Strugurasi de Sept-Oct 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
lai spune:
Sei, ma tot invartesc intre 3 si 5, ba mai pun, ba mai scad. Practic eu zic ca deocamdata stagnez (daca as pune un grafic cu greutatea masurata zilnic, ar fi o insiruire de o gramada de numere diferite, toate intre 3 si 5).
Lai 33+ cu
didianana spune:
ELLY acum te inteleg..Chiar stupid cel care a facut piscina, nici daca as fi inotatoare de elita tot nu mi-as face asa piscina adanca..Pai te mai saturi sa dai din picioare, ai mai sta si tu in apa cu picioarele pe ceva tare, nu?(stiti ce vreau sa spun)..Dar sunt sigura ca garduletul o sa rezolve problema..
Eii apropo de solutii de intretinut piscina, oare afecteaza sarcina algicidul?Am cautat dar nu am gasit nici un articol despre asta.Normal nu ar trebui, nu?Si eu oricum fac un dus de fiecare data cand ies din apa, ca imi e frica tare de efecte secundare..
28+ si mamica fericita de 3+ anisori
didianana spune:
SEI o prietena a patit tot asa, a scapat vin pe tastatura, si dupa vreo 3 zile a mers..Poate le place vinul la taste de nu au nici o problema..in afara de vreo 3 zile de mahmureala.
Eu am tot cugetat la perna pt gravide, pana am renuntat la idee, iar acum dorm cu o pernuta mica intre picioare..Dar asa ma incalzeste noaptea ca ma trezesc fara ea..
Tot imi chinui creierii sa imi aduc aminte titlul cartii pe care ti-am promis ca ti-o recomand si degeaba parca sunt amnezica..Nici nu mai stiu subiectul doar ca mi-a placut mult felul in care analiza personajele in detaliu..Dar maine ma uit in biblioteca, poate o recunosc
MICHELLA arati foarte bine..Si rochita alba din prima poza e asa duuulcee..Voi va puneti kg din burta, ca pe nimeni nu se vede cum se vede pe mine..Adevarul e ca mananc atatea dulciuri cat incap
NataliaS spune:
Mai e vreun huhurez pe aici?
Vreau sa plang pe umarul cuiva...mai fetelor, ma apuca plansul la propriu...nu mai stiu ce sa fac, fetita asta nu ma lasa deloc da dorm...imi vine sa vomit de oboseala si eu nu pot sa adorm...cred ca maine merg sa-mi iau ceva homeopate pentru somn...imi sun medicul..habar n-am ce fac, dar asa nu mai pot!Si restul familionului doarme bine mersi, iar eu...sunt prea obosita sa citesc, sunt prea nervoasa sa ma uit la tv si VREAU SA DORM!!!!
Incep sa ma gandesc la tot felul de tampenii...oare voi naste prematur de data asta...nu mai are loc destul? se intinde intr-un hal de uneori ma doare, nu-i place nici o pozitie de somn, protesteaza la orice miscare , iar mai nou m-au apucat si contractii sporadice...ce-i drept, nedureroase...
V-am capiat, nu-i asa? dar n-am cui sa ma plang...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 30 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
didianana spune:
NATALIA nici eu nu pot sa dorm mai mult de doua ore maxim legate.Ma trezesc cand ma intorc de pe o parte pe alta, si imi fac in miezul noptii tot felul de ganduri.Nu mai fii suparata, gaseste-ti ceva de facut, ia o carte, uita-te la un film..Mai un pic si o sa ne trezim din alte motive.Hai linisteste-te ca te dulce.Eu profit de noptile astea cand adorm asa tarziu ca am casa doar pentru mine..Asta-seara vad ca o impart totusi cu ceva gandacei mici negri..Oare de unde or mai fi aparut si astia? Ca toti se urca pe mine si sincer n-am mai vazut pana acum in casa asa ceva..cred ca au intrat pe geam, ca e deschis..Hai ca te pup, si sper ca ai adormit pana acum. Noapte buna si somn usor
oanaiasi spune:
Neata si de la mine,
in primul rand, la multi ani, Michella! Sa fii fericita, implinita si linistita! Sa ai o nastere usoara si un bb super sanatos si mancacios!
eu sunt treaza de la ora cinci..azi noapte a latrat mur fix sub geam...continuu.cand strigam la el sa taca se intorcea si latra LA GEAM...asa ca am avut o noapte de vis...
acu stau pe o banca in parc la racoare. m am oprit sa vad ce faceti. dupa am programare la dentist. sper sa imi zica ca luna viitoare scoatem aparatul dentar. tine-ti-mi pumnii! Ce- i drept m am cam saturat si eu de el de atata timp. azi o sa i
Oana 30+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
Intreb exact cand scap de aparart..
scuze ca am scris in 2 posturi...am dat send din greseala.
racheel spune:
oanaiasi, am vazut ca este o moda sa portia parat dentar.Mai tine-l.
Buna dimineata detelor
O zi racoroasa va doresc
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Lali_mete spune:
Buna dimineata!
Ce faceti burticutelor?
Natalia incearca in primul rand sa te calmezi pe tine,apoi se va calma si pitica,ai sa vezi. Incearca sa iti faci ambiantul cat mai placut, racoare, sa papic ceva usor inainte de culcare,elimina absolut tot ce te poate agita sau tine treaza. Eu ma trezesc de n-spe ori pe noapte,ba pentru pipi,ba pentru apa,ba sforaie un gras , ba vrea copilul apa , ba chiraie papagalul in colivie,sau e prea cald,sau se aude muzica de afara , sau...sau...sau... si asa ma trezesc de cel putin 6-7 ori pe noapte.Asta cand reusesc sa adorm inainte de 12-1 dimineata . Si la 7 gata,s-a dus somnul meu,nu mai pot sa dorm. Eu mai dorm si ziua,cand e liniste i ncasa imi bag cornu-n perna si da-i cu somn. Poate o incomodeaza si pozitia in care stai,de se misca incontinuu noaptea. Eu dorm ancorata in perne. Sub cap am doua,ca altfel ma iau arsurile, sub burta o pernuta mai lunga si mai moale,pe care o pot modela dupa formele mele, intre genunchi am o patura pufoasa, facuta sul si bagata intr-o fata de perna lunga , si intre glezne,sau sub glezne ,cand le urc pe amandoua,am o pilota inghesuita intr-o fata de perna nealunecoasa,destul de tare cat sa imi tina picioarele sus ,sa nu se umfle. Aa,si nu mai spun,ca uneori nu suport patura intre picioare,si ii ia locul un ursulet de plus. Sot s-a obisnuit sa nu mai aiba loc in pat de atatea perne,ursuleti si alte alea.
Didi gandacei? Mie de gandaci imi e cel mai frica,si de paianjeni. Aa,si tantarii sunt cei mai mari dusmani zburatori ai mei. Unul daca e intr-o camera pe mine ma vaneaza sigur! Ce ai facut pana la urma? I-ai lasat sa traiasca sau i-ai omorat?
Hayat laptopul meu nu are 2 taste ,trei sunt usor topite pe colt,si una e chiar creatza. Sa iti spun si cum? Cand avea Paul 3 saptamani,socrul ne-a facut cadou un laptop super. Paul facuse o iritatie tare urata de la pampers si servetelele de la pampers,asa ca statea toata ziulica invelit intr-un scutec de finet ,pe paturica absorbanta. Eu m-am jucat la laptop in pat si cand am vrut sa ma ridic sa iau un alt scutec sa schimb baiatul, nu am inchis capacul la laptop si aud asa,cum taraie ceva lichid pe ...ceva,,, si cand m-am intors catre copil,facea pipi cu bolta exact pe tastatura laptopului nou,adus de 3 zile maxim. L-am luat,l-am intors, s-a scurs pipilicasi eu fata isteata am luat repede feonul sa il usuc,dar am dat prea aproape de taste ,si douaau sarit parlite, si mai sunt cateva. Nu am schimbat tastatura pentru ca ne costa 300 de ron ,si nu ii aveam atunci de aruncat. Intre timp si-au revenit si tastele care mergeau mai greu. Cand a venit Vali acasa m-a apucat plansul pana sa vada el ce s-a intamplat. La noi e bine ca tastatura nu comunica cu componentele laptopului decat printr-o gaura pe unde trec trei cabluri subtiri,si nu a intrat pipilica si inauntru. Daca intra o beleam!
Michella mai primesti mamicule urari si intarziate? La multi ani,sa fii iubita,sa ai o sarcina usoara pana la capat!
Elly ,poate dupa ce ingradesti piscina o sa te simti mai bine,si iti vor disparea gandurile negre .
May foarte frumoase pozicile .
Of,ma duc sa intind o masina de rufe la uscat, apoi sa dau un aspirici prin casa ..... Va pupic.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani
oanaiasi spune:
Rach, m am saturat de el...il am d 2 ani.azi imi pun ligaturi siclam.