Pepenasi de iulie-august 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Cris stai asa ca acuma schimbam capitolul

ce de-a fulguleti

noi suntem care cum, cu preocuparile de sezon. piticii cu Mosul, ca nu mai vine odata sa ne linistim eu cu greturile care tot exista din pacate.
ieri am pus si noi bradul. si aveam de gind sa punem si luminile in el... dar prin citeva miscari iscusite de foarfeca tony ne-a scutit de munca si lasat fara instalatie elecrica
asa ca tre sa ma duc sa iau alta, mai facem o incercare probabil.

gabi felicitari!!! sarcina usoara pai cind intrii pe la odisee?

dana ce scumpa riana si ai mei se bat intr-una, dar isi duc dorul daca nu-s imreuna, ca deh, n-au cu cine sa se bata. plus ca isi iau apararea unul altuia, o certam ieri pe fii-mea si apare muc cel mic cu o falca in cer si cica ... de ce o certi pe sora mea!!??!!
Ana f frumosi si mari feciorii tai ma uitam pe poze, avem si noi dinozaurul ala, mare hit

spor la sarmale fetele, sigur mai intru mai incolo sa va urez

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Felicitari si sarcina usoara gravidutelor!
Noi am impodobit bradul de pe 16 dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Felicitari gravidutelor, eu nici nu stiam de Kimmy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si noi am impodobit bradul tot de pe 16; cand eram mica, la bunici il impodobeam cu o saptamana inainte de Craciun ca nu mai aveam rabdare , asa si acum.

Chiar ca ce de fulgi ne dea! Aida a fost brad, un brad foarte dinamic care a alergat tot timpul prin culise

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumesc frumos de urari!

Biri, intru acusi si la odisee.

am avut si noi serbarea, a fost tare frumos si emotionant ca de fiecare data, Irina nu este deloc emotiva, ii place mult sa recite si sa fie in centrul atentiei. cand l-a vazut pe Mos a avut asa o reactie frumoasa de emotie si bucurie , tare-i frumoasa copilaria.

sa aveti spor la pregatari, eu anul asta nu ma agit deloc, voi face doar friptura, un bors acru (special pentru mine ) si poate o salata de pui cu ciuperci.

de printesa

Mergi la inceput

Gabi te astept Si eu am fost mult mai emotionata ca ei la serbari, mai aveam putin si ma si boceam

meniuri de sarbatori, ceva?
eu fac curcan (porc nu suport acuma), cecva salate, cozo si cupcakes. alte idei n-am si nici energie prea multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Salutare,

Am intrat doar sa va urez Sarbatori Fericite si pline de minune si lumina si un 2012 mai bun decat 2011!!

Felicitari tuturor gravidutelor si noilor mamici - bebei frumosi, sanatosi si norocosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Va urez si eu un Carciun fericit si un an nou plin de impliniri si bucurii !
Biri, felicitari pentru sarcina! Esti o curajoasa !

Va imbratisez pe toate si sa ne auzim cu bine anul viitor .

pup you all,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Felicitari tuturor gravidutelor!Sa aveti sarcini usoare!
Felicitari si tuturor pepenasilor care s au descurcat onorabil la serbari.Codrin,deocamdata,nu intra in categoria asta.
La noi a venit deja Mosul,ne a adus un catel[adevarat]!Nu prea a avut mosul minte,dar asta e...
Craciun Fericit!

Mergi la inceput

La Multi Ani frumoaselor si sa aveti un Craciun imbelsugat si fericit!!!
si cu cadouri multe la pepenasi si fratiori de pepenasi

Mergi la inceput