Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

La multi ani bebe LUCAS si bebe REBECA

anda, scrish cred ca toti bebelusii isi admira manutele pe la varsta de 3-4 luni... si pitica mea e toata ziua cu pumnisorul in gurita si roade la el frenetic, cand nimereste suge de zor degetul mare, m-am uitat eu le gingiute sa vad daca sint semne ca dau dintisorii sa apara si n-am remarcat mare lucru...mai nou isi trage de toate toalele si le molfaie toata ziua de isi uda toate bodyurile pana la buric... asta o patiti cu bebelusii vostri?

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Pai saptamana trecuta era destul de alba si pediatra l-a vazut si a confirmat ca e candida. Noua ne-a zis sa nu-l dam cu glicerina boraxata ca cica nu e ok boraxul pt bebe si mi-a recomandat solutia asta.
Daca dai cu o lingurita pe limba lui bebe si se ia albeata inseamna ca e de la lapte, daca nu se ia e candida. Asa ne-a zis ca ne putem da seama.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Anda15, fara sa vreau sa contrazic pediatra, cred ca e mai simplu sa-ti dai seama asa: daca ar fi candida ai avea si tu pe mamelon (ca doar nu crezi ca o infectie ramane doar pe limbuta ei, si ar avea si ea si la fundic (fiindca iese si prin scaun). Daca nu e nimic de felul asta, e sigur de la laptic!!! Si Petru a avut si m-a invatat moasa mea elvetiana desteapta (mai desteapta ca multi pediatri ma tem ...)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna, din nou
- am pus poze de la munte pe picasa.
- multumim fetelor care ne-au dat parola. era tot cea pe care o stiam eu, dar la email, era salvat fluturasi2011 pe gmail, nu pe yahoo, habar n-am de ce
-multumim celor care ne-au atasat aprecieri la pozele de pe picasa
- anda, la mine nu au vrut sa iasa pe natural, nu prea aveau pe unde, o trompa lipsa, ovulatia mai mult pe partea aia, ceallata trompa cam varza si ea..bine, am ramas si cu inseminari, dar nu a fost sa fie. la mine lucrurile in viata sunt obtinute de obicei cu multe eforturi, financiare, morale, fizice, asa ca, doar dupa 7 IAS si 2 FIV am ramas. ca sa simt mai intens fericirea de acum- imi zic eu

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- cineva intreba cum a fost la vaccin- excelent. de-abea dc s-au prins , 3 scanceli si atat.apoi nu am facut febra, nimic deosebit.

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Pai saptamana trecuta era destul de alba si pediatra l-a vazut si a confirmat ca e candida. Noua ne-a zis sa nu-l dam cu glicerina boraxata ca cica nu e ok boraxul pt bebe si mi-a recomandat solutia asta.
Daca dai cu o lingurita pe limba lui bebe si se ia albeata inseamna ca e de la lapte, daca nu se ia e candida. Asa ne-a zis ca ne putem da seama.

Anda15, fara sa vreau sa contrazic pediatra, cred ca e mai simplu sa-ti dai seama asa: daca ar fi candida ai avea si tu pe mamelon (ca doar nu crezi ca o infectie ramane doar pe limbuta ei, si ar avea si ea si la fundic (fiindca iese si prin scaun). Daca nu e nimic de felul asta, e sigur de la laptic!!! Si Petru a avut si m-a invatat moasa mea elvetiana desteapta (mai desteapta ca multi pediatri ma tem ...)

Pisuc Mic

Pisuc, nu prea stiu cum arata candida pe mamelon, ar trebui sa fie tot asa alb?
Din scaunul bebeului mai greu sa vad ca noi suntem vai vai cu kk, o data la 3 zile si atunci cu supozitor.
Oricum eu sper sa fie de la lapte, dar tot il spal cu bicarbonat, macar asa preventiv

Mergi la inceput

Dragelor
va zic si eu buna ziua, ca buna dimineata n-am apucat, azi toata familia s-a trezit la 7 asa ca apoi nu stiam cum sa ma grabesc sa-l scot la plimbare pe racoare... A dormit in parc 2 ture de peste o ora, a si papat, spre ora 1 ne-am intors (in parc era mult mai placut ca pe strada evident).
Acum doarme din nou, si cea mai mare victorie este ca doarme in patutul lui mare. De ce e victorie? Fiindca el de cand s-a nascut doarme noaptea in cosuletul din camera noastra si ziua pe unde i se face somn (landou, perna-vacuta, covor de activitati, uneori cosulet, de multe ori scoica fiindca il leagana si adoarme) - dar aproape niciodata in patutul din camera lui, pe care-l percepe doar ca pe un loc de joaca din cauza caruselului si a celorlalte jucarii din el. Si am decis (ce coincidenta - o data cu Strumphitza! ) ca asta trebuie sa se schimbe, fiindca n-am chef sa-si strice coloana dormind in pozitii nefiziologice (scoica si vacuta) . Asa ca azi am strans toate jucariile si l-am culcat acolo; initial a protestat un pic, dar in final a adormit, si e o mare victorie! Voi incerca sa repet zilnic asta pentru somnul de acasa.
In curand facem si schimbarea de somn de noapte, fiindca acel cosulet devine neincapator, si nu ne decidem daca sa-l culcam direct in patutul din camera lui sau in camera cu noi in patul pliant... Mai ales ca pe 8 august plecam la Cheia cu acel patut - Scrish, cum s-a adaptat Luca la trecerea dintr-un patut in altul in vacanta? Si-a stricat progarmul de somn?
In rest, si el si isi roade degetele (a trecut deja de la pumni la palma deschisa...), si le impleteste, si le admira, sunt jucaria lui favorita

Lavi, ce minune sa simti ca zice ma-ma-ma cu adresa! Abia astept si eu, Petru deocamdata are ca silabe preferate ma, me, bu, da pe care le combina cum vrea el
Cami, dar ce zi ai ales maine pentru Bucuresti - se anunta cea mai caniculara zi de pana acum - bine, n-aveai de unde sa stii cand ai programat...

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Anda15, varful mamelonului ar fi tot alb si foarte dureros, iar fundicul lui ar fi rosu cu niste mici pete albe (ca limbuta). Daca n-are si n-ai, e de la lapte sigur.

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc nu cred ca e inca cu adresa mama-ul dar asa de fericita am fost sa il aud...eram in bucatarie spalam vasele...buni tocmai ce ii daduse papa si a striga daca am auzit ceva...eu nuuu...si apoi lucas a repetat din nou ...asa cu jale.....e asa chinuit uneori cand il ia durerea de la dintisori :( ...iti dai seama ca am lasat tot si in 2 sec am fost langa el sa aud si mai clar ca nu imi venea a crede...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yvyana da, si luca molfaie la hainute si se trage de ele destul de mult

pisuc felicitari pentru marea victorie e o mare realizare pentru bebe petru cand am plecat la munte cu luca sa stii ca am avut emotii mari, nu stiam cum o sa fie trecerea la alt patut. noi i am luat un tarc/patut de la carrefour, nimic deosebit. am avut imensa surpriza sa constat ca nu i-a afectat cu absolut nimic somnul de noapte, a dormit la fel ca acasa! bine, am avut grija sa respectam orele de baita si de ultima masa si totul a mers snur. singura diferenta fata de acasa e ca in camera unde am dormit nu aveam perdele/draperii si intra un soare orbitor la 6 dimineata care ii dadea trezirea dar statea pe silent, nu plangea nu nimic, doar facea gimnastica in patut. deci eu cred ca poti sa stai linistita, o sa decurga totul bine mai ales ca el are o rutina a somnului stabilita si asta e cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss ai 2 comori!!!!! fff frumosi si e o placere maxima sa ii privesti!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput