Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-anda- apropo de solutia cu bicarbonat. asa dam si noi la apcienti- o lingurita dizolvata intr-un pahar de apa. treb stearsa atat limba, cat si gingiile, peretii obrazului, si cat mai jos in gat,palatul dur de deasupra cavitatii bucale. ca sa nu respinga gestul ii vorbesti, si-i lasi sa suga degetul tau infasurat in panmsament steril umezit in solutie, in timp ce tu iti vezi de treaba ta. noi am avut probelema asta cu candida de la nastere, ptr ca am dat exclusiv lapte praf- care intretine bacteria, si dupa antibiotic s-a intensificat, dar dupa ce 2 zile am sters gura dupa fiecare masa( nu imediat ca vomita- la 30m minute) in 2 zile am rezolvat. dupa ce am sters cu solutia asta, am dat si cu glicerina cu stamicina , solutie preparata la farmacie, astfel incat concentratiile celor 2 s afdie potrivite varstei sugarului.

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

BB Yasmi, la multe lunite baietelului si tot cadouri din astea sa-ti faca.

Noi suntem in stadiul de contemplare a pumnutilor
Fetelor, toti bebeii sunt asa fascinati de pumnii/mainile lor?Al meu e pur si simplu indragostit de ei de vreo 2 saptamni, toata ziua ii priveste lung, vorbeste cu ei si-i pupa, e ca un catelus cu osul lui, tare ma distreaza

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumim.
da anda!! cred ca toti bebeii (sau majorittatea) examineaza manutele, se joaca cu ele, rod pumnisorul..asa a fost si fetita si acume si baiatul la fel.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

ally - multumim frumos de urari

anda - da, cred ca toti sunt fascinati de manute...si a mea e la fel

yasmi - eu stau la casa, e racorica si la mine cat de cat, dar am fost afara la intins rufe ca maine e sarbatoare si am spalat azi...si e teroare afara

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-anda- apropo de solutia cu bicarbonat. asa dam si noi la apcienti- o lingurita dizolvata intr-un pahar de apa. treb stearsa atat limba, cat si gingiile, peretii obrazului, si cat mai jos in gat,palatul dur de deasupra cavitatii bucale. ca sa nu respinga gestul ii vorbesti, si-i lasi sa suga degetul tau infasurat in panmsament steril umezit in solutie, in timp ce tu iti vezi de treaba ta. noi am avut probelema asta cu candida de la nastere, ptr ca am dat exclusiv lapte praf- care intretine bacteria, si dupa antibiotic s-a intensificat, dar dupa ce 2 zile am sters gura dupa fiecare masa( nu imediat ca vomita- la 30m minute) in 2 zile am rezolvat. dupa ce am sters cu solutia asta, am dat si cu glicerina cu stamicina , solutie preparata la farmacie, astfel incat concentratiile celor 2 s afdie potrivite varstei sugarului.

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Da Viss, ne-a dat pediatra solutia cu stamicina acum o saptamasna si am facut 7 zile tratament dar tot nu mi se pare ok si de aia vreau sa-i dau si cu solutia asta de bicarbonat si banuiesc ca si tzitzi trebuie spalat cu ea ca sa nu ne invartim in cerc
Sa-ti traiasca puiutii, ce frumosi sunt
Ma bucur ca ti-ai implinit visul, eu te stiu de la inseminare de vreo 2 ani cand eram si eu pe acolo. La mine nu a vrut bebe sa vina nici cu inseminari, nici cu tratamente, a venit el singur natural dar cand a vrut el, nu cand am vrut eu.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, ma-ma-ma, La Multi Ani! Pupam baiatul!
Ioana, si tie la fel: La Multi Ani! o floricica pt fetitza

Anda, de tzitzi nu stiu ce sa zic daca sa dai sau nu. Eu nu mai alaptam cand am primit tratamentul ala, asa ca nu mi-a zis nimic. Dar pana la urma, preventiv asa poti sa dai, nu? Zic si eu... rau n-are ce face.

Al meu a dormit 2 ore de la 11 la 13, a mancat, a stat o ora cu mine pe la bucatarie si acu' s-a bagat iar la somn .

Am bagat si eu niste friptura la cuptor. Noroc ca asta (proprietarul apartamentului) a mutat bucataria pe balcon si a pastrat usa dintre ele. Asa evitam sa intre caldura in casa .
N-am deloc chef de mancare gatita , gen tocanita, ghiveci, pilaf... chestii de-astea. Cred ca de o luna n-am facut deloc. Doar fripturi, paste, salate... Doar ca in fiecare zi tre sa fac cate ceva. Asa, cu mancarea gatita, rezolvam pe mai multe zile

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

bebe LUCAS si bebe REBECA

anda si baiatul meu e fascinat de pumni, e tare simpatic, uneori efectiv se infige in ei, e ceva de speriat! toata ziua sta cu ei in gurita! ba mai nou a inceput sa suga la degetul mare si e caraghios rau ca nu si l tine in pozitia clasica de supt degetul...combinat si cu faptul ca a inceput sa faca bulbuci si ca atunci cand sta pe burtica efectiv saliveaza la greu, ma astept sa apara si dintisorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alina - multumim frumos

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina06 multumim.
si eu cred ca ar trebui sa fac ceva mancare gatita sa ma tina 2 zile.
acum m-am pus sa fac peste file pane crocant+ gratar de file de peste iar mai tarziu pe la 17-18 fac langa ori cartofi prajiti ori natur si cu sos de usturoi cu smantana
uitasem: vreau sa incerc sa fac si vinete pane +pe gratar. acum le pregatesc/
ieri nu am gatit nimic nici vineri si in wk am fost plecati si uite asa am tras chiulul

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi .
Noroc ca am bagat si eu friptura aia la cuptor, ca altfel mi se facea rau de pofta pe aici. Am uitat sa precizez. Fac ciorba insa. Noi suntem mari ciorbari si nu putem fara. Hai 2 zile pe sapt sa zic ca nu mancam, in rest insa, bagam la greu.

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput