Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
florelacri spune:
salutare burtici....sunt si eu o gravidutza de octombrie....
as avea o intrebare, voi cate kg ati luat in sarcina pana la 26 sapt? toata chestia e ca mai am niste prietene gravidutze si toate au luat putin in sarcina, numai eu sunt BIGMAMA...
va doresc tuturor o sarcina usoara si o natere la termen...pupici pe burtici....
loredanar spune:
salut burtici.
natalia si eu am insomnii insa m-am cam obisnuit. in ultima vreme adorm la 12-1, ma trezesc pe la 4 si mai adorm spre dimineata vreo 2 ore,iar ziua nu mai pot dormi. probabil ne pregatim pt ce va urma.
Lori 34+ fericita cu Mara
racheel spune:
florelacri, bun venit si sarcina usoara in continuare
Uita-te pe prima pagina, si ai sa vezi Kg noastre pe saptamanai.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
zubi spune:
buna dimineatza dragi burtici cu bebici
Sa va spun ca sunt foarte mandra de mine????azi noapte am dormit pt prima oara in viata mea,singura in casa...si chair a fost ok, d'asta sunt asa mandra..indi al meu a fost retinut la birtou, ma rog,au niste probleme la firma, si firma lor e intr-un ap cu 3 camere, si au ramas el si seful lui,si a venit acasa pe la 10 sa se schimbe, si mi-a zis sa vin cu el sa stau acolo linistita intr-o camera,sa dorm..dar na, mi-era tarsa ..SI AM RAMAS ACASICA SINGURICA..m-am trezit de cateva ori pe noapte, normal,dar nu am fost speriata,asa cum credeam,cand o s ama vad singura noaptea in casa...in schimb, mi-a fost foarteee dor de el:((((((
LA MULTI ANI Michaella..cu foarte mare intarziere
Didianana, nu are nimik ca ai picat un examen...ehe..daca nu mai si pici cate unul,parca nu simti:)
Marryan, deci...patutul este preferatul meu,e visul meu de patut,e superb
Sei, stai ca pun si eu acuma pozici,sa vezi acolo burtaa maaareee, tu esti super scumpa, radiezi,..si mie toata lumea imi zice ca raidez asa,ca se vede o stralucire pe fata,pe care cred ca toate gravi o au
Stefy..vrei niste bataitza mami? pai tort d'asta pui tu sa il vad io si sa inghit in sec? eiiiiiii...foarte bine arataa
Elly_b..o sa te obisnuiesti cu toate,o sa vezi,acum le vezi pe toatwe asa pt ca este o schimbare,si ,asa cum ai spus tu, esti atasata de locuri...o sa vezi ca apoi,toate or sa ti se para foarte ok...o sa iti faci in curte exact asa cum vrei tu si o sa fie foarte bine
May..vis in Malta
Natalia, mai sutn si stari d'astea, si insomnii,si nervi, te cred,te inteleg, toti sa doarma linistiti si tu sa te invarti in pat...asta e perioada cea mai grea din sarcina cred eu..pt ca bebe e mare si nu ar eloc..noi suntem grele, caldurile ...toate se aduna acum,plus emotiile, subconstientul nostru lucreaza oricum..mai inceaRCA SI TU CU UN CEAI DE TEI CALDUT INAITNE DE NANI, CATEVA PAGINI CITITE DINTR-O CARTE...si gandul l abebe din burtica,trebuie sa te linisteasca, pooop
si eu ieri ama vut treaba,iar am fost gospodina, adik am bagat la congelator multe legume, verdeturi, azi tre sa gatesc: ciorbita de teci cu iaurt si mancarica de inimi si pipote de pui.
O zi cat mai frumoasa
Zubi, mami33+ cu
minunea mea
bujo spune:
Prezenta si eu. Eu sunt bine, ma lupt cu caldura. Pot spune ca dorm relativ bine noaptea, asta dupa ce termina fiica-mea programul artistic si reusesc sa gasesc o pozitie in care sa pot respira. Seara imi pica tensiunea, nu ca ziua ar fi mai mare. Dar seara am cam 9/4,5 si am stari de ameteala. Mi-am facut niste analize si sunt cam iesite din limite. Creatinina si ureea serica scazute. Am citit ca ar fi asociate cu aport scazut de proteine, iar cum eu nu prea tolerez carnea sarcina asta.... Ce ma ingrijoreaza sunt trigliceridele care sunt 328, normal e sub 150. Nici sotul cu dislipidemie nu are asa. Maine ajung la dr sa vedem ce zice, poate e doar pe fond de sarcina.
Una peste alta, astazi imi serbez puiul. Nu stiu cand au trecut 3 ani de la ziua cand mi l-au pus caldut pe fata ca sa-l pup. Si acum e baiat mare, isi canta singur la multi ani si imi tot spune ca a avut musafiri care i-au adus cadouri Manca-l-ar mama de strengar.
bujo mami de Filip si 33+ cu
zubi spune:
BUJO, LA MULTI ANI pt Filip, sanatate si tot ce va doriti pt el..ahaaa,deci azi papi multe prajituri..si tort....hmmmmmmmmm....
Am uitat sa va mai spun ca azi se intoarce mama mea din ANglia de la vara-mea,si a zis ca mi-a adus o valiza intreaga pt bebe, cu hainute de la gemeni cat sa am pt un an intreg,ca nu mai e nevoie sa mai cumpar eu nimik..si sterilizator..d'abia astept sa le aduc acasa si sa le vad...
ma apuc de mancarica
Zubi, mami33+ cu
minunea mea
Lali_mete spune:
LA multi ani frumosi Filip de Bujo,sa cresti mare,sanatos si voinic!
Marryan si eu am vazut pozicile,si sunt de acord cu Zubi,minunat patutul!
Zubi ma bucur ca a fost frumos la tara,si ca v-ati simtit bine impreuna. Eeh,eu m-am obisnuit sa dorm singurica,Vali are si ture de noapte destule ...
Cald dom'le,cald la Constanta! Curg apele pe mine!
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani
Lali_mete spune:
Nana activeaza-ti si tu pm.
Pentru Raisa
AMR 7 saptamani
Lali_mete spune:
Zubi as fugi ,dar e prea cald . Am facut un dusulet racoros,cred ca mai fac unul, ca vad ca ventilatorul nu mai face fata.
Asta am facut eu ieri jumatate de zi
Pentru Raisa
AMR 7 saptamani