Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna, fetelor!

Si LA MULTI ANI, MICHELLA!!! Suntem nascute in aceeasi zi:)la 1 an diferenta (eu is ai' mai bratrana:))
Tot ieri a fost si ziua mea:)

Din pacate, inca nu avem internet in noul apartament, iar modemul de vodafone de care ziceam ieri a hotarat sa nu mai funtioneze.
Bine macar ca am net la serviciu si va pot citi de aici

Aseara am tras o mare spaima Dupa o zi de agitatie, dupa ce ma bagasem deja in pat si ma linistisem, din senin am simtit un junghi in partea dreapta a burticii, durere care s-a intins spre tot spatele si picior drept. Eram paralizata de durere! Si in acelasi timp ma gandeam la ce-i mai rau. Mi-a dat sotul un no-spa si incet incet durerea m-a mai lasat. Dar nici o miscare la bebe. Asa ca ne-am imbracat si fuga la urgente la Medlife.
Din fericire, bebe era bine. Nu stiu de la ce am avut durerea aia, ca la eco nu se vedea nimic in neregula. Important e ca bebe e bine, dar m-am speriat rau. Mai ales ca never ever am avut o astfel de durere!!!

Si am inceput sa fac Clexane, de ieri. Am fost la spital sa mi-o faca o asistenta, in ideea ca poate azi o fac singura. Am asa emotii, ca numai la gandul sa-mi fac eu injectia ma ia cu lesin. Dar o sa incerc totusi...

Ma duc sa citesc din urma si revin!

Mergi la inceput

superbe locuri!!!! si pozele pe masura!!

Citat:
citat din mesajul lui May3

fetele, uite unde eram eu anul trecut aprozimativ pe vremea asta :

http://monalisa900.wordpress.com/2010/07/09/malta/

vreau si acum...

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

aaaaa... ce bine e cu burta plina....

pana la ora asta am fost la servici 3,5 h si la cumparaturi....
cine e ca mine sa mearga la servici in concediu?

Zubi... ai vazut ca s-a rezolvat pb lucrusoarelor? ei.. meriti bataita pt atatea griji ..
abia astept poze... nu cred ca esti big mamma .. numai mamma

Nati.. sorry.. dupa cum ti-am zis, am zis eu sa le lasi mai moale toate ca vine vremea cand nici sa dormi nu poti.. sper sa ne vedem pretty soon..

Bujo
.. ma bucur sa te vad.. la MULTI ANI ! pt piticel . ce frumos ai zis ca l-a adus la tine incat imi dau lacrimile

Lali
... tu ai folosit slingul cu paul de mic? mi-i se pare nesigur daca nu ai experienta.. asa-i? ma gandeam sa renunt la wrap pt sling dar imi e frica sa nu fac prostii...

Prima noapte de calareala a pernei a fost frumoasa

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Kora am uitat sa iti urez toate cele bune si tie ,dar ierti tu neuronii gravizi ai nostri,nu? Parca ai dat si tratatii ier,daca nu ma insel. Primesti un buchet de de la mine,macar asa,virtual? La multi ani !

Incep si eu ca Stefy...imi e foame si habar nu am ce samananc. Ieri mi-am facut tocanita de ceapa cu pipote si ficatei,nu mai mancasem de cativa ani. M-am asteptat la arsuri,dar nu au fost azi-noapte .
Mai fetelor,eu m-am speriat cate fructe bag in mine... ASeara mancasem fara sa imi dau seama 4 ditamai piersicile, o jumatate de pepene galben ( sa zic vre-o 600 gr de pulpa) , si o felie generoasa de pepene rosu. Apoi ,la vre-o ora am bagat o farfurie de tocanita cu mamaliguta calda ...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Seidana l-am folosit de la 3 luni, il puneam alungit in el cand facea nani,si in pozitie verticala cand era treaz. Trebuie putin exercitiu la inceput,dar daca nu te temi iti va iesi,si te vei descurca bine cu el. Eu am exersat cu o papusa si cu un ursulet . M-am holbat bine la filmulete pe net, am tot incercat diferite pozitii ale bebelusului in el,si pana la urma am ramas la primele doua de sus :

Pentru Raisa
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

ce ma enerveaza , la vizualizare imi arata pozele,si pe forum nu ,mm...

Pentru Raisa
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

La multi ani lui Filip! Sa fie iubit, fericit si mai ales sanatos!!

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Una peste alta, astazi imi serbez puiul. Nu stiu cand au trecut 3 ani de la ziua cand mi l-au pus caldut pe fata ca sa-l pup. Si acum e baiat mare, isi canta singur la multi ani si imi tot spune ca a avut musafiri care i-au adus cadouri Manca-l-ar mama de strengar.

bujo mami de Filip si 33+ cu

Mergi la inceput

Lali, Multam fain! Ieri nu am reusit sa itnru sa ma laud si sa dau tratatii Michela ne-a tratat ieri

Eu tot ce pot sa va ofer acum e o limonada cu miere si cu gheata. Ca storcatorul de fructe l-am scos primul din cutii si numai de sucuri m-am tinut ieri si azi.
Bietul sot, noroc ca la serviciu mananca bine de pranz, ca acasa nu prea are sanse de cateva luni incoa.

Va

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Kora am uitat sa iti urez toate cele bune si tie ,dar ierti tu neuronii gravizi ai nostri,nu? Parca ai dat si tratatii ier,daca nu ma insel. Primesti un buchet de de la mine,macar asa,virtual? La multi ani !

Incep si eu ca Stefy...imi e foame si habar nu am ce samananc. Ieri mi-am facut tocanita de ceapa cu pipote si ficatei,nu mai mancasem de cativa ani. M-am asteptat la arsuri,dar nu au fost azi-noapte .
Mai fetelor,eu m-am speriat cate fructe bag in mine... ASeara mancasem fara sa imi dau seama 4 ditamai piersicile, o jumatate de pepene galben ( sa zic vre-o 600 gr de pulpa) , si o felie generoasa de pepene rosu. Apoi ,la vre-o ora am bagat o farfurie de tocanita cu mamaliguta calda ...

Pentru Raisa
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

of, mai am inca o ora de stat la birou. si e asa de caaaald!
nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in masina, ca a ajuns soarele la ea

Mergi la inceput

si sunt si singura in birou si e foarte foarte liniste. imi vine sa vorbesc sa mai aud o voce umana (o fi asta primul semn al nebuniei??).
si prin firma e cam pustiu, ca a plecat lumea la masa. ce curaj sa iasa pe caldurile astea!! cica-s vreo 38 de grade pe afara, pe aici pe la Bucuresti.
grrrrr!

Mergi la inceput