin
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ana_2010 spune:
la multe lunitze fericite si sanatoase bb lucas si bb rebeca
bb_yasmi spune:
ana eu i-am dat putin timp suculet, vreo sapt max 2 . eu stiu ca se da intre mese, nu inlocuieste masa de laptic. eu cat i-am dat suculet, dadeam marul pe razatoarea de sticla (plastic) apoi strecuram prin sita (tifon). la cat au ei nevoie la inceput doar murdaresti degeaba storcatorul. apoi am trecut la fructele blenduite. si dupa astea la inceput i-am dat lapte completare. acum papa 120 max max 150 gr piure fructe iar lapticul dupa 1-2 ore.
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_2010![]() la multe lunitze fericite si sanatoase bb lucas si bb rebeca ![]() ![]() Mami de Radu Andrei - 16.03.2011 |
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna ziua !
Bai ati trimis soarele si la mine, multumesc
da ploaia ati uitat sa o luati la voi, ca iar a tras o tura buna , da bine ca vad ca iese soarele iar
si bine ca eram deja in casa cand a inceput ploaia ca am fost pe afara si ne-am plimbat un pic si am fost pana la supermarket ca aveam nevoie sa cumpar niste calgon pentru masina de spalat rufe ca aici e foarte foarte calcaroasa apa
la fiecare spalat trebuie sa pun cate o pastila din aia ca de nu imi stric masina , nu mai spun ca si la masina de spalat vase tre` sa pun sare de aia speciala pentru asa ceva dar si asa vad ca scoate niste sunete ciudate , mi-e sa nu ma trezesc intr-o zi cu bucataria inundata sa prind peste, da undita n-am
Piscoata doarme cu nasu in patura iar , acolo miroase frumos a mami
, se tot maraia dupa ce i-am dat sa suga la ora 1 si eu m-am mai dus si am mai facut treaba una alta si ea se mieuna acolo la ea in patut si nu stiam de ce... am venit sa vad ce vrea , am luat-o si am pus-o pe pat , bagat suzi in gura si nasu in patura si in secunda urmatoare era in lumea viselor
Alina06, mi-am adus aminte ca ai scris acum vreo 2 zile in urma ca te-ai dus la Craiova la hotel atunci cand a venit sotul cu fata de perna dupa tine m-a amuzat, cred ca asa o sa fac si eu cand plec in Ro
o sa iti platesc copy rights , ca doar a fost ideea ta
vezi ca ti-am admirat flacaul in poze si am lasat un mesaj
Yasmi, de ce te plangi de caldura ? parca tu erai aia cu soarele si caldura, nu ?
ori ma insel ? Hai ca glumesc, cred ca e sufocant de cald , imi aduc aminte perfect cat de cald era in bucuresti in iulie/august... intr-o noapte avea sa iau foc in casa pentru ca s-a aprins o priza , aveam bagat aerul conditionat si s-a supraincalzit si daca nu simteam miros de plastic ars si nu ma trezeam, dar precum dorm ca un caine, aud si simt tot
am mirosit imediat si cand am vazut priza in flacari
nu stiam ce sa fac... de desteapta ce sunt
am pus mana pe stecherul de aerul conditionat sa il scot din priza
cu mainile goale
puteam sa mor naibii acolo dar la cum ma panicasem si buimaca de pe somn, am avut curaj ca altfel cred ca nu aveam
astea-s povesti de spus la nepoti la gura sobei, mai am in tolba multe peripetii
La multi ani lui Lucas
si felicitari pentru mama
Lalely, multa sanatate puiului si spun si eu ca si fetele , baga homeopate si nu il baga pe antibiotic, e prea micut si pentru un simplu rosu in gat chiar ar fi pacat sa ii bagi ...incearca oscilo cu sirop stodal si cred ca o sa ajute si sper din suflet sa nu ajungeti la antibiotice
Yvyana, sper macar in augusts a fie cald si frumos sa o pot imbraca in rochite , sau poate in sept in ro cand ajung daca o mai incapea in hainute si o fi cald de rochitele si palariute dar cine stie ? mi-ar parea tare rau ca sunt asa frumusele toate hainutele astea de vara ce i le-am cumparat , dar deh ce sa fac, imghit in sec daca n-o fi, asta e vremea aici la Londra, ar fi trebuit sa nu ii cumpar asa multe , sa las sa cumpar cand o da caldura
Pozici noi nu prea am, am pus sapt trecuta cateva noi pe picasa, ai vazut ce bine ii sta fetii imbracata in hainute de barbatel ? sportica o fac, daca nu si fotbalista
daca nu macar handbalista ca e lunga si cred ca o sa fie inalta, asta e mostenire de familie din partea mea ca noi suntem cat plopu, din partea sotului sunt mai prichindei, soacra mea nu-mi ajunge nici la umar , o sa o bat pe chelie mai tarziu
daca m-ar auzi sa vezi ce mi-ar da ea
Simona da ce faci mami de esti asa busy ? stai la soare toata ziua? ai prins ceva bronz? la cat de cald este tot parca ai mai vrea un pic nu? ca si tu stiu ca urasti frigul si mereu vrei sa fie soare si callddddddddd
ce iti fac baietii? cum isi ocupa timpul toata ziua? stau la piscinuta, se balacesc? se uda cu furtunu ?
imi aduc aminte de vacantele la tara la bunica, cata balaceala, cata alergatura in jurul casei , ce udaturi mai trageam cu sororile si verisoarele mele
dupa aia statea pe patura la soare sa ne uscam
ce frumos mai era, mai vreau.... dar din pacate nu mai e cum a fost acum multiiiiiiiiiii ani, copii nostri poate dar nu prea cred , fiind asa departe , toate suntem imprastiate prin toate colturile lumii si cam rar ne mai vedem toata gramada
dar o ocazie buan sa ne vedem e in sept la botezul Sophiei si cununia mea cu Nick in biserica, abia astept
Ally, ai promis ca ne pui pozici cu Edy cheliosu si nu ne-ai mai pus
hai ca vrem pozici si de pe la Milano ca si de alea ne-ai promis si nimic
cum stai cu stocu de pampers?
Ioana, la multi ani pentru Rebeca
hai unde-i sampania ca eu astept sa beau
as beao gurita ca merge, si mi-e si pofta
Pisuc, bravo pentru mutare eu cred ca poti sa il pui si pentru somnul de noapte la el in patut in camera lui ca nu o sa ai probleme ca el e baiat cuminte de cand s-a nascut
nu ai avut probleme cu el deloc pana acum dupa cate imi amintesc si doarme toata noaptea de multisor nu-i asa? parca nu-mi amintesc sa fi spus ca il mai alaptezi noaptea? hai ca m-a lasat memoria, m-am babit.. dar cred ca asa e , astept sa ma lamuresti
sa stii ca si eu trebuie sa ii multumesc si sa ii ofer un brat de flori
multe multe multe si multi pupici cuiva drag noua, stii tu cine
cami, trimite si la mine niste pastai de alea bune ca mi-ai facut pofta si le-as face cu smanatana sau parjite cu ceapa si cu sos de rosii si usturoi aoleo..deja salivez, ud tastaturaaaaaaa
ana2010, ma bucur ca a fost bine la vaccin, gata ai flacau mare asteptam pozici mai multe cu marinarelul
anda, cum putem sa il vedem si noi in mai multe pozici pe Alex al tau ? eu sunt curioasa , asta se stie
Viss buburuzele au crescut mult si frumos si tu te-ai schimbat, te intinereste mult noua coafura
Iar am scris un roman, al 2 lea volum pe ziua de azi, da ce sa fac si eu daca piscoata doarme inca?
o astept sa se trezeasca sa o luam din loc, am uitat cand am fost la supermarket sa cumpar oua si smantana ca vreau sa fac clatite cu branza dulce la cuptor si am luat branza, am lapte si faina dar oua si smantana am uitat
bine ca i-am luat pampersi donsoarei ca nu mai aveam si de cum am ajuns acasa cand am dat s-o schimb , ptiu... mi-a mutat nasu la spate ... era plin de kk si mirosea cam naspa, a lapte acru
pfff...am sters-o si am bagat-o direct sub dus si i-am improspatat poponetu si mirosea frumos dupa si am smotocit-o de numa si pupat-o
Gata palavrageala, ma duc sa vad daca a terminat masina de spalat sa le bag la uscator si sa pun alta tura pentru ca maine e sarbatoare mare si nu se face treaba , maine e zi de leneveala
Daca avem vreo Iulia sau Ilie maine astept da baut si o feliuta de tort ca fara nu merje "beutura"
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
ana_2010 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi ana eu i-am dat putin timp suculet, vreo sapt max 2 . eu stiu ca se da intre mese, nu inlocuieste masa de laptic. eu cat i-am dat suculet, dadeam marul pe razatoarea de sticla (plastic) apoi strecuram prin sita (tifon). la cat au ei nevoie la inceput doar murdaresti degeaba storcatorul. apoi am trecut la fructele blenduite. si dupa astea la inceput i-am dat lapte completare. acum papa 120 max max 150 gr piure fructe iar lapticul dupa 1-2 ore. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Cu marul e ok, dar eu ii dau morcov si de-aia ma intrebam cum reuseai fara storcator. Nu i-ai dat morcov la inceput?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui strumphitza Buna ziua ! ![]() Bai ati trimis soarele si la mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina06, mi-am adus aminte ca ai scris acum vreo 2 zile in urma ca te-ai dus la Craiova la hotel atunci cand a venit sotul cu fata de perna dupa tine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasmi, de ce te plangi de caldura ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lalely, multa sanatate puiului si spun si eu ca si fetele , baga homeopate si nu il baga pe antibiotic, e prea micut si pentru un simplu rosu in gat chiar ar fi pacat sa ii bagi ...incearca oscilo cu sirop stodal si cred ca o sa ajute ![]() ![]() Yvyana, sper macar in augusts a fie cald si frumos sa o pot imbraca in rochite , sau poate in sept in ro cand ajung daca o mai incapea in hainute si o fi cald de rochitele si palariute dar cine stie ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simona da ce faci mami de esti asa busy ? stai la soare toata ziua? ai prins ceva bronz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ally, ai promis ca ne pui pozici cu Edy cheliosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana, la multi ani pentru Rebeca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisuc, bravo pentru mutare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cami, trimite si la mine niste pastai de alea bune ca mi-ai facut pofta si le-as face cu smanatana sau parjite cu ceapa si cu sos de rosii si usturoi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ana2010, ma bucur ca a fost bine la vaccin, gata ai flacau mare ![]() ![]() anda, cum putem sa il vedem si noi in mai multe pozici pe Alex al tau ? ![]() ![]() ![]() Viss buburuzele au crescut mult si frumos ![]() ![]() Iar am scris un roman, al 2 lea volum pe ziua de azi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gata palavrageala, ma duc sa vad daca a terminat masina de spalat sa le bag la uscator si sa pun alta tura pentru ca maine e sarbatoare mare si nu se face treaba , maine e zi de leneveala ![]() ![]() ![]() Daca avem vreo Iulia sau Ilie maine astept da baut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
![](iartama.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)