Pepenasi de iulie-august 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 18

M&M spune:

Craciun fericit tuturor!! Sa aveti parte de multe bucurii si clipe frumoase alaturi de cei dragi!!..
Mihaita a avut ieri serbarea,a  fost fulgusor de nea....a plans la inceput , dar si-a revenit repede..a cantat , a spus poezioarele , a dansat si a fost atat de entuziasmat si bucuros  cand a venit Mos Craciun!!!...A participat si Mateias activ la serbarea lui Mihaita cu dansat si cantat![]()

the_andreea spune:
 CRACIUN FERICIT!!! Multa sanatate, voie buna,dragoste si intelegere alaturi de cei dragi!
Felicitari noilor gravidute,sarcina usoara in continuare!
Va pupam cu drag si toate cele bune
Andreea mami de Theona (27.08.2002) ,Casian (18.06.2008) si Aris   (14.07.2010) 

dana81 spune:
 CRACIUN FERICIT!!!MULTA SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI SI MESE IMBELSUGATE!!LA MUUUULTI ANI!!!

turturica spune:
 Sarbatori fericite dragele mele.
Eu sint pasare de noapte, ca-l hitin pe V cu o mina, cu cealalta scriu.
N-am mai intrat ca m-a apucat frenezia gatitului, am facut intruna biscuiti, prajituri, fripturi, etc, etc. Nu stiu ce m-a apucat, cred ca vreau sa umplu golul distantei de casa. ASA ca acuma avem o tona de mincare in frigider, o mul#539;ime de caserole cu tot felul de biscuiti si piscoturi si o gramada de bere. Ca m-a luat si pofta de bere, nu stiu ce am.
Iar ieri mi-am mai cumparat 5 kile de faina, de teama ca ramin f#259;r#259; ingrediente. Somebody stop me ![]()
In sfirsit doarme si asta micu, merg la culcare, Cr#259;ciun fericit înc#259; o data.

turturica spune:
 Tot io. Scuze de diacritice, ipadul asta ma enerveaza, da' mi-e leneveala sa corectez.

ooka spune:
 Sarbatori fericite si de la mine si un mos cu sanatate si cadouri multe felurite si dorite!
Turturico, sa te invat o tarta de cicolata?
 Sau niste biscuiti cu lavanda care merg de minune la un ceai?
 Sau o painica buna si crocanta?
 Ce haioasa esti tu cum ti'ai facut provizii ca furnica
ici multi la tot familionul cel frumos!
A venit si mosul la Sofica pare ca s'a bucurat si i'a placut ce a primit . Nu prea ne mai intelegem cu ea, zici ca e capcauna, face numai ce vrea, te sfideaza si nu asculta neam. Da cica la virsta asta se experimenteaza asa ca astept in banca mea sa gaseasca si rolul de fetita cuminte, buna si ascultatoare
. Zoica e o frumoasa, creste si infloreste ca o floare de nufar
 tot bufnitoaie este insa daca ii depasim cu mult ora de culcare (aseara ne'am culcat pe la 2) este vadit suparata si obosita. 
Sper ca sunteti bine si petreceti frumos!

turturica spune:
 ooka, sa inteleg ca esti fan laura adamache? ![]()
Si ce-a primit sofica de la mosul? Mara a primit (prea) multe jucarii, o papusa cit ea de mare, carti de colorat, carti de citit, un set de culori, carioci, acuarele, etc, etc.
Sa stii ca si noi trecem cu ea printr-o perioada de pre-adolescenta, ca are unele momente in care chiar nu mai stim ce sa ii facem. Citeodata seara, o pun pe seama oboselii, mai ales cind vine de la gradinita, altada izbucnesc pur si simplu din neant, ma prind nepregatita crizele astea.
Io nu prea stiu sa cum sa reactionez, citeodata daca vad ca nu merge cu explicatiile o las sa isi termine plinsul si pe urma vine ea la mine plingind si zice sa ii dau un pupic ca sa se linisteasca. Atunci stiu ca a trecut criza cea mare, o iau in brate, o pupacesc, ii repet ca o iubesc si ca nu imi place sa o vad suparata.
Ce-i drept ca am si momente in care imi pierd si io rabdarea, mai ales daca urla si V in sincron.
Mai mult nu stiu ce sa fac, scormonesc prin cartile mele de parenting.

de printesa; 
 9s